Dreemer az én válaszaim:
1, Szórakozni megyek és jó hangulatú asztalizást várok, mint áprilisban és augusztusban tettük. (A múlt októbert mindenképpen el akarom kerülni!)
2, A szabályok keretein belül kompromisszumkész vagyok. Illetve másik karaktert hozok, ha valami nincs megengedve, de a meglévő ötletemet butítani/torzítani nem fogom.
3, Ld. második pont. Nekem általában egyéni és nagyontuti ötleteim vannak, de mint megismerhettél mindezt a könyv kretein belül próbálom kihozni, tehát lemondani lemondok, ha időben és normálisan közlik, de módosítgatni nem nagyon fogok.
4, Nem tudom mire gondolhatsz? Szervezkedésileg és megvalósításilag ld. 2, pont.
5, Itt sem tudom pontosan mire gondolsz. A 3. (áprilisi) talin annyi "gond" volt, hogy nagyon akartál ragaszkodni a minél komplikáltabb dolgokhoz, de végül ezen túlléptünk és egy jót játszottunk szerintem.
6, Én a veszekedéseket szeretném elkerülni. Mindenre hajlandó vagyok, ami nem rontja a saját játékélményemet és ami fontosabb a kikapcsolódásomat/szórakozásomat. Tehát, amíg egyenrangú partnerként kompromisszumot kötünk és nem a Herold által említett "én vagyok a Király ti meg a kis játékszereim" felkiáltással jön a KM, addig én szépen, vidáman elszöszmötölök a karakterrel.
7, Ismét egyetértve Herolddal: 7-1,-et választom, tehát inkább maradjunk a könyvnél, de akkor az nem csak nekünk keret, hanem neked, mint KM-nek is.
+1, Ld. 1,-es pont. Mint írtam és régebben is elmondtam, engem a versenyláz egyáltalán nem érdekel. Nem akarok nyerni meg végigdúrni a modult időlimiten belül. Én csupán egy jót szeretnék játszani.
Tehát reményeim szerint jó lesz a partyzás és a kaland csak a köret lesz, amiben tobzódunk majd.

ui: egy dolgot kérnék tőled már most
légyszíves döntsd el, hogy mit akarsz és ne az legyen két nap múlva hogy:
megint mindent felejtsünk el új szelek fújnak
Ezzel is teljes mértékben egyetértek. Tehát oké legyenek tiltások meg keretek, de azok ne változzanak. Lehetőség szerint próbáljuk minél hamarabb tisztázni az eldöntendő kérdéseket, amik sarkallatosak ahhoz, hogy ki mivel lehet vagy nemlehet. Aztán meg már csak a végleges karikkal kelljen foglalkozni. Ez azért is fontos, mert mint Garma is mondta jelenleg egyhelyben topogunk, emrt nem tudjuk ki mivel tud jönni végül.
Csupán megjegyzés a sámánpaphoz: Tudom ne más csapattal példálózzak, de Castornál felmerült a Ranil-paplovag és ő megoldotta saját hatáskörben a képzettségcsomagot meg a bónusz varázslatokat. (Ezzel természetesen nem azt mondom, hogy úgy csináld, mint ő, hanem csak azt, hogy szerintem csapaton belül te vagy a KM, ha te engeded a sámánpapot, akkor egyszerűen megmondod szerinted mi fér bele és az alapján Herold eldönti olyan feltételekkel meg tudja-e csinálni amit akart vagy mást hoz.)
Herold
A fentiektől függetlenül nekem az orvgyilkos kari is tetszene tőled.

Annyi kérdés, hogy ez is légiós orvgyilkos lenne vagy ez teljesen más?
Ha nem légiós, akkor alakíthatunk "halálbrigádot".