Tetszik az összeállítás.
 Én benne vagyok, hogy a játék alatt ismerjük meg egymást. A csapatnév is megfelel.
 Én benne vagyok, hogy a játék alatt ismerjük meg egymást. A csapatnév is megfelel. 
Anathor
Moderátor: Admin

Ahogy elnézem az összeállítást nem feltétlen leszünk azok az "Először ütünk, majd ütünk, majd megöljük, végül élőholtként feltámasztjuk és kikérdezünk" típusú kalandozócsapat. Szóval azt mondom, nem minden a harc, okosan is meg lehet oldani, vérontás nélkül, és ez igaz arra is ha mi lennénkj az "áldozatok". Jó oké, Siffadnak szerzünk pár kellemes percet
 Ahogy elnézem az összeállítást nem feltétlen leszünk azok az "Először ütünk, majd ütünk, majd megöljük, végül élőholtként feltámasztjuk és kikérdezünk" típusú kalandozócsapat. Szóval azt mondom, nem minden a harc, okosan is meg lehet oldani, vérontás nélkül, és ez igaz arra is ha mi lennénkj az "áldozatok". Jó oké, Siffadnak szerzünk pár kellemes percet  , meg lesz gondolom harc is, de azt mondom ne az legyen a mérvadó hogy minél erőszakosabban jussunk túl az NPC-ken. Fő a kellemes időtöltés szerintem.
 , meg lesz gondolom harc is, de azt mondom ne az legyen a mérvadó hogy minél erőszakosabban jussunk túl az NPC-ken. Fő a kellemes időtöltés szerintem. 

)
  )

Remélem még nem kell széttépnem a karakterlapomat...
 Remélem még nem kell széttépnem a karakterlapomat... 

Majd én, ha olyat látok
 Majd én, ha olyat látok 
 )
 )

A név szintén megfelel, az előtörténet meg mindegy nekem. Ami meg lesz szavazva. Egyelőre tartózkodom e téren, vegyétek úgy.
 A név szintén megfelel, az előtörténet meg mindegy nekem. Ami meg lesz szavazva. Egyelőre tartózkodom e téren, vegyétek úgy.

).
).

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó