• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Redmondi Mesék (Shadowrun 3rd)

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
329 hozzászólás • Oldal: 14 / 22 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22

Re: Redmondi Mesék (Shadowrun 3rd)

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.08.26. 14:21

(Lilien)

<Aham, szóval kiberverei vannak... De azokkal se győzheti le az én adeptusi képességeimet, muhaha... :twisted: >

-Kis potya pénz nem árt, szóval a másodikat választom. Úgy se tudok mit kezdeni a fene sok szabadidőmmel...

Szótlan maradok a megérkezésig.

-Köszke! Amúgy mikor kezdjek? - megvárom a válaszát, majd elköszönök, és felmegyek a lakásomba lefeküdni.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.08.28. 11:47

(Richard)

Érdeklődve figyeli ahogy a trollok rendezik az ügyeiket a környéken. Kényszerűen vallja be, nem szívesen húzna ujjat egyik állattal sem. Odahaza az őrsön nem sok magukfajta dolgozott. Nagy kár. Így félelmet keltettek benne a brutális testek, ha jó szolgálatba állnának sokkal nyugodtabban alhatna. Persze a Lone Starnak is megvannak a maga mocskos kis titkai, nyílt titok, hogy nem egy tiszt tagja a polikluboknak. Akkor már inkább egy döglött troll, mint egy troll zsaru, nemde? De ha valamit jobban utáltak a trolloknál, akkor azok az orkok voltak, pláne ha a Aztlan határ túlfeléről jöttek...
Csendben ignorálja a kötekedő suhancot, végigméri, majd továbbsétál a bejárat felé. A bejáratnál előkapja a csekkrúdját, és szó nélkül kicsengeti a 10 nuyent. Arcizma sem rebben a véres alakok látványától.

Belép.

Odabent a villózó fények, és New Age zene fogadja, végignéz a tömegen, majd a bárpult felé veszi az irányt.
- Két dupla tequilát!
Megfordul a bárszéken, és nézi a bennlévőket. Latínókat keres, nőket, férfiakat, neki mindegy. Lehúzza a rövidet. Előveszi a cigijét, és rágyújt. Miután elszívta a másik tequilával is végez.
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.08.28. 15:37

Résztvevők: Lilien Tadayoshi

-Holnapután este várom!
Válaszol Memphis, majd elhajt.
Felmész a lakásodba, majd egy frissítő zuhannyal lemosod magadról az izzadságot, és elteszed magadat másnapra.

Reggel 10 óra fele ébredsz fel kipihenten. Átgondolod, hogy mit is kellene csinálnod, mert ma még szabadnapod van.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.08.28. 15:38

KM esemény [Dierol]
Helyszín: Seattle, Redmond negyede, Kék Neon diszkó
Időpont: 2060. május 24. (csütörtök) este
Résztvevők: Richard Simms

A pultnál dolgozó,divatosan nyírt frizurával felfegyverzett humán srác szó nélkül kiszolgál, és utána a többi vendéggel kezd el foglalkozni Nincs túl sok szabadideje, nagy a forgalom. Látod, hogy a hely felhozatala vegyes, de jórészt ennek a csóró környéknek az átlagos lakói járnak ide. A népesség eloszlás is érdekes. Látsz fél tucat törpét egy kupacban az egyik boxnál. A mellettük található boxban pedig orkok és humánok isznak. A közönség jó része ennek ellenére humán. Az emeleten megpillantasz egy kisebb csoport latinót. Nevetgélnek, isznak, ránézésre elég jól érzik magukat. Fele-fele arányban férfiak és nők. Már éppen rágyújtanál, mikor egy harmincas? éveiben járó, mexikói ősökkel büszkélkedő nő ül le a melletted lévő bárszékre. Rád mosolyog, barátságosan a combodra teszi a kezét, kicsit közelebb hajol, hogy értsed, mit mond és megkérdezi:
-Rám vártál, édes?
Végigméred. Kellemes alakja van, és sokat is sejtet a ruházata. Mindössze a lapockáján pillantasz meg egy tetoválást, amivel egyből sikerül is beazonosítanod. Valamelyik nevenincs banda tenyésztője lehet.
//érts: olyan bandatag, akit a banda pénzért futtat, hogy legyen a bandának pénze szeszre, chipre, drogra//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.08.28. 15:40

KM esemény [Dierol]
Helyszín: Seattle, Westwood, a kocsiban
Időpont: 2060. május 23. (Szerda)
Résztvevők: Sendas Jent

Ahogy benézel a kocsiba, látod, hogy a hátsó ülésen mindössze egy fekete, fém aktatáska hever, rajta egy pár magassarkú - utas nincs. Miközben beszállsz a kocsiba, látod, hogy a kocsi nincs felkészítve rigózásra, és a nőnek sem a fején, sem a csuklóján nem látsz csatlakozót. Az ajtó halk szisszenéssel a helyére csukódik, a nő melletted beköti magát. Majd rád néz, és megkérdezi:
-Hová lesz a fuvar?
Megvárja a választ, és csikorgó kerekekkel elindul a kért irányba. Magatok mögött hagyjátok a bedugult kereszteződést.
-Én a belvárosba, Hachi-kaiyo toronyhoz tartok.
A nő jó tempóban vezet, cikázik előre a forgalomban, amíg el nem éritek a zsúfoltabb utakat. Ott már felveszi a közlekedés ritmusát.
-Kivételesen egy tárgyalásra kell mennem. Egyébként HR-es vagyok. És maga mivel foglalkozik?
Kérdezi csevegve. Elbeszélgettek, és közben megérkeztek az általad kért címre.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.08.28. 19:23

(Richard)

Érdeklődve pillant a nőre, majd a pultos fickóhoz szól:
- Még kettőt az előbbiből!
Az egyik poharat a nő elé csúsztatja.
- Meglehet cica, meglehet. - bedobja a sajátját, és megvárja, amíg a nő is megissza a sajátját, majd odahajol hozzá, és így szól. - Keressünk valami csendesebb termet... gondolom ismersz pár helyet.
Kézenfogja a nőt, és hagyja hogy vezesse. Egy csendes hely kell, igen. A zajban úgyse hallaná a válaszokat...
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.08.29. 8:52

(Lilien)

A szabad napomat lustulással, egész napos trideózással töltöm, meg egy kis tornával, hogy azért ne csak punnyadjak.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.08.29. 17:17

Túl sok minden nem történik ezen a napon. Kellemesen töltöd el. A reggeli és a reggeli edzés után elégedetten leülsz a trideó elé, s kényelmesen válogatsz a műsorok között. Közben megebédelsz, majd megvacsorázol. A nap végén némi izgalommal eltelve teszed el magadat másnapra, hisz holnap este lesz az első munkanapod.

Másnap ismét tíz fele kelsz. A sötétítőn át nem sok fény szűrődik be, így erős félhomályba burkolódzik a hely. Este 8-ra kell odamenned, addig viszont rengeteg időd van.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.08.29. 17:18

KM esemény [Dierol]
Helyszín: Seattle, Redmond negyede, Kék Neon diszkó

A mixer srác pár pillanat alatt kiszolgál titeket, majd a következő rendeléssel kezd el foglalkozni. Odacsúsztatod a nő elé a poharat, aki egy hálás mosolyt ereszt meg feléd. Nem kell túl sokat várnod, mert ő is gyorsan legurítja a teqilát.
Utána odahajolsz, és elhívod egy csendesebb helyre.
Lecsúszik a bárszékről, majd veled kézen fogva elindul a kijárat fele. Minden gond nélkül kiértek. Kint a helyzet nem sokat változott, csak a balhés srácok tűntek el. Helyette most nyugodt körülmények vannak. A nő megszólal:

-Melissa vagyok. Oda megyünk.
Mutat egy közeli három emeletes lerobbant bérházra. Odasétáltok. A nő gyorsan beüt egy kódot a kapunál, mire az berregve kinyílik. Bent néhány lámpa világítja meg a romos lépcsőházat.
-Nyugi. Ronda, de nyugodt hely.
A földszint egyik lakásához sétál, és egy kártyával kinyitja. Bent már kellemesebb meglepetés vár. Tiszta fehér falak, padlószőnyeg, meg egy ágy és egy szekrény a berendezés. Valamint van még egy nyitott továbbvezető ajtó. Benézve egy aprócska fürdőszobára látsz rá. A nő betessékel, és becsukja mögötted az ajtót. Utána egyből neked szegezi a kérdést:
-No, és pontosan hogyan szereted szépfiú?
Lép közvetlenül eléd, s érzed, ahogy a keze felfedezőútra indul, mellyel egyből felkelti az érdeklődésedet...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.08.29. 20:32

(Lilien)

<Lassan tényleg be kéne szereznem egy boxzsákot meg egy-két kondigépet...>

Eltöprengek, hogy mit lehetne csinálni, majd úgy döntök, hogy olyan jó volt a tegnapi nap, és este hatig ugyanazt csinálom. Hatkor vacsora gyanánt eszek néhány gyümölcsöt, ha találok, ha nem, akkor valami gyorsfagyaszottat. Majd keresek valami alkalomhoz illő rucit, és pózolok a tükörnek, majd ha meguntam felkapom a zenelejátszómat néhány zenei chippel, elteszem a fegyvereimet meg a többi dolgot, amire szükségem lehet, majd bezárkózók, elballagok a metróhoz, és meg sem állok a Vörös Álmokig...
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.08.29. 23:15

(Richard)

Távozásnál azért kifizeti az italokat, s a pultoznak is rászámláz 10%-ot. Kilépve az utcára beleszippant a friss levegőbe, jólesik három dupla tequila után. Határozott léptekkel halad a nő mellett, s mikor az a zárkombinációhoz lép, udvariasan elfordítja a fejét. <Öreg hiba...> A lepukkant hely kissé feszélyezi, elvégre többnyire a csillogó belvárosban töltötte az életét, de hamar túlteszi magát a dolgok, főleg, mikor megpillantja a karbantartott belső teret. Odakint azért megtörli a lábát, mielőtt belépne a padlószőnyegre.
- Nem is olyan ronda. Itt laksz? Megvárja a nő válaszát, majd mikor az láthatóan a lényegre térne elvigyorodik, és szelíden megfogva a kezét így szól:
- Várj, akármennyire is vonzó nő vagy, most nem ezért jöttem. Lenne pár kérdésem, és ha tudsz segíteni nekem, ma már nem kell többet dolgoznod. Egy ilyen helyes lány biztos talál más, érdekes elfoglaltságot is. Csak pár kérdés lenne, egy ismerősöm ismerősét keresem, semmi személyes, csupán kutatok kicsit. Szóval van egy ismerősöm egy bizonyos Alejandro. Nos páran igen csúnyán helyben hagyták, mert lányokat vitt egy Memphis nevű tag lokáljába. Alejandro állítólag sokszor megfordult a Kék Neonban, reméltem, hogy akad egy magadfajta okos lány, aki segíthetne nekem. Memphist kellene megtalálnom, vagy a szórakozóhelyét. Ha tudsz segíteni megkapod a pénzt, amit fizettem volna, és ha akarod utána eltűnök, és nem is látsz többé.
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2009.08.31. 7:43

(Sendas)

Beül a kocsiba és a nő után maga is beköti magát.

- Útközben úgyis érintjük a metróállomást, kérem ott tegyen ki.

- Egy időben magam is HR-es voltam, de annak már vége.

* Nyilván ő sem beszélt őszintén senkivel évek óta... *

- Gondolom nem kell magyaráznom, mennyire kis hiba elég, hogy az ember az utcán találja magát. Nemrég még folyton hajtottam, azon dolgoztam, hogy mindent úgy csináljak, hogy elégedettek legyenek velem, felfigyeljenek rám, hogy észrevegyék, hogy én vagyok a legjobb. Közben meg ha végetért a munkaidőm nem vártam más csak egy nyugodt álmot, ami ritka ajándéknak számított. Ha irodalmat olvastam, csak azért tettem, hogy fejlesszem magam, hogy meglepjem vagy manipuláljam a hallgatóságot. Azt hittem így leszek valaki, de valójában mennyiben voltam több egy hangyánál, aki naphosszat teper a bolyban, hogy aztán csendben kimúljon, hogy csak egy kis öröm maradjon utána az állására pályázóktól?
- Kiestem a bolyból és most végre azért olvasok, mert szeretek olvasni, azért mosolygok, mert jókedvem van, és ha dühösen bevágom a lakásom ajtaját, nem lesz belőle bejegyzés az aktámban. Szóval szabadúszó lettem.

* Úgy beszélek vele őszintén, hogy nem tudhat meg semmi érdemlegeset a személyazonosságomról, hátha én is megtudok róla valamit. *

Ha semmi érdekes nem történik akkor kiszáll egy metrónál és hazafelé veszi az irányt.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.09.02. 14:49

A nap délelőtti részét a megszokott rutinnal töltöd. Ám esete fele már azért felkészülsz, és elindulsz a Vörös Álmokba az első munkanapodra. A metróval elzötyögsz a megállóig, ahol utána a felszínen folytatod az utadat a szórakozóhelyig a reménytelenül lerobbant bérházak között. Mikor belépsz az előtérbe, az egyik biztonsági őr hozzád lép, és megszólal:
-Már vártunk. Tedd le a cuccodat, és gyere!
Majd elindul, és mutatja az utat. Hátramentek, egy kis részen elkülönített öltözőhöz és zuhanyzóhoz. Rámutat egy szekrényre, és folytatja:
-Ez a te szekrényed. A dzseki, füles, altatógránát, pisztoly a mindennapos felszerelés része. A rohampuska és a látókészülék pedig akkor kerül bevetésre, ha eldurvul a helyzet. A pisztoly eleve gumilövedékkel van betárazva, de a tartalék tár normál lőszerrel van tele. A feladatod nagyon egyszerű. Aki balhézni akar, azt figyelmezteted. Aki balhézik, azt kirakod - akár tetszik neki, akár nem. Aki az utcán kezd belekötni a vendégekbe, lelövöd, ha nem húzza el a belét. Holnapután pedig délelőtt gyakorlás lesz Dmitrijnél. Csoportos taktika, és az extra kütyük használatának gyakorlása.
Aztán, ha nincs kérdésed magadra hagy, hogy át tudjál öltözni.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.09.02. 14:51

KM esemény [Dierol]
Helyszín: Seattle, Westwood, a kocsiban
Időpont: 2060. május 23. (Szerda)
Résztvevők: Sendas Jent

Érdeklődve hallgatja amit mondasz. Látod, hogy feltehetőleg kissé másként gondolkozik erről. A véleményét meg is osztja veled:
-Furcsa egy mentalitás. Nálunk általában az emberek elkötelezik magukat egy életre a választott cég mellett. Nem váltogatjuk a munkahelyeinket. Az egyetlen érték, amit a tudáson kívül fel tudunk mutatni, az a lojalitás. Ezért van az, hogy felénk komolyan vesszük, hogy hová is jelentkezünk… Hisz a következő munkáltató miért is bízna meg bennünk, ha az előzőt is otthagytuk?

Amikor megemlíted, hogy most független vagy, egy pillanatra rád néz, és elgondolkozva kérdezget:
-Szabadúszó? Szabadúszó HR-es? Az mit takar? Munkaerő-szervezést? Amit bérelni lehet alkalmi munkákra? És milyen jellegű munkákhoz szervezi össze a feleket? Építkezés? Turizmus? Ipari termeléshez közvetít segédmunkásokat?

Majd megérkezek a megadott metróállomáshoz. Szépen leparkol a járda mellé, és megvárja amíg kiszállsz.
-További szép napot!
Szól még utánad, miközben csukod be az ajtót. Elindulsz a metró fele, s még látod, hogy besorol a forgalomba, és folytatja az útját a belváros fele.

A metróra felszállva elindulsz hazafele.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.09.02. 14:53

KM esemény [Dierol]
Helyszín: Seattle, Redmond negyede, egy bérház

-Nem. Nem itt lakok.

Aztán ahogy elmondod, hogy miért jöttél, látod, hogy közben elsőre ijedség fut át az arcán, majd ahogy mondod, hogy kit keresel megnyugszik.

-25 nujen lesz. De nem ismered a többieket... Alejandrot? Az a nagydarab strici? Tegnap óta nem láttam, de szerencsére semmi közöm ahhoz a taghoz. Tényleg a Neon a törzshelye.
Memphis? Hmmm... nem tudom, hogy ő ki. Még nem hallottam róla. De Alejandro egyik lánya, Sarah mondta, hogy mostanában egy menő bárba küldte őket Alejandro, pedig a tulaj nem örült nekik. Ami nem is csoda, mert a spanod kirabolja az ügyfeleit.... Sarah mondta a hely nevét... Valami Vörös. Mi is volt az? … Megvan! A Vörös Álmokban melóznak itt Redmondban. Többet erről nem tudok. Viszont jó, ha tudod, hogy még egy negyed órát legalább itt kell töltened, ha nem akarod, hogy kint zaklassanak a kérdés az, hogy mivel...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
329 hozzászólás • Oldal: 14 / 22 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22

Vissza: Régi Kalandok...