Moderátor: Admin

) rácsattintották egy régi adósság fejében a karakterem nyakára Garma fejvadász-stratégáját és utána emlékezett a karim, hogy a tiéd egy aránylag szépreményű légiós tiszt, akit be lehetne venni tanknak.
 ) rácsattintották egy régi adósság fejében a karakterem nyakára Garma fejvadász-stratégáját és utána emlékezett a karim, hogy a tiéd egy aránylag szépreményű légiós tiszt, akit be lehetne venni tanknak. 

Van valami hivatalos hirdetőtábla, ahonnan lehet telefonszámot tépni?
  Van valami hivatalos hirdetőtábla, ahonnan lehet telefonszámot tépni?  

Van még pár tetoválása a karinak, de ez a legjellegzetesebb és ilyen szerintem eléggé kevés ynevinek van.
  Van még pár tetoválása a karinak, de ez a legjellegzetesebb és ilyen szerintem eléggé kevés ynevinek van.

1,5 gépelt oldal egybefüggő szöveg. Bemásoljam ide vagy inkább küldjem el valahova, hogy elolvassátok? Utána az észrevételek alapján még módolok rajta, ha kell.
  1,5 gépelt oldal egybefüggő szöveg. Bemásoljam ide vagy inkább küldjem el valahova, hogy elolvassátok? Utána az észrevételek alapján még módolok rajta, ha kell.

(Kivéve Shia-ko meg én, mert nálunk volt egy nagyjából fél éves közös hadjárat pár évvel a mostani kalandok kezdete előtt.)
  (Kivéve Shia-ko meg én, mert nálunk volt egy nagyjából fél éves közös hadjárat pár évvel a mostani kalandok kezdete előtt.)

Erre gondolok:
  Erre gondolok:Quator ar Zaraquer írta:"Újra hadba küldték, de most már nem mestere oldalán, hanem ő vált a sereg fő tűztámogatásáért felelős varázshasználóvá és alatta szolgáltak a régi énjéhez hasonló sorsú ifjú tanoncok. Ekkor találkozott először a légi egy igen fiatalnak mondható és ígéretes tisztjével. A kötelező szolgálat után nem sokkal nevezhették ki és ez volt talán első vezető pozícióban végigküzdött hadjárata. //Shia-ko karaktere, ha neki is megfelel.// Mivel egyikük sem volt még vezetői pozícióban, így hamar egymásra voltak utalva a döntések meghozatalában. Végezetül aránylag hamar lezárult a hadjárat és sikerrel térhettek vissza ki-ki a saját állomáshelyére, Rendjéhez."
 )
 )

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó