Orwen del'Correl írta:(Albrecht)
Szándékáról, miszerint kiemeli Bódin testét a kocsiból most sem mond le, továbbra is határozott léptekkel tart a kocsi felé, amennyiben ez támadási szándéknak tűnik az elf szempontjából, ez esetben annak fog tűnni.
- Nem neveztem eretneknek, de nem káromolhatja Sigmart, vagy szolgáját, amíg e földet tapodja lába! Sigmar segítségéért fohászkodtam, és meghallgatott. Az védelmét kértem, s megjelent a pap. Ez Isteni csoda, más nem lehet. - bök Konrad felé.
- Talán fel tudok ismerni egy egyházi személyt, s fel tudom ismerni a Hit szimbólumait is, amit hordoz. Ami pedig a fajtádat illeti... hazugnak kell nevezned, ha azt állítod, hogy becsméreltem. Tanultam egyet-s mást a népedről, Eldár fia. A néped volt az elsők között akit elsöpört az Észak.
Közben végig sétál a kordé felé, rebbenéstelen tekintettel, szemkontaktust tartva a tündével.
Kiemeli a testet a Harcospap segítségével, lerakják, megáll, s megtörli a homlokát.
- Ha lőni akar tegye meg most, vagy engedje le azt a vackot! Ha megöl, a következő aki meghal talán maga lesz. - Megcsóválja a fejét. - Amit mondtam, pusztán barátként mondtam. De az atya szavaiért csak ő vállal felelősséget. A mai lecke: soha, de soha ne kérdőjelezze meg a Hitet. Ez az első lépcsőfok a káosz tanai felé.
Kotorni kezd a zsákjában, és egy kulacsfélét hajít fel az elf felé.
- El kell temessük a holtakat. Véget kell vetni a körforgásnak.
Könyörögve kérlek mutass rá a hol ellenséges a hozzáállásom? Esküszöm én nem küszködök tovább, ha annyit mondasz, hogy "Orwen, nem érdekel, hogy a karaktered a sétáláson kívül semmilyen konkrét támadási szándékot nem mutatott, csak azért is szeretném lelőni, mert így nekem jobb, mint azt mondani, hogy na jó tényleg hülye ötlet volt, storno."