Moderátor: Admin

Igen pont erre gondoltam hazafelé menet én is...Quator ar Zaraquer írta:Na most nem az örök elégedetlen szól belőlem, de még a nagyteremben is nagy volt az alapzaj, mikor 5 csapat leült. Alig lehetett hallani a saját asztalod másik végében ülő, esetleg nem kiabáló sporttársat. Egy kisebb teremben nem lesz még zsúfoltabb a dolog?

Akienk nagyon fázik a keze odadjuk hadd melengesse ( a kezét!)
 Akienk nagyon fázik a keze odadjuk hadd melengesse ( a kezét!) 

Külön dicséret érdemelnek a modulírók, kik egy fordulatokban gazdag kalandot tudtak összehozni, amiben minden volt, így szerintem mindenki elégedett lehetett. De ahogy elnéztem, mindenkinek tetszett az összejövetel. Ezúton szeretnék (mégegyszer) gratulálni a győztes csapatnak, Orwenéknek; s a legjobb KM-nek, Thornak, ki összesen 21,01 pontot ért el a maximális 20-ból. ^^ Egy jó tanács: ne csináljatok hergoli BM Antoh-papot, mert Antoh nem nézi jó szemmel, hogy bábozol a félig elszenesedett haldokló emberekkel... És végül köszönet a szervezőknek, kik nélkül nem jöhetett volna a találkozó létre. Remélem jövőre ismét találkozunk!
 Külön dicséret érdemelnek a modulírók, kik egy fordulatokban gazdag kalandot tudtak összehozni, amiben minden volt, így szerintem mindenki elégedett lehetett. De ahogy elnéztem, mindenkinek tetszett az összejövetel. Ezúton szeretnék (mégegyszer) gratulálni a győztes csapatnak, Orwenéknek; s a legjobb KM-nek, Thornak, ki összesen 21,01 pontot ért el a maximális 20-ból. ^^ Egy jó tanács: ne csináljatok hergoli BM Antoh-papot, mert Antoh nem nézi jó szemmel, hogy bábozol a félig elszenesedett haldokló emberekkel... És végül köszönet a szervezőknek, kik nélkül nem jöhetett volna a találkozó létre. Remélem jövőre ismét találkozunk!

Így hazafelé sikerült a tali beszélgetős részét is erősíteni a játék mellett.
  Így hazafelé sikerült a tali beszélgetős részét is erősíteni a játék mellett.

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó