Hát jócskán megkéstem . Boldog születésnapot Con! és mindenkinek aki mostanában ünnepli a születésnapját!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wolftern 2009.10.26. 20:59-kor.
WOLFTERN
Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben
Yvett jelenleg átalakult ilyen ritka ronda férfivá XD
Toron lassan, én látom és folyamatban van a válaszok gyártása, de viszont nektek (eddig) láthatatlan valamilyen hiba folytán.
Szóval még a héten újraindul ez tutti, hogy az ma, holnap vagy vasárnap lészen-e nem tudom , de a héten tuti indulunk.
Orwen és társai - szám szerint négyen (bocsássanak meg, hogy nem tudom őket név szerint felsorolni) azért lettek lilák, mert ez a tali verseny is volt egyben és bizony az ő csapatuk nyerte a mérkőzést. Ezért kaptak egy különálló/egyedi OM bajnok címet, amit persze a következő versenyen majd el lehet tőlük venni (legalább is megpróbálni )
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Ami Toront illeti, én már látom, de ami régebbi problémám volt, amivel együtt élek szerintem a továbbiakban is, hogy Maxthon böngészőm minden topicnál jelzi villogó fénnyel, ha jött írásomra reag, kivéve Toronnál Így mindig be kell néznem, jött-e valami, vagy sem. Érdekes ez a számítástechnika!
Orwen: első korrektúralevonatot visszaküldtem (kinyomtatva, borítótervvel elpostázták az egészet, átnéztem, van-e benne hiba, aztán vissza nekik én is), egyetlen hiba volt csak benne (lemaradt egy tárgyrag ), szóval a héten megy a nyomdába a cucc. Remélem a drága médiás lány végre felnyomja a kiadó honlapjára is a művem reklámját, hogy linket is mutassak Előre láthatóan egy-két héten belül kiadásra kerü, a regényem, szóval november első fele a tuti Álnéven írtam (Nibela), 390 oldal körüli a végeredmény, és a címe Lamast öröksége. (igen, tudom Castor, ezt már korábban is írhattam volna, de most lett végleges )
Nos, Con, érdeklődtem, melyik online könyváruházzal, és melyik könyvesbolttal vannak kapcsolatban. Amint a kiadás megtörténik, azért én is le fogom ellenőrizni, de első körben azt nyilatkozták, a következő helyeken terjesztik: a saját honlapjukon/kiadómtól (www.novumverlag.hu) lehet majd rendelni; bookline, fokuszonline, kello (ez könyvtárellátó oldal); Líra (régebbi nevén Líra és Lant) és Fókusz könyvesboltok (ergo Alexandra, Libri kilőve, azzal nem állnak kapcsolatban, és fantasy könyvesboltokról se tudok). Dedikálás könyvbemutatón szokott történni, ha gondoljátok, következő OM talin (:P ez itt a reklám helye) előállhatok ilyesmivel, ha a rendezvény kereteibe belefér.