p.s. En akkor sem ra tippeltem volna ha megmondjak az 5 legismertebb filjet
Moderátor: Admin
Dorf Adgal írta:sziasztok!
nem tudom jó helyen kopogtatok-e, és lehet hogy picit offtopic, de gondoltam az itteni mestereknél jobbat nem találok, hogy válaszoljanak a kérdéseimre...
barátommal beszélgettünk mindenféle fantasyról (néha ránk jön, hogy ledöglünk valami dönthető támlájúra, oszt hülyeségekről elmélkedünk) és egy eljutottunk egy témához, amin nem tudtuk túltenni magunkat
jelen esetben a Forgotten Realms világáról van szó, azokon belül is a Drizites könyvekről...
az egyik részben felbukkan egy alakváltó és hajóskapitánynak vagy minek adja ki magát... az FR-es alakváltók ilyen vézna, nyúlánk szörny-izék akik bőrük és csontjaik változtatásával veszik fel áldozatuk alakját (ilyenkor ruhát meg minden egyebet is magukra "növesztenek")
és itt jön a kérdés! ha egy alakváltó fejéről leverik a kalapot amit növesztett az fáj neki? hiszen elveszti testének egy darabját... vagy hozzá van nőve? de akkor meg könnyebben lelepleződik... vagy ha elszakad a ruhája, akkor vérzik?
nah ez volt az egyik velős gondolat, ami megakadt az agyunkban... a másik...
megint FR világa... ugyebár ott is működnek illúziók és minél élethűbbek, annál hatásosabbak. pl.: egy olyan illúzió-rácson ami teljesen élethű, nem tudsz átmenni, mert elhiszed, hogy ott van és akkor az valamilyen hülye oknál fogva ott is van... vagy ha az illúzió-lángokról elhiszed, hogy tényleg forrók, akkor azok meg is égetnek... ha így kezeljük a többi illúziót is... ha egy nagy termetű lényre olyan illúziót bocsátunk amitől kisebb lesz és ő és mások is "elhiszik" akkor befér olyan helyekre ahova egyébként nem férne be?
nah szóval így állunk... köszönöm, hogy elolvastátok ezt a hülyeséget és ha van kedvetek, kíváncsi volnék a véleményetekre az említett két ügyben...
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó