• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Holtak Pálcája

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
200 hozzászólás • Oldal: 12 / 14 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14

Re: A Holtak Pálcája

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2010.01.25. 10:41

(Matt)

Mielőtt kilépek hátrafordulva szólok a fogadósnak:
- Fogadós uram! Jöjjön ide, s miután kiléptünk zárja be az ajtót. Ha visszajövünk akkor így fogunk kopogni.
Ütök egy dallamot az ajtón, majd megismétlem hogy biztos legyen.

Fantomhoz:
- Gyere cimbora, menjünk...

Kilépek az ajtón és az istálló felé igyekszem. Nagy ívben kerülök minden sarkot és lehetséges búvóhelyet ahonnan rám eshetne egy dög. A harcot a fegyveresekre bízom.

Csendes Matt - karakterlap - Holtak Pálcája ZK - ÚTK

Vrei Dra'yven - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Erresyr en Ayres - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Franco con Zagarrio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Gorgio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Damakban pihen
Mirco - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Gro-Ugonban pihen
Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 496
ZK Karakter: Csendes Matt - Holtak pálcája - 2tsz
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2010.01.25. 14:55

(Fantom)

-Nah ennyit a kellemes vacsoráról... - montyogom magamnak.

-Jól beszélsz! - vigyorgok a varázslóra, s megyek az istállóba keresni a lovamat, de hiretelen eszembe jut, milyen "nagyszerű" az én lovam, s elkötöm valaki másét, ha találok olyat, ami nem valamelyik társamé.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.01.25. 17:45

[KM] esemény: [Altair] Indulás
Helyszín: Naamsen nevű erv falu
Időpont: Alborne tercének második hava, „Álmok”, Késő Este

Mindenki

Darina két nem túlságosan eredményes vágást indít a zombi felé, az megüti az íjjal /-2 FP/. Tolar már hozza kifelé a lovakat, bár talán szerencsésebb a tereli kifejezést használni arra a műveletre, melynek részeként néha kardlappal is üti az állatokat a helyes irányba történő haladás végett. A fogadós a hangjel kétszeri meghallgatása után engedelmesen bezárja az ajtót mögöttetek valami áldásfélét mormolva, aztán halljátok a retesz rázárását. Az erdő felől újabb halott sereg indul felétek lassan haladva. Mindenki odamegy a lovakhoz, így nincs mód a "cserére", felültök egymás mögé és a lovaktól telhető legnagyobb sebességgel indultok vissza a vár felé. A falun keresztülhaladás elég egyszerű lett, a hullák nem értek ki időben, hogy bármit is tehessenek ellenetek. Az út fele körül járhattok, mikor lassan a nap is kezd felkelni, narancsszínű fénnyel bevonva a horizontot. Ha látni akarjátok, hová mentek, kénytelenek vagytok jócskán megerőltetni a szemeteket.
-Tulajdonképpen mi a Darton csapása volt ez?- Érdeklődik nem túl finom stílusában Tolar.

// Rannien, ha felvételi, akkor értem, öcsémnek is most volt hozzá "szerencséje".
Grengor visszajön még, vagy végleg eltűnt? Tud valaki valamit?//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2010.01.25. 19:22

(Fantom)

Felveszem a nagy Kyel-pap ábrázatot, majd odafordulok Tolarhoz.

-Fiam, ne vedd szádra fölöslegesen az istenek nevét! A témában nem tudok nyilatkozni, nem volt még szerencsém hozzájuk. De most inkább örvendj, hogy Kyel megóvott minket többé-kevésbé tőlük!

Folytatom az utat, próbálok minél gyorsabban haladni, mert álomra kívánom már hajtani a fejem, eme kimerítő éjszaka után.

//Feltételezem, hogy az öcsédnek se sikerült úgy a matekja, ahogy várta. A magyar viszont könnyű volt, fél óra alatt kész lettem.
Van ez így, hogy emberek néha eltűnnek innen, reméljük nem azért, mert történt valami rossz. Bár kissé aggasztó, hogy se szó, se beszéd, eltűnt két hétre... :? //
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Capricorn » 2010.01.27. 16:38

[Amaro Darina]

-Hogy mi volt? Te eddig hol voltál? Vagy becsuktad a szemed? Sok csúnya zombi volt.
Én jelenleg leginkább az erdőben lévő eredeti munkaadónkért aggódom.
-Nem tudja valaki, hogy ezek az izék nappal is aktívak, vagy csak a sötét az otthonuk?

//A Grengorra utaló kérdést már én is fel akartam tenni. MSN-en sincs néha?//
A meddőség örökölhető. Ha anyádnak nem volt gyereke, valószínűleg neked sem lesz.
Capricorn
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 203
ZK Karakter: Amaro Darina, Holtak Pálcája
Karakter: Roa Narn, Toron
Karakter: Elder Karuto, Gro-Ugon
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.01.28. 18:14

[KM] esemény: [Altair] Megérkezés a várba
Helyszín: Naamsen vára
Időpont: Reggel

Mindenki

Az út többi része csendben telik, és semmi zavarót, vagy furcsát nem tapasztaltok. Az izgalom elmúltával Darina és Gardok égető fájdalmat érez néhány sebe körül, a gyomra pedig mindenkinek jelzi, hogy régen volt a tegnap dél. A várhoz érve a kapuőr katonák meg sem állítanak már titeket, gond nélkül bejuttok. A várudvaron most viszonylagos nyugalom uralkodik, nincs az a nyüzsgés, mint ezelőtt. Néhány harcoson és az őrökön kívül, csak egy szolga van kint, aki oda is megy hozzátok, miután kikötitek a lovakat.
-Uraim- kezdi, Gardok arcán a karmolásra pillantva egy kicsit megrémül de folytatja -Felgrin úr már várja önöket, kérem kövessenek.
Azzal elindul, és várja, hogy menjetek utána. Abba a szárnyba vezet, ahol a nagyterem volt, néhány folyosóval odébb egy ajtónál megáll, bekopog, majd a bentről jövő "szabad" válaszra kinyitja előtettek az ajtót. A szobában a parancsnokotok egy papírokkal teli íróasztal mögött ül páncél nélkül. A szegényes berendezésű helyiségben csak egy ágy van az asztal mellett más semmi. A fickó elküldi a szolgálót és a sebeitekre nézve enyhén idegesen mondja:
-Feltétlenül harcba kellett keveredniük, mikor parancsba kapták, hogy csak felderítésre mennek? Remélem legalább hasznos értesüléseket szereztek.

Darina

A kérdésedre nem kapsz választ, valószínűleg egyikük sem tanulmányozta hosszan az élőholtakat.

Fantom

A rendreutasításra csak morog valamit az égiekről meg az ostoba követőikről, de végül csendben marad. A vár körül megint rossz érzés fog el, de jóval halványabb, mint az első alkalommal.

//Nem láttam MSN-en sem már régóta. Szerintem nem is fog visszajönni, csak gondoltam hátha tudtok valamit róla.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Capricorn » 2010.01.30. 0:12

[Amaro Darina]

-Tudja egyáltalán, akárcsak nagyjából is mi történt?-kelek ki magamból a megütött hang hallatán.- Rendben, hogy maga fizet minket, de mi ennek fejében önért visszük vásárra a bőrünket. Úgyhogy ha kérhetem szerényebben fogalmazzon. Nyílván nem hadakoztunk volna, ha nem lett volna rá nyomós okunk. Nem kevés élőhalott akarta, hogy a soraikat gyarapítsuk, és nem kérdezték van-e hozzá kedvünk. Kérdezés nélkül emeltek ránk kezet. Sőt, továbbmegyek, fegyvert is, de gondolom ez látszik. Az egyetlen értesülésünk pedig az, hogy az erdő hemzseg a zombiktól. Ez remélem elég hasznos. Ja, és egy szellemalak a vezetőjük.
A meddőség örökölhető. Ha anyádnak nem volt gyereke, valószínűleg neked sem lesz.
Capricorn
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2010.01.30. 6:59

(Fantom)

Várom, hogy a többiek gyorsan jelentsenek, majd amilyen gyorsan csak lehet, megyek az ágyba, kipihenni a zombitámadást.
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2010.01.30. 20:46

(Matt)

Nem tolom magam előtérbe, hallgatom a többiek beszámolóját. A szellemalak vezetőre felvonom a szemöldököm.

< Hmm, volt tudatosság egyik-másik sétáló holtban. Baltával jött az ajtóhoz, aztán menekült, jöttek az íjászok. Ez valami élőholt szervezet lehet? >

Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.01.30. 21:42

[KM] esemény: [Altair] Történtek jelentése

Mindenki

Darina kirohanását látszólagos nyugalommal végighallgatja, majd vár egy kicsit, akar-e valaki még közbeszólni. Mikor befejezi, nyugodt hangon kezd beszélni, leginkább csak a harcművészhez.
-Úgy tűnik ön súlyos tévedések áldozata.- Egy kicsit elhallgat, majd parancsoló hangon, majdnem kiabálva folytatja -Először is, nem beszélhet ilyen hangnemben a feljebbvalójával.- a hangja megint megnyugszik -Másodszor a várúr fizeti önöket, akárcsak engem, tehát az életüket is csak miatta kockáztathatták, nem miattam. Harmadszor, ha tudnám mi történt, nem lenne szükségem rá, hogy a maga tévedéseit korrigáljam. A pénzüket azért kapják, hogy parancsokat teljesítsenek, méghozzá az én parancsaimat, egészen addig, amég én vagyok a parancsnokuk. Ezt mind jegyezzék meg.
Itt megint vár néhány pillanatot, csak ezután tér rá a történtekre.
-Szóval mégis igaz lenne?- mondja mintegy magának, hangosan gondolkodva -Miféle szellemalak volt az?- Szegezi a kérdést Darinának.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Capricorn » 2010.02.02. 23:21

[Amaro Darina]

-Nem uram, itt a súlyos tévedés áldozata ön. Ugyanis még nem hallottam, hogy az önvédelmet bárhol is tévedésnek hívták volna. A kérdésem pedig arra vonatkozott, hogy ha tudná mi történt, nem mondaná, hogy a parancsa ellen cselekedtünk. És ha már a parancsnál tartunk. Amit maga mond csak utasításnak tekintem, nem pedig parancsnak. Nekem csak és kizárólag egyetlen felettesem van, az pedig én vagyok magam. Ezért is kértem a szerényebb hangnemre. És nem biztos, hogy nekem akkora szükségem van arra a pénzre, mint maguknak ránk, úgyhogy ha úgy gondolom akár fel is dughatják maguknak az aranyaikat.
És most térjünk a tárgyra. Hogy miféle szellemalak volt? Páncélos lovag. Többet nem tudok mondani róla.
Capricorn
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2010.02.03. 7:31

(Fantom)

<Nekem egy ilyen kis senkiházi ne ossza az észt! :hogyaza: Ha nem érdekelne, hogy mi áll a háttérben, és a többiek sem kívánnának maradni, akkor már rég Erion utcáin lopkodnám a népeket... Szóval még egy ilyen és garantáltam üres kastéllyal és Kyel-pap nélkül ébred...>

Csendesen végighallgatom a bepöccent kapitányt, nem szólok bele. Szememben a tapasztaltabb lélektúrkászok, s társaim néminemű megvetést vélhetnek felfedezni.
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.02.04. 16:40

[KM] esemény: [Altair] Orvoskeresés

Mindenki

Úgy látszik sikerült jobb belátásra téríteni, megnyugodva válaszol:
-Utasítás, paracs... A szavakkal lehet játszani, csak éppen nem hoz eredményt. Viszont sajnos igaza van, értenek valamihez és minden kezelhetetlenségük ellenére szükségünk van magukra. Főleg most, ha tényleg holtakkal van tele az erdő.
Egy kicsit elgondolkodik, aztán elküld titeket.
-Mehetnek ahová akarnak- Int az ajtó felé, a véres sebekre nézve még hozzáfűzi -Amelyikük sebsült, menjen le a gyógyítóhoz. A holtakról egy szót se senkinek, nem akarok pánikot kelteni.
Kiléptek az ajtón, a szolga, aki idevezetett titeket sehol nincs, a folyosó üres. Szanitécet nem láttatok sehol, legalábbis nem emlékeztek rá.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Capricorn » 2010.02.06. 6:30

[Amaro Darina]

Na ez már beszéd. Ez már jobban tetszik. Csak biccentek neki és elindulok kifelé
-Tud valamelyikőtök valami gyógyító vajákot, vagy keressünk szakembert?-kérdem a társaimtól már az ajtón kívül.

//Grengor egyébiránt január közepe fele írt a szabibejelentőbe, hogy határozatlan ideig nem lesz. Most találtam meg//
Capricorn
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2010.02.06. 9:30

(Matt)

Csendben tudomásul veszem a történéseket, s a társaimmal együtt kilépek az ajtón.

- Nem értek a gyógyításhoz, az az istenek szolgálóinak privilégiuma. Erősen javallom is hogy hozzáértővel nézessük meg a sebeket, mert holtak okozták azokat.Alkalmasint majd elmesélhetnétek hogy mi is ez a szellemlovag történet?

Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére