Hát erre megint csak Einsteint és Laokoont lehet idézni... az emberi hülyeség és annak a bizonyos nem létező határai Avagy nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem, hogy alacsony a kerítés.
Siffad írta:Nemrég hallottam, hogy az Avatar miatt többeknél kisebb depresszió lépett fel, mert nem tudják feldolgozni a Pandora és a Föld közötti különbséget.
Ha arról van szó, hogy földi méretű férfiként és földi méretű tartozékokkal mit tennél egy pandorai méretű nő lába között...őszintén szólva én sem tudnám feldolgozni a különbséget....
Miert ekkora meret kulonbsegek vannak a navik es az emberek kozt? En ugyan csak az elozetes lattam de abban korulbelul azonos nagysagunak tuntek.
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Mindig a kiskolyok a figyelmes. Ha emlekszel az negyedik om talalkozora
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Kiskölyök?! Te is csak egy évvel vagy idősebb nálam... Amúgy valóban én volnék (tudtommal) az oldal legfiatalabb aktív tagja. Mi történt a IV. találkozón? Az emlékezetem már nem régi... Lásd V. találkozó. Szerdán tudtam meg, hogy azon a héten szombaton lesz, s nem a következőn... (Arigatou Lau-san!) Amúgy az eltalálás csak egy kis rásegítés által sikerült. A 999 997. hozzászólásnál rám írt Lau, hogy észrevettem-e, hogy hogyan áll a mutató. Mondtam igen, már tegnap óta azt ellenőrzöm kétóránként. Végülis megegyeztünk, hogy reagolok én is meg ő is, aztán beírja ő a tavernába. Kissé szomorú voltam, hogy nem én lehetek pontosan 100 000., de hát istenverte lovagiasság... Csakhogy, mikor elkültem a reagot a BN-be, meglepődve tapasztaltam, hogy Orwen meg Ralog is írt már valahová, és elég sokan voltak online, így nem kockáztattam, kitöröltem az eredeti 100 000. reagot a kalandomból (ezúton szeretném megköszönni az adminoknak, hogy ellátták a Mesemondót reag törléssel, és bocsánatot kérni a játékosaimtól, hogy még egy picit várniuk kell a reaggal, mire újraalkotom), és gyorsan írtam a tavernába...
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Tudod a kiscsavo aki soha nem szolalt meg de mindent eszrevett. Mar franc sem emlekszik arra a francos latinos nevre amit lyor adott neki Ja es pont akor szulettem mint dbinga tehat nem hiszem hogy van koztunk fel ev.
(Akkor itt folytatnám a Local Heroes versenyes szálat)
Rannien!
Kár hogy nem tudtatok jönni, igaz hogy sajnos nagyon be lett szűkítve a jelentkezési időszak, ennek több oka is volt, most nem részletezném. A modult még megrendszabályozzuk kicsit, de terveink szerint elérhetővé fog válni, és fel fog kerülni a netre. (Ha ez megtörténik szólok mindenképp, a LH-s honlapot gondolom ismeritek.)
Egyébként nagyon beteg volt, a km-ek jól meséltek. Pontozó voltam az én szubjektív véleményem szerint az volt a legjobb csapat ahol mindenki meghalt a végére. Viszont nagyon heroikus végük lett, halálukkal is megoldották a kalandot.
Quator: ember = gnóm na'vii = ork. Az idegen faj egyedei nyúlánkak és hatalmasak voltak.
A na'vi faj tagjai átlag 3 méter magasak a sztori szerint Látom, Castor, lényeges arányokat fejtegetsz Tény és való, a filmbéli katona csávó tágan értelmezte egymás kultúrájának megismerését