//Radon Akragil//
Amikor hallom a kiáltást, és indul Ellyona mozdulata felém, a mozdulat által jelzett irányban próbálok arrébb gurulni a fedélzet deszkáján.
//Dobom rá Syris javaslata alapján a gyorsaságpróbát://
Gyorsaságom = 14
K10 =  []
//A próba bónuszát, akár mínusz, akár plusz, és a próba dobást a KM majd figyelembe veszi, és elmondja, mi történik. Addig nem írom a többi tervezett cselekedetem, mert az attól függ.//

Gordon, hol jól írod  reagodban, hol nem. Ez azt jelentené, hogy rosszul értették vagy jegyezték meg a nevem vagy csak figyelmetlenség? Vagy istennői bájjal rendelkezek?
 Gordon, hol jól írod  reagodban, hol nem. Ez azt jelentené, hogy rosszul értették vagy jegyezték meg a nevem vagy csak figyelmetlenség? Vagy istennői bájjal rendelkezek?  //
 //
 //
  //

Na  jolvan menjetek vissza rumot szlopalni amig jo kedvem van... Na mindegy ne most nyirjuk ki oket boven eleg akkor amikor mar lesz iitt az osszes haverjuk Csialjuk a nagyurak modszerevel> -Viktor! Magyarazd mar el ezeknek a jo uraknak hogy nem kell engem felteni es egyebkent isengedjenek at amig szpen kerem es nem dugom fel a fejuket a masik seggebe.-
  Na  jolvan menjetek vissza rumot szlopalni amig jo kedvem van... Na mindegy ne most nyirjuk ki oket boven eleg akkor amikor mar lesz iitt az osszes haverjuk Csialjuk a nagyurak modszerevel> -Viktor! Magyarazd mar el ezeknek a jo uraknak hogy nem kell engem felteni es egyebkent isengedjenek at amig szpen kerem es nem dugom fel a fejuket a masik seggebe.-