Miert nem rogton a sotetben rejtozo titkos fegyvert?
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Sajna nem hinném, hogy a "Monstrous Manual"-t is lehetne használni karialkotáshoz. (Márha van ilyen könyv D&D-hez is. ) A Hello Kitty-s esernyő nagyon tápos varázstárgy lehet.
Hát azért a kalandmesterek könyvében van egy két durván tápos faj, pl szegény vándorom egy sárkányfatty az +5-os és egy kentaur az +4-es szintnehézségű, karik társaságában mászkált első szintűként, mint megfigyelő lévén esélye sem volt beleszólni a harcba a másik kettő mellett
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Írtam egy helyzetismertető általános bemesélő reagot, hogy képen legyetek a kaland kiindulásával, és tudjatok változtatni ezen-azon ha szükségesnek érzitek a karialkotásnál.
Amint kapok KM státuszt, meg ZK topicot, beillesztem.
Bocsánat, hogy így eltűntem, rajtam nagyrészt kívülálló okokból történt (miért is szar a kis teljesítményű tápkábel), ha még van rá kedv és igény folytatnám a kalandot. Ez esetben a hétvége folyamán írnék.
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Ja, jó. Én arra gondoltam, hogy ha holnap nem sikerül véglegesre összehoznom, akkor ráér-e a jövő héten, mert PM-ben olvastam, hogy Togar már "hadrendbe állt".
Vegyem úgy, április elsejére kéne legkésőbb mindennel készen lenni és aztán indulna a kaland, vagy ha hamarább készen állunk és a Km is készen áll, hamarább?