Moderátor: Admin
Nekem a hétfői indulásnál volt ilyen érzésem, másfél oldalt írogattatok mire én a géphez tudtam ülni...Quator ar Zaraquer írta:[...] csak így esténként nagyon előre szaladtok és örültem, hogy egy gyors dobálást meg "ott vagyok" reagot be tudtam szúrni a postok közzé.
Quator ar Zaraquer írta:Castor
Köszönöm amagyarázatot, így már sokkal érthetőbb a fonál.(Togaréban itt vesztettem el, hogy a vértem korlátozza a gyorsaságomat ÉS még le is von belőle?
)
Nava
A vérted:
+5 max. ügy. mód., tehát, ha ügyességet (vagy azon alapuló gyorsaság mentőt használsz, akkor max. +5-ig veheted figyelembe az ügyesség módosítódat. Tehát, te mint 16-os ügyességű gnóm a +3-asodat egyben használhatod. Ha viszont 22-es ügyességed lenne, akkor a +6 helyett csak +5 járna.![]()
-1 mód. vértben: ha olyan szakértelmet használsz, amihez oda van írva, hogy vértben nem olyan könnyű, akkor abból levonódik ez a szám.
Quator ar Zaraquer írta:EDIT: Nomeg én anno elég sokat moderáltam a "pofamegcsúszásokat", de ezekért szeretünk.![]()
Castor de Vinter írta:...
De Yvett kapott olyan sértődött JK bírálatot is, aki szerint az a baja hogy kiér a póráza a konyhából...
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó