Ave
Előre is Mea Maxima Culpa a dupla postért, de már nem akartam belejavítani / barmolni az előzőbe.....
NK
Felvetettem, hogy a karakteremet szívesen igazítom előtörténetileg, bármely tehetősebb nemesen született "fattyúhoz" ha igény van rá valamint ha valaki akar egy "műveltebb" csatlóst magának....
Erre azóta még nem érkezett semmilyen reakció, ám közben szöget ütött az a fejemben, hogy....
Ha már van nemesünk akkor és csak négy JK-á van akkor lehet, hogy tényleg nem lenne hátrányos ha a banda ennek a nemesnek a pereputtya / kísértete lenne attól még a különböző arcok jöhetnek különböző helyekről. Ha például kis kereskedő házhoz tartozik a nemesünk akkor szinte bármilyen arc elfér a kíséretében (nador hegyi vezető bármikor jól jön)
Jó jó *kéz feltart* elismerem, hogy így egy kicsit Ars Magica-s meg conventus szagú a dolog ám a Codex hangulatilag támogatja a ilyen csoportosulásokat csak itt nem conventusnak hanem nemes háznak hívják na puff....
Azért kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye (ér ám virtuálisan és verbálisan megalázni nem fogok megsértődni)
Tiszteletem.
Most pedig belekezdek a Térmágikus szimpátia Szisztéma megidézésébe, hogy az utam végén megérkezzek a Mátra Kapujába.
Kellemes hétvégét mindenkinek.