• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Kakasviadal (SR)

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
44 hozzászólás • Oldal: 1 / 3 • 1, 2, 3

Kakasviadal (SR)

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.04.02. 13:56

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Seattle
Időpont: 2053. január 27. (hétfő)
Résztvevők: Mindenki

In Medias Res

*Négyen ültök egy meglehetősen lelakott irodában. Snohomish kerülete maga is eléggé lelakott, bár ennek oka nem a kiugróan magas bűnözési ráta vagy a kétes hírnév, mint mondjuk a szomszédos Redmond-i Pusztulat esetében. Egyszerűen csak távol esik a belvárosi csillogástól. Maga az épület, amiben az iroda helyet kapott egy konténerekből összeállított tömbház. Ennek első emeletén van jelenlegi tárgyalópartneretek, valószínűleg jövőbeni megbízótok "rezidenciája". Az alacsony és inkább hosszú, mintsem eléggé széles szoba a színes álmok és a szürke mindennapok határán egyensúlyoz. Berendezése tejfehér plexi és matt-szürke fém keresztezéséből készült. Egy nagy íróasztal egy hat személyes ülőgarnitúra és egy kis dohányzóasztal képezi a valóság alapját. Ehhez társul az íróasztal mögött egy nagyon kényelmesnek tűnő bőrfotel, ami a dolgozóasztalhoz semmilyen formában nem illeszkedik. Az egyetlen érdekességnek mondható momentum az egyik oldalfalra vetített rikítóan színes kép, mely egy pálmafákkal tűzdelt, fehér homokú tengerpartot ábrázol, aminek az előterében egy szintén vetített fűszoknyás leányzó riszálja a csípőjét. Ez a monoton mozgás már magában is idegőrlő egy idő után, de ráadásul valami meditációs zümmögés hallatszik a mennyezetbe süllyesztett hangszórókból. Ezt a szürrealisztikus képet egészíti ki jelenlegi Mr. Johnson-otok, aki éppen egy nagy nyugtatós üvegből kap be 2-3 szem "jóbogyót" mielőtt belekezdene mondandójába.*

-Üdvözlöm Önöket Uraim! Örülök, hogy el tudtak jönni a mai megbeszélésre. Úgy értesültem különböző forrásokból, hogy Önök éppen munkát keresnek, ami nem jár hosszú távú szerződéses kötöttséggel és rugalmas a munkaidő is. Nos egész véletlenül nekem egy ilyen munkám lenne pont három személy részére.

*Kis szünetet tart és elmosolyodik. Azt nehéz lenne megmondani, hogy ez most valami ki nem mondott tényezőnek szól vagy csupán hatni kezdtek a pirulái. Maga a férfi annyira átlagos és unalmasan szürke, hogy már most biztosak vagytok benne, nem fogtok emlékezni rá úgy egy hónapon belül. Tipikus tizenkettő-egytucat öltönyke, aki jobb sorsra is érdemes lehetett volna, ha megfelelően magas szintűek a kapcsolatai. Így viszont maradt a kétes "munkaközvetítés" számára. Kis köhintés, torokköszörülés után folytatja, ha senkinek nincs ellenvetése vagy közbeszúrni valója.*

-khm... Nos tehát a munka nem túl bonyolult így első hallásra, de a határidő és a viszonylagos homályosság miatt szükség lesz némi sütnivalóra is. Nem tudom mennyire követik a foci-világ történéseit. A hétvégén lesz a kupadöntő. A Seattle Roosters és a Cascade Crows csapna össze. Nem is untatnám magukat ezzel, ha nem lenne fontos szerepe a munkában, amit ajánlok. ... khm-khm... Kissé kínos ezt így direktbe kitálalni. A lényeg, hogy eltűnt a Roosters kabalaállata és azt kéne megtalálni, visszahozni.

*Ismét kis szünetet tart. Egyrészt figyeli mit szóltok ehhez az első lényei információhoz. Másrészt meglötyögteti a gyógyszeres dobozkát és még egy-két szem nyugalmat erőltet magára.*

-Tehát, mint mondtam, a kabalaállatot Snooky-t kellene felkutatniuk. Tegnap éjjel ismeretlenek betörtek a helyi stadion állat-lakába és feldúlták azt. Sajnos eléggészervezett támadásról van szó, mert semmilyen biztonsági felvétel nem maradt az esetről és az egyetlen szemtanú az állat gondozója, akit az első támadóhullám sikeresen kiütött, így ő se sokat látott az esetből.

*Kihúzza az íróasztal egyik fiókját és némi papírzörgés, turkálás után egy sárga dossziét vesz elő, amit elétek csúsztat.*

-Ezeket az információkat és a neveket, elérhetőségeket, amik kiindulásként szóba jöhetnek ebben az anyagban megtalálják, illetve egy chip is van mellettük, ha nem szeretik a papírozást. ... A fizetségről is essen pár szó. Fejenként 10.000 nuyent kapnak a munkáért. Előleget sajnos nem áll módomban adni, erre a megbízó nem adott felhatalmazást. A határidő pedig február 1-je, szombat este 8-óra. Ekkorra kell leszállítaniuk a kabalaállatot a stadionba, különben a csapat menedzserei "dublőrrel" helyettesítik a jószágot. Természetesen, ha a nézők megszeretik az új kabalájukat, akkor onnantól teljesen értékét veszti a régi.

//Na egy kicsit belehasítottam a közepébe a dolognak. Galádul feltételezve, hogy mindannyian pénzt szeretnétek keresni és elmentek a megbeszélésre. Kérlek titeket, hogy találjátok ki magatoknak, hogy hogyan jutottatok ebbe az irodába és innentől mehet a kalandozás. :wink: //
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

Re: Kakasviadal (SR)

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.04.02. 16:44

//Rosewood //

Az asztal melletti egyik székben hintázva hallgatom a pasas mondandóját, és hol a mennyezeten elhelyezett hangszóróra vetek utálkozó pillantást, hol a „megbízó” arcát figyelem.
<Hogy lehettem ilyen barom, hogy pont ez alá a tetves hangszóró alá kellett nekem is ülnöm?!>

Jóleső kárörömmel figyelem a tag idegességét. <Vajon jobban érezné magát, ha tudná, hogy nem verjük meg? -Még...>
Unott arccal kibontok egy doboz olcsó sört (amit hoztam magammal) melyből halk szisszenéssel távozik a felesleges nyomás – és tovább hallgatom. Némi zavar akkor ül ki az arcomra, mikor holmi kabalaállatról kezd el dumálni. :wtf:
<Basszus Füles, milyen melót sóztál a nyakamba?! Rohadt tünde! Ugyan kell a pénz, de soha nem hittem volna, hogy kitör belőle az állatbarát. Bár engem is kedvel valamiért... Egy kibaszott kabalaállat? Mi ezeknek a kabalájuk? Egy kutya? Egy malac? Vagy egy tetves baziliszkusz? :shock: Nem. Baziliszkusz biztos nem – nagyon ajánlom hogy ne ilyen mágikus izé legyen.>
-Már nem azért, de mégis milyen állat, amit három nap alatt elő kellene keríteni?
Kérdezem gyanakodva. Közben a sört lerakom az asztalra, és elveszem a dossziét, a chipet meg továbblököm a többiek fele. A dossziéba futólag belelapozok.
<Ez a gyökér mitől ilyen ideges? Csak akkor belezem ki, ha át akar ejteni – de akkor nagyon. :twisted: Bár az a ork lehet, hogy passzióból is megfekteti. Látatlanba 10 év fegyház kinéz neki. A másik is szép darab – nem agysebész típus, de megbízhatóbbnak tűnik, mint minden, a tömegbe olvadó sorozatgyilkos. :) >
-A másik. Szabadon kolbászolhatunk a stadionban, és beszélhetünk a dolgozókkal, illetve miközben „rábeszéljük” a madárkákat, hogy énekeljenek – jobb, ha nem említjük meg azt, hogy kinek melózunk? Illetve milyen mértékben kapunk szabad kezet? Mennyi kárt okozhatunk a személyzetben? Vagy az épületben? Csak a kabala számít, vagy az elkövető személyének kiderítéséért kapunk bónuszt? Vagy ha sajnálatos baleset éri az elkövetőt/ötletgazdát, az jár valamiféle anyagi előnnyel?
Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárva

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye."
Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 759
ZK Karakter: Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
ZK Karakter: Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárt
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laokoon » 2010.04.02. 19:27

//Blasil//
Mikor belepek irodaba az arcomra egy pillanatra kiul az enyhe megvetes<Talan megse kellet volna egy Habibtol* szarmazo munkat elfogadnom? BAr vegul is mire szamitottam volna?> Gondolom ironikusan, de tobb idot nem vesztegetek ra. Igy csak csondben leulok az asztalhoz Ha a tobbiek mar ott ulnek akkor megnezem oket magamnak elvegre az elkovetkezo idokben meg sokat fogjuk latni egymast es koszontom is oket ahogy ez megkovetelt minden udvarias tarsasagban -Jo napot uraim.-
<No lam csak egy ork raadasul ahogy elnezem nem az inteligensebb fajtabol ugyan lehet hogy tevedek de igen valoszinu hogy ot is azert vettek fel amiert engem, Az meg nem jelenthet mast mint :nesze: De ezzel egyutt a masik sokkal jobban idegesit. Mar a kiberszem se nagyon ad okot bizalomra de van egy olyan erzesem hogy sokkal tobb o mint aminek mutatja magat, az meg sohasem jelenthet jot>
Amikor rekord ido alatt benyom majd egy doboz narkotikumot akkor kicsit duhos leszek <Ha ez a Mr Jhonson kuti magat mielott elmondana a feladatott akkor lehet hogy duhos leszek :? >
Mimikor magat a feladatott kezdi ecsetelni akkor kicsit elmoszolyodom<Ezek komolyan hajlandoak kidobni tobb tizezer nuyent csakhogy meglegyen egy haziallat? :shock: Illetve igen-igen remelem hogy hajlandoak raaldozni ennyi penzt mert most nagy szuksege lenne ra nekem is meg a szegenyeknek is bar nekik mindig nagy szukseguk van ra>
Vegig halgatom a tarsam kerdesozonet nembirom megallni szo nelkul[./i]
Miert kene kart okozni a szemelyzetben vagy az epuletben? Amugy pedig velemenyem szerint nem sokat mert ugyan nem ismerem a foci liga csapatait vagy eredmenyeit de igen valoszinu hogy ha nem sajnalnak elkolteni harmincezer nuyent elkolteni arra hogy elokeritsenek egy kabala allatot akkor igen fontos lehet az a meccs nemdenem? Es ugye onszerint is szintugy valoszinu hogy mivel harom napot adtak a kutatasra nemigazan van sok ido addig a meccsig. Tehat igencsak biztos hogy csunyan neznenek rank ha leredukalnank a szemelyzet szamat vagy leamortizalnank az epuletet
[i]Ezek utan visszsulyedek abba melankolikus csondbe amibe tartozkodtam es erdeklodo tekintettel nezek a masikra

*Lasd meg elotori
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht
"A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana
"A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Laokoon
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 396
ZK Karakter: ? - A balszerncse netovabbja
ZK Karakter: Noktorg - Elatkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2010.04.09. 11:30

Takahashi

Mivel pénzem alig van, és azt a keveset is inkább tartalékolom, így gyalog korán elindulok a megadott helyre, hogy minden féleképpen időben oda érjek, ha ze nem lehetséges akkor igénybe veszem a tömeg közlekedést. Valamivel előbb a megadott címre érek, így várakozok egy kicsit és csak pontban amegadott időre megyek fel az irodába. A japán etikett szerint csendben köszöntöm a bent lévőket, majd leülök egy székbe. Hosszú kabátom alól kardom vége kilog, de csak alig feltünően.

Mr Johnson monologját csak némi nyugtázó fejmozgással kísérem, és örömmel tölt el, hogy van köztünk egy beszédesebb kollega is. Így ő a szükséges plsuz információkat megszerzí. Miután a másik ork végzett a dosszié megtekintésével, én is magamhoz veszem, és bele lapozok, hátha pontosabb adatokra, vagy fontos hiányosságokra lelek.
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.04.09. 11:37

//Rosewood //

A leendő csapattársamra nézek, és úgy fejtem ki az előző gondolatomat részletesebben:
-Nos, én nem a játékosokra gondoltam, hanem bárki másra, aki tud valamit és nem akarja elmondani, vagy netalántán érdekében áll akadályoztatni minket az ügy megoldásában.
A másik kérdés pedig az, hogy miért is bántanánk őket? Nos, nujen nincs nálam, amivel megfizethetném az infóit, és az én meggyőző képességem kimerül abban, hogy megfenyegetem, vagy fizikailag is kiverem belőle a választ. Ugyanis három nap elég kevés - s ha sok kört futunk, kiszaladunk a végén a határidőből. De ez nem azt jelenti, hogy az erőszakot favorizálnám, mert tapasztalataim szerint a békés megoldás azért egészségesebb szokott lenni.

Majd az öltönyke fele fordulok, és a sörös dobozt megemelem felé, s megkérdezem:
-Mi a véleménye? Apropó, kér egy kis gyorsítót a piruláira? Szerintem a kettő együtt jobban kiüti...

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2010.04.09. 12:02

Takahashi

A vita hallatán egy szó sem hagyja el a számat sőt arcom se rendül.

<Forró fejű nyugatiak, ám a banda külsejű fickónak igaza van, sajnos az idő szort így az eszközökben nem nagyon válogathatunk. Ám ez a kis vita jó lehetőség arra, hogy ki ismerhessem társaim módszereit, Ezek után már csak abban kell reménykednem, hogy minél kevesebb agresszíivol ki tudunk keveredni sikeresen ebből a munkából....Oh csak haza jutnék végre, bár nem hiszem, hogy ez a 10000 nujen elég lesz rá. De hátha.>

Inkább gondolataimba mélyedek, de ez kivülről nem látszik, csak az figyelhető meg, hogy éles szemmel csendes szájjal figyelem a parázsló vitát.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laokoon » 2010.04.09. 13:28

A kiberszemes valaszara csak megvetoen elmosolyodom -Komolyan azt hiszi hogy egy focicsapatot csak a jatekosainak a likvidalasaval lehet tonkretenni? Meg sugom hogy ennel joval kevesebb is bosegesen elegendo hogy egy annyira erzekeny kepezetbe mint amilyen egy profi focicsapat porszem keruljon. Amugy meg nem mondtam hogy nem szabad senkit sem bantani en azt mondtam ne oljunk meg senkit talan egyetert hogy az elso variacio sokkal.. stilusosabb Eddigre a mosolyabol kiszal minden megvetes es inkabb egyfajta perverz boldogsag ul ki arcara mintha mar az is fizikai kejt okozna neki hogy ilyesmikrol beszelhet <Ha hazaerek ziher hogy elmondok egy rozsafuzert sajat magamert>
"A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana
Laokoon
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.04.09. 17:25

*Mr. Johnson először csak értetlenül néz ki a fejéből a kérdések, felvetések és a gyors szóváltás hallatán, majd szemeit forgatva tenyerébe hajtja homlokát.*

-Csak izomfiúkkal ne kezdjen az ember. Te jószagú légfrissítő, bárcsak jutna egy tudor is közéjük.

*A kifakadása inkább lemondó, mintsem ellenséges, de az tisztán kivehető, hogy a nyugtatókat nem azért szedi, mert bármitől is félne, csupán nagyon elege lehet az ilyen interjúztatásból. Kicsit összeszedve magát megigazgatja az öltönye ujját, majd egy torokköszörülés után megpróbál válaszolni a kérdésekre.*

-Nos a "kupadöntő" a szezon végi Döntő meccs. Aki megnyeri azé a kupagyőzelem és ezzel a támogatások jó része is. Kérem számoljanak ismét utána a napok állásának. Persze nem mondom, hogy annyira sok idejük lenne, de ma hétfő van, a határidő szombat. 8) Ez azért megvan öt nap. :roll:

*Ad egy kis időt, hogy mindenki megemészthesse a hivatalnoki lekezelést és addig is elfogadja a sört. Ha meg is kapja, akkor jót kortyol belőle az 5-6 szem nyugtatóra, amit az elmúlt percekben küldött be. NEm kell nagy medikusnak lenni, hogy sejthető legyen a két lehetséges végkifejlet. Vagy már teljesen rezisztens vagy körülbelül még öt percük van a munka felvételére a jelentkezőknek, mielőtt végképp használhatatlanná válik megbízójuk.*

-Visszatérve az érdemi kérdésekhez. A Seattle-i Kakasok kabalája egy Tűzkakas, aki a Snooky névre hallgat. Fióka kora óta a csapatnál nevelkedett és mióta élő kabalájuk van azóta sikerült feltornászniuk magukat a profi ligában. Ezért is nagy törés a morálban, ha pont a kupadöntőn kell a szerencse-csirke nélkül játszani. ... A módszereket nem szeretném tudni. Jó lenne nyugodt szívvel vallani, ha valami miatt hozzám is eljutnak a nyomozók egy balul sikerült "mentőakciójuk" után. A szabad kézről annyit, hogy amit tisztán meg lehetett tudni azt a nyomozók már kiderítették. Maguk azért vannak itt, hogy azt is kiderítsék, amihez már esetleg nem szabad köze legyen a jóhírű úriembereknek. ... Remélem elég konkrét voltam. ... Egyenlőre a csirke a lényeges, de valószínűnek tartom, hogy a megbízóim szívesen áldoznának a tettesek elleni visszavágásra is.

*Ismét elhallgat és várakozás teljesen figyeli, hogy van-e, amire elfelejtett válaszolni vagy vetődött-e fel újabb kérdés a három árnyvadászban.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.04.09. 18:57

//Rosewood //

Nem vagyok irigy - a sört odaadom neki. Mikor megemlíti, hogy tűzkakas a kis kedvenc, összevonom a szemöldökömet, és kivárom a mondandója végét. Hümmögök utána, majd kibököm ami még érdekel:
-Tűzkakas? :shock: Ez elég gyanúsan hangzik. Ugye jól sejtem, hogy nem valami távol-keleti díszbaromfiról van szó? Hogy néz ki? Mert egy normál csirkét is csak rántva ismerek fel... Egyáltalán mekkora? Mit eszik? Mit kell egy ilyen izéről tudni? Veszélyes? Hogy szállítják? Miben tárolják? S ami fontos: mit nem szeret? Idomítva van? Ha agresszív, hogy fékezem meg? Azon kívül persze, hogy csinos lyukakat lövök bele... :?: remélem ez is benne van ebben a füzetben. Vagy ha mást nem, a gondnokával nem ártana beszélnünk.
Közben egyre inkább érzem, hogy valami zöldpárti tündibündi sem ártana - mert ránézésre egyikünk sem az a kimondott állatbarát.

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laokoon » 2010.04.09. 19:22

Mr Jhonson kifakadasara csak egy apro gondolat jut eszembe de azt is gyorsan elhesegetem -Hmm lehet hogy erdemes lett volna az oltonykere figyelni a tarsaim helyett Amugy meg micsoda modor ez? Mindegy majd o is elnyeri melto bunteteset.
Amikor a tarsam sorrel kinalja egy laza mozdulattal kilokom a kezebol kozben termeszetesen figyelem hogy veletlenul se legyen soros a ruham
-Basszus nehogy mar felkinald ennek a szerencsetlennek az elajulas kanaanjat amikor ilyen modortalan volt- Eztan odafordulok az oltonykehez es kedvesen mosolyogva kozlom vele -Bizony mondom nektek amit a legkisebbel teszetek velem teszitek Pal apostol korintusiakhoz irt levele 12,17- <ha kitalalja hogy az idezet nem igy van raadasul a helyet is csak hasbol mondtam akkor kap egy piros pontot. A szeme ala :lol: >
Laokoon
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2010.04.09. 20:49

Takahashi

<Minden világos...egy tűzkakas? hmm remélem nem olyan tüzes....Ezek sosem hagyják abba a veszekedést, csak azt ne várják meg amíg én teszek köztük rendet.>

A vita folytatásán és elmélyülsésén, csak a szemöldököm morcolom össze, és förmedek egyet, de szó nem hagyja el a számat.

<Ráadásul még idézetekkel is dobálozik, biztos valami hit hű katolikus. Már csak ez hiányzott. Az egyik forró fejű, a másik elvakult.>
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.04.09. 22:36

//Rosewood //

Pár súlyos másodpercig rosszkedvűen nézem az asztalra kifolyt sört.
<Micsoda pazarlás :(>
-Affene... nincs több sör. Állapítom meg bosszúsan.
<Mi van? Miről beszél ez itt? Hallom amit mond, de nem értem. Valami apostol levelet írt az oszlopoknak?? Itt valaki hülye - s most valószínűleg én vagyok az. Mit is mondott? Itt a legkisebb talán az öltönyke. Az meg nem kapott sört. S azt tesszük ővele is? Valóban. Ez a könyvmoly sem kapott sört. De akkor nem az a módi, hogy kiütjük a kezemből, hanem szól, ha kér. Paraszt... de ez a legnagyobb gondja jelenleg? Irigylem érte.>
Halkan felsóhajtok.
<Ez igy nehéz lesz. Ha az orkkal is így bánik, az ki fogja filézni. Remélem több ilyen idézetet nem tud, vagy elég udvarias ahhoz, hogy ne ossza meg velünk.>
Utána figyelmen kívül hagyva a kis incidenst, felteszem a kérdéseimet és elhallgatok.

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.04.10. 11:11

*Az öltönyös férfi vonásai megkeményednek és rezzenéstelen tekintettét a sört kiöntő és példálózó alak szemébe fúrja.*

-Takarodj!

*Csak ennyit mond. Továbbra is kihívóan mered a tiszteletlen illetőre és meg se mozdul. A kérdésekre, engesztelő gesztusokra sem hajlandó reagálni. Közben a sör lassan növekvő foltban vándorol az asztalon és csorog-csepeg alá az asztallap széléről. Mivel az irodában szőnyeg sincs, csak a króm és plexi, így maximum a munkára jelentkezők elé tolt sárga dosszié fog elázni, minden mást egy laza mozdulattal tisztára lehet majd törölni. A szobára ereszkedő feszültségnek egyáltalán nem használ a monoton "meditációsnak" szánt zaj sem, ami a fenti hangszórókból hallatszik és jelenleg előtérbe került a hallgatás pillanataiban.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laokoon » 2010.04.10. 17:03

Amikor az oltonyke rammordul eloszor komolyodom el igazan<No lam csak azert tud erelyes lenni akkor vegyuk egy kicsit komolyabban, mert ha kiderul hogy mar az elso munkainterjum elszurom akkor engem elevenen megnyuz a fonokseg, ugyhogy probaljuk kimagyarzni magunkat. Ha volt haszna hogy belemvertek a hivatali etiketett akkor arra most szuksegem lesz> Ugyan uram erre semmi szukseg. Ez az egesz csak egy felreertes es egyaltalan nem hiszem hogy komolyan utjaba allna egyviragzo es mindket felnek igen hasznos hosszutavu egyutmukodesnek. <mondjuk az is bizonyos hogy en megegyszer nem dolgozom ekkora seggfejeknek. Ha valaki le akarja szolni az inteligenciam akkor probalja mar meg nem ilyen nyiltan a szemebe mondani.> nyilvan szukseguk van hozzam hasonlo kepsegu munkatarsakra es raadasul a rendelkezunkre allo ido is igen rovid. Ugyhogy inditsunk tiszta lappal es higgyunk abba hogy tobbet nem fordul elo ilyen felreertes.
Laokoon
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.04.11. 9:42

//Rosewood //

A megbízó hangnemváltására elhallgatok, odasandítok a balhésabb fazonra. Kicsit hátrébb is dőlök, hogy lássák - nem kívánok belefolyni az eseményekbe, de a székkel is abbahagyom a billegést.
<Ha úszik a meló, akkor sem bánthatom a megbízót, mert az életben nem kapok több munkát Fülestől. Ha meg nagyon elfajul a helyzet, az erénycsősz még mindig lehet szervdonor jó pénzért - az orkkal meg felezünk :)>
A lábaimat magam alá húzva ülök tovább - ki tudja, mikor szabadulnak el az indulatok? Az esetleg rám csöpögő sörrel nem foglalkozok - lehet mindjárt lesz nagyobb gondom is. Közben egy pillanatra az ork tekintetét keresem, mintegy jelezve neki, hogy inkább vele lennék.
<vagy megérti, vagy nem :? - időnként inkább hátrány, hogy nem tudják hogy pontosan mit nézek - de talán érzi...>

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

Következő

Téma lezárva
44 hozzászólás • Oldal: 1 / 3 • 1, 2, 3

Vissza: Régi Kalandok...