[Seideas]
*A csodálkozás kölcsönös...*
- Tudod, Toronon kívűl ugyanolyan lénynek tekintenek minket mint amilyen te magad is vagy. Igaz kis koromban sokat szenvedtem a külsőm miatt - simítom végig a füleimet. A gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni, pedig én tényleg nem tehettem semmiről. Anyámat kihasználta egy átkozott hosszúéltű. Miatta vesztett el mindent, s nyomorban kellett meghalnia. Egyszer biztos megtalálom majd, s akkor megbosszúlom szenvedését. - rövid hallgatózásba burkolódzom. 
- Ha jól sejtem nem sok magam fajtát láttál még. Erionban pedig egész nagy Elf kolónia él. Miért hiszi itt mindenki, hogy csak egy állat vagyok?

Az igazat megvallva elég furcsasággal találkoztam már, s az is igaz Toronról eddig csak történeteket hallottam, de tényleg elég különösek itt az emberek - félre ne értsd, nem akarlak megbántani, Te teljesen más vagy - de ezt a kicsinyességet, ezt a beképzeltséget nem nagyon tudom hova tenni.
 Az igazat megvallva elég furcsasággal találkoztam már, s az is igaz Toronról eddig csak történeteket hallottam, de tényleg elég különösek itt az emberek - félre ne értsd, nem akarlak megbántani, Te teljesen más vagy - de ezt a kicsinyességet, ezt a beképzeltséget nem nagyon tudom hova tenni.