Dierol írta:NK
Enor: Bocsánat, benéztem a KÉ-t. Nálad az alap számítást néztem, nem a dobás végeredményét (pedig pedig ki is volt emelve)
NK
No problem, nem számított úgyhogy nincs gond, csak gondoltam rákérdezek, mert hátha én nem értettem valamit

Moderátor: Admin
Dierol írta:NK
Enor: Bocsánat, benéztem a KÉ-t. Nálad az alap számítást néztem, nem a dobás végeredményét (pedig pedig ki is volt emelve)
Intrikák Hálójában
Kérem a karikat, jelezzék a reagjukban, hogy lóval vagy gyalog mennek-e a karavánnal, mert ez nem tiszta számomra.
Reagból a szöveg:
Az őrség teljes ugyan, de utasként még csatlakozhattok. Fejenként 3 ezüst az útipénz, de Edgart-ot végigmérve a karavánmester hajlandó engedményekre.
Martos col Legium írta:ÉN úgy olvastam a Játékosok Kézikönyvében, hogy a pluszokat is meg kell szorozni a kritikus ütésnél, kivéve az extra kocka formájában megadottakat (pl egy lángoló kard vagy a kalandor orvtámadása). Persze az is lehet, hogy valamit félreértettem, nem ez lenne az első eset.
Ez még a nézői székből is parádés volt!Castor de Vinter írta:Quator!
Kabbe!
(Ő tudja miért...Legközelebb 3 bagolymedve jön, a k*va éltbe!!! Ne tudd meg hogy rágom a küszöböt hogy csak úgy elintézted a bagolymedvémet! Azért ez már pofátlanság!
)
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó