Siffad írta:gratula, szép volt. menyi idő alatt lett meg?
Hát mindennel együtt 5 év... ebben volt egy év kisiklás az elején, nevezzük tapasztalat szerzésnek, és onnantól már simán ment minden Vicc, hogy akikkel együtt kezdtem közülük 3an végeztünk eddig. Nem piskóta a villamosmérnökség nah
Bár régen voltál, de boldog szülinapot Nefarious! ------ Most találtam egy fórumon Sápatag csontok címmel - a szerzőjét nem tudom, hogy ki, de szerintem jó:
"Varjak hangját sodorja a szél Búskomorsággal jön el a tél Szívedben rideg félelem kél Ősi csatamezőhöz érkeztél.
A fekete földön, levegőn rekedve Élettelen testek megnyugvást keresve Hevernek iszonyú bűzt eresztve. Könny szökik a szemedbe!
Bűvös igék szállnak feléd Karjaid erőtlen hullnak eléd Növény, s állat elhagyja erejét Lélekenergiádért küzdesz Te még…
Arcod a látványtól kissé sápad Egy életre hívott téged támad A harc magára nem sokat várat Keményen megveted csizmás lábad!
Feltűnik egy sötét alak Remeg a föld a léptei alatt Közelben csak a sok halott marad Határozottan feléd halad
A kemény csata folytán Maradt egy kis manafoszlány Fekete mágia, minek okán Holt sereg mozog lomhán.
Régeben, amikor az anyagi korlátok még kevésbé érdekeltek, én is gondolkodtam nagy belső terű, nagy belmagasságú, világos lakásban. Így ugyanis akár komolyabb futónövényeket vagy fákat is el lehetne helyezni a házon belül, adott esetben olyanokat is, amik kint, itt szokásos időjárási viszonyok között nem éreznék magukat jól.
Nem tudja valaki hogy mennyi egy pegazus egysegara?
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
En vasarolni akartam volna... De ez sem erdektelen informacio ugyhogy kosz. Amugy ki a nemes a lo vagy a lotolvaj?
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Talán Dubaibol meg olyan épületről láttam fotót, ahol hasonló magasságban teniszpálya van.
Valahol találkoztam olyannal, hogy toronyházaknak a felső szintjeire valahová teszik a vizet, hogy tűz esetén a magasabb szinteken is legyen elegendő nyomás. De a dolog furcsán hangzik, mert pl. akkor a WTC-nél is lehetett volna esetleg használni, meg azért - gondolom én, messziről jött embert - egy nagy rakás víz a magasban jelentősen növeli az épület instabilitását.
Víztartály mindenképpen kell a felső szintre, úgymond házi víztoronyként. különben nem tudnád lehúzni a wc-t. S a súly miatt - ami a kilengést is növeli gondolom ez limitált mennyiség lehet, ahogy mondtad. De ezt egy épületgépész vagy építész jobban tudja Talán a japánok csináltak olyan felhőkarcolót, aminek a felső szintjein jókora súlyok vannak elhelyezve, és számítógépes vezérléssel mindig a kilengéssel/széllel ellentétes oldalra megy, hogy így csökkentsék a torony kilengését.