Ha már itt tartunk, mi a különbség a fakanál és a tévedés között?
Hát a fakanál az csak fakanál, de a tévedés lehet fatál-is.
Úgy tűnik most ez már a szerepjátékról is elmondható.
Moderátor: Admin
Enor ak Mverrys írta:Azt a mindenit Filio ez nem semmiDolgozhattál egy adagot ezen a "kis" szösszeneten! Nagyon jó, egy kis "Hungary by Night"
![]()
Mondhatni a nyálelválasztás bennem azonnal megindult
Dierol írta:Hát, valószínűleg egy ideig eltartott legépelniDe a leírás egy részét mar ismertem, szerencsére alig akadt olyan része ami hiánypótló volt
persze kivéve a városok vezetőit, és az Elyziumi szabályok egy részét. Tetszik, mindent összevetve
Quator ar Zaraquer írta:Üdv!
A vámpírok és diszciplínák kapcsolatáról szerintem:
A Thaumaturgia és a Nekromancia kivételével a többit én inkább "születéstől" fogva a vérben meglévő készségnek mondanám. Talán úgy, mint a hormonok vagy az adrenalin. Mikor szükség van rá, akkor "felszívja" magát a vámpír ösztönösen.
Ezek "nem fertőző mutációk", kivéve az Ezertest, ami még fertőző is.![]()
Filio
Egy észrevétel a Magyarország Éjszaka részhez: A "Bartovich" családnév direkt van vagy csak elírás?
Quator ar Zaraquer írta:Nomeg ennyi hangulatkeltés után mikor vámpírkodunk?
Enor ak Mverrys írta:@Filio
Gyors észrevétel... az Úrnő nem 7-ik generációs lenne ennyi felmenővel?
Filio Mortale írta:2. A másik lehetőség ha az Ősatyák mégiscsak 3. Generációsok és az Úrnő 6. generációs a Vérvirág de ki merné ezzel a város hercegét meggyanúsítani
Filio Mortale írta:Ui. Enor Tetszett a Gyorsasághoz kőrített leírásod szóval már lopom is el (*lementettem a többi gyöngyszem mellé, nem ígérem, hogy nem bővítem és írom át kicsit*)
Filio Mortale írta:2. A "Bartovich" családnév természetesen nem elírás![]()
Quator ar Zaraquer írta:Filio Mortale írta:2. A "Bartovich" családnév természetesen nem elírás![]()
Okés. Csak azt hittem, hogy a Tzimisce-ek hírhedt Bratovitch családjáról van szó.
Filio Mortale írta:
Hatalmi berendeztkedés
Budapest By Night
Észak- és Nyugat-Magyarország
Váradi Liga (Magyarországon, Duna vonalától Keletre)
Ahol régen a Tzimisce Vajdaság (Kelet-Szibériától az Urálon és a Volgán keresztül egészen az Atlanti-óceán szűz partjaiigm, idértve a Pripjaty áthatolhatatlan mocsaraitól délre és a Pindosz hegyláncaitól északra lévő sík területeket is. Nyugaton a Kárpátok és görögországi Pindosz-hegység és a Baltikum jeges partjai határolják a Vajdaságokat), és az Obertus akoimetai kolostorok álltak, vagyis az egykori Bulgár és Magyar (vagyis egy része, főleg a Dunától keltre és Erdély meg a Felvidék) Királyság, Halics-volhiniai és Kijevi Fejedelemség, Lengyelország, a Litván és Porosz területek, a Csernyigovi, Szmolenszki és Policki Hercegség területein, ott terül el ma a Váradi Liga, Oroszország és Európa közötti mini ütközőállamként, "Uralkodója": Vladimir Rustovitch Gróf, a Vajdák Vajdája.
A Duna vonalától keletre már a Váradi Liga területe (Tremere Kápolnák és Tremerek itt nincsenek):
Vác (Liga): Jégzengés Herceg, a Hegységek Fehér Farkasa (7. Generációs Gangrel); Bojár: Bartovich Ilona Grófnő, Cserhát Úrnője
Salgótarján (Liga): Szürke Farkas [Herceg] (8. Generációs Gangrel, Jégzengés Gyermeke); Bojár: Bartovich Ádám
Szolnok (Camarilla): Hollókövi Anita Natália Grófnő [Herceg] (8. Generációs Gangrel); Bojár (bár ebben az esetben, nem valamelyik Vajda helytartója, hanem nagykövet és tiszteletbeli vendég): Bartovich György Gróf
Quator ar Zaraquer írta:Filio Mortale írta:2. A "Bartovich" családnév természetesen nem elírás![]()
Okés. Csak azt hittem, hogy a Tzimisce-ek hírhedt Bratovitch családjáról van szó.
Enor ak Mverrys írta:Ennyi npckicsit olyan érzés mintha ez a város csordultig lenne vértestvérekkel
Mi haverral Veszprémet akartuk elkészíteni, mint Queens' City-t (nem bírtam rábeszélni, hogy legyen magyar de ez van), ha jól emlékszem a primogéneket, a Herceget és az Udvarmesterig jutottunk el, aztán időhiányában elnapoltuk sajnos az egészet
![]()
Szóval igen, igen, igen, nagyon tetszik nagyon benne lennék, de amondó vagyok, hogy a kevesebb több, nem kell mindenkit kidolgozni az utolsó gyermekig. Majd játék közben úgyis kellenek új dolgok, váratlan fordulatok és akkor jól jönnek majd a kezdeti kidolgozottság-kidolgozatlanság balansza
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó