• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 85 / 95 • 1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 95

Re: Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.04.19. 8:33

(Xylina)

Ámulok is meg nem is. Amikor legelőször levitt titkos kis szobájába, már akkor is kifejezte, nem vagyok csúnya. Most viszont megerősítette azt, végképp nem vagyok közömbös neki. Csak rá kell nézni!
"Veszélyes vizekre eveztem? Ő is. Figyelmeztet, ne kedveljem? Akkor kedvel. Baj érhet? Félt. De magát is..."
A világon túl elővillan egy másik világ, lesütöm a szemem. Elvonul a látomás, bennem pedig veszteség marad. Szeretett valakit, de elveszítette.
"...ártalmas volt az egészségére. Ran kezd belém esni?" - billentem félre a fejem elgondolkozva, miközben Marie megérkezik az étellel, ő meg Zamuról beszél.

- Jó, Zamu kell. Én fog elmegy iskola - hagyom helyben.
- Köszönöm, Marie, én tud reggeli egyedül. Nem kell itt marad velem, én már jó - villantok rá egy mosolyt.
"Citromba harapott? A citrom helyére akár az én nevem is tehetnénk..."

A reggeli elköltése után rendbeszedem magam, felöltözöm, összekötöm a hajam. Fegyver nélkül semmiképp se fogom elhagyni a fogadót, közben pedig fogalmazni próbálom, mit mondok a szigorú Levonnak. Nem lesz megértő, jó érvekkel kell előállnom. Szeretném, hogy folytassa az oktatásom.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.04.19. 17:31

- Köszönöm! És jó étvágyat kisasszony! - *búcsúzik el Marie tőled, majd kimegy a szobádból. A szobád kulcsa az asztalodra került idő közben.
Egyedül maradtál, ahol meg tudod enni a kis pirítóst. A tea hozzá - merthogy a kupában tea van - egészen kellemes ízű, kicsit ugyan savanykás, de mégis jól esik inni. Mondhatni itatja magát.
Elkészülsz ahogy jól esik, magadhoz veszed azokat a holmikat, melyekre úgy gondolod szükséged lehet - az első helyen a tőröd áll.
Aztán lemész a fogadóba, keresed Zamut tekinteteddel, de nem látod. Rant viszont igen, aki mihelyst megpillant int neked, hogy menj oda hozzá.*

- A srácnak most más dolga van. Nekem viszont van a környéken dolgom. A domb aljáig el tudlak kísérni, ha neked megfelel.
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.04.19. 18:11

(Xylina)

Megreggelizek, összekészülök, lomolás közben fogalmazni próbálom, mivel hozakodom elő Levonnál. Bízom abban, ha megtudja, mi esett velem, nem küld el.
"Ha Zamu nincs, hát nincs."

- Rendben - egyezem bele kíséretébe, de azért kifelé menet megjegyzem: - Már nem kisasszony, már te? :D Jó, uram, jó :)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.04.20. 13:52

- Sajnálom, de ezt most nem értettem, kisasszony. - *néz rád jelentőségteljesen Ran kifelé a fogadóból. Menet közben elkaptad az egyik felszolgáló csodálkozó pillantását, ahogy elhaladt mellettetek a rendeléssel. Majdhogynem telt ház van a Vasmacskában.
Az utcán hömpölyög a forgalom lassan, bárgyún. Ez a nap melegnek ígérkezik, hosszú ujjú ruha nem is szükséges szinte, bár a nőkön többnyire látsz könnyed vállkendőt.
Már jócskán elhagyjátok a Vasmacskát, amikor Ran minden bevezető nélkül elkezd beszélni, bár bánatodra, mert mindezt pyarr nyelven mondja.*

- A kölcsönös bizalom megvan Xylina. Kevés ismeretségen alapul, de nem szoktam csalódni az emberek megítélésében. Remélhetőleg nem most kezdem el. :roll:
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.04.20. 14:13

(Xylina)

Eszem ágában sincs bizalmaskodni Rannal, vagy hogy olyan színben tűnjünk fel, amit nem akar az alkalmazottai előtt. Mosolyom futó, nem tartós.
Az idő egyre jobb, jönnek a langyos nyári esték, meg az illatos fák, akkor pedig mindenki megbolondul, akinek van lelke.
Pyarrul szól, fárasztó. Körülményes törve kigejeznem magam, főleg ha bonyolultabbul szeretném.

- Bizalom marad és te nem fog csalódni, ha lát engem és nem azt, ami te képzel - aztán témát váltok, felteszem nem óhajt személyes vizekre evezni. - Mit gondol, fog keresni engem hamar őrség és kér engem beszél? Jó ötlet, ha nekem kell menni, én kérdez én régi társulat is, mi történik velük? Ó, és te nem ismer itt olyan istennő, akinek ez a jel, és van neki templom? Vagy kérdez tanár az iskola? - mutatom meg a medálom. Nagyon úgy tűnik, valamikor itt születtem, és hogy medálom nem puszta dísz, hanem vallási jelentése van, akkor pedig feltételezem a templomot is.
"Jól esne hivatalos keretek között is hálát adnom az istennőmnek, hogy eddig megóvott.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.05.04. 21:47

*Ran láthatólag elmerengve hallgat, majd utolsó szavaidra rád függeszti szemét. Valamit mintha nem értene, de megrázza picit a fejét, majd bólint egyet.*
- Rendben van. - *hallgat egy kicsit, míg egy út szélén álló szekeret kikerültök, majd te folytatod a beszélgetést kérdésekkel. Ran a mutatott medálra ránéz, de fény nem gyúl benne láthatólag.*
- Az őrség nem szokott gyors lenni. Talán holnap, bár igyekeztem a kereteim közt megsürgetni a dolgot. Talán a tanodában, ha megtudják a történteket többet tehetnek érte. Én meg addig másfelé kutazgálok az ismerőseim közt...
Hm... nem láttam még ezt a szimbólumot, legalább is nem emlékszem. De én nem is vagyok tősgyökeres toroni. Bizonyára jobban jársz, ha a tanárodtól érdeklődsz utána.
Ami a társaidat illeti. Én nem mennék utánuk, mert a túlélés fontosabb lenne számomra. De neked kell eldöntened.
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.05.06. 8:04

(Xylina)

Lehajtom a fejem, nehéz a szívem.
- Tudom, veszélyes ha én kérdez. De akar tud, ők még él vagy nem. Úgy én tud, kell gyász vagy nem. Én szeret élet, és nem akar halál, de most úgy érez, én bújik és elfelejt őket, és ez nem jó. Én társulat pár ember van kicsi barát nekem. Nem nagy, de azért barát. Én nem utál társulat, hogy csinál úgy, elfelejt őket. Hogy tud én mégis meg, úgy, én nem keres veszély, mi van velük? Van neked tanács?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.06.24. 11:37

- A barátokért ki kell állni. - *modja ezt Ran kicsit elsfelhősödő tekintettel.* - A tanodában kérhetsz segítséget ehhez szerintem. És meglátásom szerint jobb is, mintha egyedül állítanál be törve a közös nyelvet, vagy megszólalván ervvül a kaszárnyában...
*Közben a domb aljába érkeztek. Neked már csak fel kell sétálnod. Ran meg is áll a kereszteződésben.*
- Innen el tudsz menni egyedül is. A Vasmacskához vissza kocsival menjél, nehogy eltévedj.
Viszlát Xylina! - *köszön el Ran, majd ha nem kívánsz mást mondani neki, akkor a bal oldali utcácskába indul el, szapora léptekkel veszik bele az utca forgatagába.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.06.24. 14:50

(Xylina)

Ran jót mondott, megfontolandó. Tolmáccsal könnyebb lenne. Abban kételkedem, változtathatok a társulat tagjainak helyzetén, elég csúnyán elhurcolták őket és ebben az országban nem babra megy a játék, de az is valami, ha tájékozódhatnék a hogylétük felől.
Elköszönök Rantól és felkészítem magam a Levon történi beszélgetésre. Nagyon kell "pedáloznom", hogy ne azt higgye, el akartam lógni az órát és megbízhatatlan lennék.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.06.25. 13:56

*Míg felérsz a tanodához van időd összeszedni magad - a bátorságod, a gondolataidat és megtervezni azt mit hogy fogsz előadni.
A kapu nyitva van, melyen kocsik közlekedhetnek, és amikor te belépsz rajta kigurul egy mahagóni színű, jelöletlen kocsi az udvarról lefüggönyözött ablakokkal.
Nézelődni nagyon nincs időd, mert kedvesen mosolyogva Angela fogad.*

- Kisasszony! Nagyon örülök, hogy ismét láthatom. Bekísérjem Levon Avedishez, vagy egyedül szeretne bemenni?
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.06.25. 14:19

(Xylina)

- Üdvözlöm, Angela! Vezessen kérem el hozzá. Feltétlenül beszélnem kell vele - nézek a kocsi után, ami távozott.
<Ritka, hogy se címer se semmi nem utal arra, kié s mi járatban. Rant biztos érdekelni fogja, habár nem sokra fog vele menni.>

- Ide bérkocsikat is beengednek? - kérdezem meg Angelát.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.07.06. 21:28

*Angela mosolyogva lép eléd, s el is indul a már ismert terem felé, de a lépteit nem szaporázza meg túlságosan.*

- Persze Kisasszony! Akár úgy is, hogy eddig hozza a kocsis a vendégünket és utána elhajt, de akár meg is várhatja a szín alatt, ha azt szeretné a kedves vendég.
...
Jól telt az ideje eddig? Tudta hasznosítani a tegnap tanultakat, vagy magácskának is sok volt egyszerre a tömény információ? - *kérdezi kíváncsian tőled egy pillanatra hátrafordulva hozzád, majd vezet tovább, s lassan eléritek az épületbe vezető ajtót.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.07.08. 12:09

(Xylina)

Jó az, ha valakinek nagy a beszélőkéje, ha valamit meg akarok tudni, kivéve akkor, amikor a türelmem kevés hozzá :)
Faggat, én pedig képzeletben kicserélem Leonast Angelára. Ha őt rabolják el, szerintem könyörögve hozták volna vissza :D

- Igen, jól telt - mondom, ami kicsit kurtának hangzik, és tetejébe csak félig igaz és a későbbi jó viszony érdekében talát illene többet is kipréselnem magamból. - Tegnap este volt szerencsém színházba menni. Jól szórakoztam, remélem legközelebb is lesz alkalmam eljutni ilyesmire, csak akkor talán többet értek majd a szövegből.
"Iparkodj, iparkodj, legyünk túl Levonon! Kemény lesz, fogalmam sincs, mennyire hat meg egy szigorú oktatót bármi is. Még a végén azt hiszi, kibúvót keresek a tanulás és az órára való bejárás ellen :P Csak nem!"
- Az igaza megvallva késésben vagyok, szeretném mihamarabb biztosítani Levon urat arról, tanulási szándékaim mindezek ellenére komolyak.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2010.07.08. 20:55

- Színházbaaan? - *csodálkozik, majd ahogy tovább mondod bőszen hallgat, de láthatólag alig tud féket rakni a nyelvére. Aztán amikor a sietésről szólsz aprókat bólogatni kezd és meg is szaporázza a lépteit. Hamar nyitja az ajtót, előre enged, majd megelőzve mutatja az utat tovább.*
- Persze kisasszony. - *mondja neked menet közben, majd a további távolság Levon irodájáig szótlanul és bizony szapora léptekkel telik el. A falakon most is megcsodálhatod azokat a fényforrásokat, melyek titokzatos módon világítanak. Az ajtó előtt Angela megáll és int, hogy várj.*
- Bejelentem Kisasszony. - *eltűnik az ajtó mögött két rövid kopogás után, majd csupán pár pillanat telik el és újra felbukkan szélesre tárva az ajtót előtted.*
- Jöjjön be Kisasszony! - *ő marad az ajtóban, de ahogy elhaladsz mellette súgja: "Nagyon morcos!..."
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.07.09. 13:47

(Xylina)

- Köszönöm - mondon Angelának, és nem lep meg, Levon ingerült. Talán akkor is az lenne, ha történetesen nem lenne baja velem.
Határozottan belépek hozzá, nem sütöm le a szemem, nem állok neki vékony hangon kifogásokat keresni, magyarázkodni. Sőt, még eszembe is jut valami...

- Üdvözlöm. Beszélnünk, kell, uram, négyszemközt. Ez a hely biztonságos? Nem szeretném, ha nem kívánt fülek is hallanának minket.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 85 / 95 • 1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 95

Vissza: Toron