//OFF: Segítsetek már nekem annyit, hogy ezentúl mindenki számon tartja mennyi sebzést osztott ki az ellenfelének hogy könnyebb dolgom legyen a számokkal ok? Nekem nagyban könnyítenétek vele a mesét, több kedvem lenne hozzá, ha segítenétek, nagy terhet vennétek le rólam, komolyan. Köszönöm szépen. Ha a közeljövőben ilyen sok ellenfeles csata lesz, akkor is számítanék majd erre. Írjátok már bele mindig a reagba valahova, hogy -mikor csatában álltok- aktuálisan mennyi sebet nyomtatok bele az ellenfélbe. Az nagyon nagy segítség lenne nekem. Kösz.//
//Heian//
A szép összhang Argenttel ismét meghozta a gyümölcsét: Argent sikeresen támadja az elfajzott rokont.
*Ahogy a felfelé csapó vágás telibe találja, majd felborítja a hatalmasra nőtt farkast, Holg diadalmasan felrikolt.*
-holg mond, rossz kutya!
*Egy pillanatnyi megtorpanást jelent csupán a felismerés, hogy épp senki nem támadja a félorkot és egy gyors pillantás, hogy hol van még megfenyíteni való állatka. Ami rögtön szembetűnő és eléggé világos célként tudatosul a vérködben úszó agyú barbárban, hogy Vonnegutot megszorították ketten is a rakoncátlan blökik közül. Ami viszont sokkal átütőbb és veszélyesebb a szituációban, hogy ha az öregnek valami komoly baja esik a többiekből simán kinézi Holg, hogy gonoszul letagadják, hogy jár neki egy hatalmas torta. Ezért egyébként lassú felfogását meghazudtolva a pillanat tört része alatt nekilendül, hogy "támadási sebességre" kapcsolva, torokhangon artikulálatlanul üvöltve megrohanja a parancsnokuk egyik támadóját és minden erejét és torta-féltését beleadva a csapásba megpróbálja letaglózni a worgot.*
//Akt. ÉP: 41-16=25
3.kör
Roham Vonnegut egyik worgjára, támadás erőből.
Támadás (12+2roham-3támadás erőből) 1k20+11 = 4(+11) [15]
Sebzés (10+3támadás erőből) 1k12+13 = 6(+13) [19]
Új worg, ebbe még most sebzek először, ha sikerül a támadás. Az előző worgba 22+18=40 volt a sebzés.//
//OFF: Pontosan így gondoltam a jelzést, nagyon sokat segítetek ezzel, kösz Martos.//
A druida nem várt harci képességekről tesz tanúbizonyságot, mikor vitézül helyt áll a békés természeti szemlélődésnek éppen nem nevezhető vérontásban az életéért küzdve.
// Wargon eddig 2 ép-t sebeztem, nekem 12 ép-m van. //
(Alauron)
Elég nagy sebet kapott, ezért megpróbál védekezés közben varázsolni, és meggyógyítani magát. Szerencsére a gyógyító mágiához nem kell elővennie semmilyen összetevőt, vagy fókusznak használt ágacskát.
A druida sikeresen kizárja az ütközet zavaró tényezőit. a stresszt, a közvetlen életveszélyt, és a féjdalmat; sikeresen összegyűjti a természet gyógyító energiáit hogy a sebeit ellása vele.
//OFF: Annyit gyógyulsz amennyit dobtál.//
//Banyek worgja//
Őrjöng dühében, hogy nem sikerült még szétharapnia az idegesítő kis seggdugaszt, aki nem bír egy helyben maradni, hogy jól felfalják...
Ismét támad:
1k20+7 = 8(+7) [15] Ha talál a sebzés 1k6+4 = 1(+4) [5]
//OFF: Kérlek jelezd, ha már NEM vagy védekező harcmodorban.//
A védekező harcmodorod meghozta gyümölcsét, bár ez elől a támadás elől a nélkül is kitértél volna. A worg a jelek szerint előbb fog agyvérzésben elpusztulni, hogy nem bír elkapni, mint a rövid kardod által.
A dög olyan szintű őrjöngést vág le, mint Holg, ha bepipul A félork amúgy is esélyes az Egyszemélyes Hadsereg névre, ha túlélem, közlöm is vele... Túlélem-e? Naná! Úgy érzem, mintha a gnómok összes jó istene a hónom alá nyúlna és ide-oda lökne-taszigálna, amikor kell s ezért vagyok még eddig sértetlen <Na persze, az istenek Majd pont azok! Ha eléggé hiszek magamban, meg toborzok pár hű nyalis bólogatót, hirtelenjében sorszámot húzhatok a megistenüléshez Túlélési ösztön és rátermettség, pupák!> A vadsággal duplán beoltott farkas újra elhibázza, de ez csak a vértemnek köszönhető. Ha az nincs, fogytam volna pár unciát Kezd nőni az arcom sikerességem láttán, így úgy döntök, ideje bevetni a koboldvezértől csórt rövidkardot (védekező harcmodor feladása). Biztos több fényezett üregdísznél, harcos fajta a kobold, majd talán most kiderül, az én kezemben is produkálja-e magát, vagy lefogy a képemről a dagadó büszkeség _____________ Támadás rövidkarddal (ha van egyéb módosítója, a KM túrja elő ):
Megszállt a harci szellem és keményen mellkason szúrod a worgodat. Nagyon valószínű hogy sikerült valami létfontosságú szervet érjél.
//OFF: 19-et dobtál, ennél a fegyvernél ez lehetséges hogy kritikus. Dobj még egy támadót, ha sikeres dupla sebzés -1d6-tal kell dobni sebzést.//
Mintha ezzel a fegyverrel könyebb lenne támadni és jobban is sebezne, mint azok, amiket eddig használtál. //Leírom mert el fogom felejteni, ezt az infót csak a játékos tudja a karakter nem! Azért adom meg mert én elképzelhető hogy el fogom felejteni, hogy figyelembe vegyem, de te biztos nem. Ez egy +1-es mágikus rövidkard, amit a kobold vezértől zsákmányoltál. +1tám/+1 sebz.
Dobd ki az új támadót, és sebzést hogy kritikus-e.