Azt hiszem okom van feltételezni utolsó két postod reagjában a dobást nem generáltad, hanem beírtad. Kivétel nélkül bárkinél akiknél válaszírás alatt visszagörgetve megnéztem -vagy Quote gomb megnyomásával- azoknál MINDIG megtaláltam a generátor által írt kódokat, ilyeneket:
Nálad csak egy begépelt adat van. Előszőr azt hittem valami hiba van a gépben, végül is miért feltételezzem a másikról hogy tudatosan csalni akar, mikor ez csak játék, és tényleg lehet hogy valami gigszer van a fórummal és csinálhat furcsaságokat. Végül is lehet. Egyszer. De kétszer? A végére ismét "dobsz" két biztos találatot. Ugyanúgy mint az előző "dobott" értéknél itt sem láttam a generátor kódját, de viszont mikor a kritikus ment ott már rendesen generálva volt, ott megtaláltam a generátor által írt kódokat. Hirtelen megjavult a bibi? A többieknél miért nincs ilyen furcsaság? Rájöttem hogyan csalsz: copy-paste-el kiválasztasz egy tetszőleges -már legenerált- értékű dobást, és -kódokkal együtt- egyszerűen beilleszted egy POST-ba, és elküldöd. Az ilyen machinációknál vastsagon félkövérrel kiemelve marad a szöveg, a dobás kódja viszont eltűnik. Tudom mert kipróbáltam a kockadobósban meg lehet nézni, és ki lehet próbálni.
Ne haragudj Garma de ez gusztustalan. Emberileg azért többet néztem ki belőled ennél. Leírom a gyanúmat és akkor lapítasz mint szar a fűben, és újra átbaszol??? Pffff..... (Egyszer mikor az Ibara HM-je voltam akkor is volt egy ilyen húzásod és akkor is figyelmeztettelek erre.) Mindegy nem akarok személyeskedni. Köszönöm a játékban való részvételed, de a továbbiakban nem óhajtok veled együtt játszani. Tényleg fáj a dolog hogy ilyen kis dolgokban se tudsz gerinces lenni, mert személyesen is ismerlek és egyszerűen többre tartottalak ilyen sunyiságnál. (Azért, hogy biztos legyen az, hogy nem egy "géphiba" miatt vádaskodok alaptalanul, visszagörgettem a "Felhasználó utolsó hozzászólásait" nálad, látom nem ez volt az első, a játékban hogy ezt elsütötted. A dobáskódos hozzászólások közűl virítanak azok, ahol copy-paste-elve volt. És ne mondd hogy nálad valami hiba van a gépben, mert megnéztem a többiekét is, nekik egy olyan dobásos hozzászólásuk nincs amiben valami "gigszer" lett volna.)
Először is sosem csaltam mert egy játéknak tekintem a dolgot és nem is fogok, hogy elhiszed-e vagy sem az már a te dolgod. A döntés hogy folytatjuk-e az a tiéd. Nem tudom Con tudja-e ezt a dolgot ellenőrizni neki talán van rá valami lehetősége ennyire a webprogramozásba személy szerint nem vagyok otthon. A két post közötti egyetlen különbség, hogy rendes támadás és a kritikus között, hogy a rendes támadásnál az eredményt látva módosítottam a hozzászólást az off utáni résszel. Hogy ez okozhatja-e az eltérő megjelenést azt nem tudom. Amit meg tudok próbálni, hogy ez után a post után hozzáírok a kritikus postjához egy módosítást és meglátjuk hogy mit dob. Egyébként elgondolkodtál már rajta hogy vajon miért rosszak zsínórban a dobásaim ha csalok? Merthogy a Warg első támadása óta 1 sebre van a karim a haláltól? Nekem kissé logikátlan. Az eredményektől függetlenül számítok a nyílvános bocsánatkérésedre ha már nyílvánosan vádoltál meg.
Üdv
Garma
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Bocsánat Garma, igazad volt, tényleg elveszi a kódokat módosítás után, én is kipróbáltam.
Igen, igaztalanul vádoltalak, azt hittem meguntad a pech szériát és ehhez nyúltál EZ benne a logika.
Bocsánat.
Annyit viszont te is megtehetnél, hogy nem módosítgatod a dobott reagot, mert félreértésekre ad okod, és teljesen azt hiszi az ember, hogy csalsz. Hagyd benne a helyesírási hibát, vagy írjál új postot, de kérlek NE módosíts miután dobtál.
//Örülök, hogy ez így megoldódott, mert tegnap én is kockultam, mi van
Lehet egy javaslatom? A CFR kampányon belül egy külön nekünk szóló kalandcsevegő nem lenne hasznos? Hogy ne offoljuk szét a kalandot, az erigowit meg úgy se használjuk túl gyakran //
Alauron: 18 ép-n van. Worg: -9 ép-t sebződött eddig.
Folytatja a harcot, úgy érzi kezd belejönni, és talán győzni tud. Minden figyelmét ellenfelének szenteli, ahogy a mozdulataiból próbálja kitalálni annak következő lépését, és a kellő pillanatot, hogy mikor támadhatna. Ez a farkas ravasz, intelligens bestia, úgyhogy nagyon résen kell lennie.
...és borszasztó keményen beléd is mar. ismét -10 Ép-t sebződsz. Reménykedésre ad okot, hogy a jelek szerint az a két worg maradt, amivel te és Heian harcoltok, Vonnegut és Holg szabaddá vált.
(Heian) //Minthogy megbeszéltük, hogy Argent mégsem lett harcképtelen, viszont eredetileg kimaradt a körből, ezért itt hozzáveszem az ő cselekedetét is.//
Argent már a második komoly sebet szenvedi el ettől a bestiától, de nem akarja cserbenhagyni a falkavezérét, ezért még így is visszatámad.
Mikor látom, hogy a társam már megint súlyosan megsérül, a következő csapásom mellett kiáltok neki: - Vissza, Argent! Fuss, menj innen, menekülj! <Kérlek Silvanus, Erdei Atyám, inkább ne vonja el rólam Argent a warg figyelmét, csak élje túl ezt a csatát!>
//Argent támadás (alap:+3 közrefogás:+2 Varázsagyar:+1): 1k20+6 = 18(+6) [24] Sebzés ha szükséges: 1k6+2 = 2(+2) [4]
Heian támadás (alap:+3 közrefogás:+2): 1k20+5 = 18(+5) [23] Sebzés, ha szükséges: 1k6 = 1 [1] Ezeken kívül eddig a warg 23 ÉP-t vesztett.//
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."