Moderátor: Admin
Filio Mortale írta:... Öreg Csótány szemtől - szemben asztali szerepjáték ...
Iymer írta:Filio Mortale írta:... Öreg Csótány szemtől - szemben asztali szerepjáték ...
Ez mi? Szabad erről, hozzám hasonló tudatlanokat, felvilágosítani? A hozzá nem értésem addig terjed, hogy mivel nincs szmájli, azt sem tudom eldönteni, hogy a megnevezést mennyre kell komolyan venni.
Filio Mortale írta:Természetesen ez a 30-on túli RPG-sek hétvégi találkozója
Rannien Siey írta:Üdv!
Érdeklődnék, hogy Vampire: A maszkabál könyvet letölthető verzióban (lehetőleg magyarul) merre találok?
Iymer írta:Filio Mortale írta:Természetesen ez a 30-on túli RPG-sek hétvégi találkozója
Nagyon ott van.
Régi szép emlékek, amikor ide is kijöttek az ismerősök és mi is asztalnál játszottunk. Csak nekünk négy almafa árnyékolt.
Togar írta:Ezt a kérdést én is feltettem ám rajtam kívül nem sok ember fantáziáját izgatta a Dragon AgeDe ha mesélsz benne vagyok, igaz a gyári kalandjaim is megvannak hozzá de még nem olvastam. Játszani viszont játszanék
Egy ember már van a Dragon Age-re.
Togar írta:Ezt a kérdést én is feltettem ám rajtam kívül nem sok ember fantáziáját izgatta a Dragon AgeDe ha mesélsz benne vagyok, igaz a gyári kalandjaim is megvannak hozzá de még nem olvastam. Játszani viszont játszanék
Egy ember már van a Dragon Age-re.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó