Tessék, Quator, a nyertes, aki a papnő arcát kölcsönzi, ez a koreai hölgy:
http://img0.tar.hu/navaratna/size2/91257210.jpg
Moderátor: Admin
Castor de Vinter írta:Laokoon!Laokoon írta:Castor de Vinter írta:De ettől neked még nem kell maxra nyomnod, +8 Információ gyűjtésnél már elláthatsz ilyen feladatot.
Az jó!!!csak azt nem tudom milyen cuccnak lenne stílusos +3 karizmát adnia? Egy lovagi sisaknak talán...
(sóhaj)
A +8-at úgy értettem hogy ennyinek kell lenni a módosítók nélküli szakértelemszintnek...![]()
Az, hogy hányas egy szakértelem szintje és van-e rá tulajdonságmódosítód az két különböző dolog.
Úgy okoskodtam hogy, zhentarim-i kémeket és ügynököket lelpelezni nehéz dolog.
Minimum 20-as célszámra kellene ezekben a próbákban dobni.
Egy menő kémelhárítónak, olyan színvonalúnak, akit már bajnokká avatnak az elhárító tevékenysége okán minimum olyan színvonalon kell űzze ezt a szakértelmet hogy a próba során egy húszoldalúval történő átlagos dobásérték (10-12) is eredményre vezessen.
Egy 10-12-es dobott kockával nagyjából csak úgy lehet sikert elérni ha a szakértelem szintje +8, vagy több. Ezért húztam ezt a határt, de önmagában kell lennie a szakértelemnek ennyinek, nem a sisakkal vagy egyéb varázstárggyal.
Sokat ér az a kémelhárító, amelyik a mágikus sisakja nélkül fabatkát se tud...
Megfontolandóak Quator javaslatai, csak azért beválasztani a karakternek egy ilyen szakértelem hátteret mert "jól néz ki",...
A szerzetes szerintem is sokkal inkább tanító, lelki vezető, korlátozott képességű gyógyító, testőr, védelmező, ritkábban, esetleg "striker" feladatot is elláthat ha nincs más aki csinálja, azaz olyan elit egység amit az ellenség területén vetnek be egy konkrét cél csapás mérésére. (Ellenséges varázsló, ügynök, gonosz pap, hadvezér, stb. eliminálására; 1:1 küzdelembe.)
Sikeres kémelhárítók sokkal inkább kalandorokból vagy méginkább bárdokból lehetnek szerintem, esetleg papokból. (Magas "Indíték megérzése" képzettség miatt, bár szerintem ez sem főfoglakozásként.)
Ez persze nem zárja ki amit akarsz, de hogyha ennyire az "Assassin's creed" nevű PC-s játék látványvilága meg koncepciója forog az agyadban, akkor miért nem játszol inkább kalandort? Értem én hogy az viszont nem tudja a "misztikus karatét" de sokkal közelebb áll ahhoz a koncepcióhoz amit itt feszegetsz.
Osztott kasztban nem jöhet szóba esetleg?
Nekem mindegy mivel játszol csak nagyon olyan inget akarsz erőltetni a szerzetesi kasztra ami nem igazán a sajátja, akkor természetesen más lenne a "leányzó fekvése" ha osztott kasztban kalandor lennél.., de neked kell szeretni a karaktered.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó