Hmm... vésztartalék... nekem kb 140 aranyam maradt a varázstárgyak felhalmozása után a 88.000-ből. Akkor valamin elgondolkodok, hogy mégse akarjak olyat és helyette veszek kétmarék gyúgyitalt.
Az újradobás bejött. Így már összesen 116 HP-vel indulok a "kalandoknak".
A jövőre vonatkozóan lenne egy kommunikációt könnyítő javaslatom:
Ha itthon vagyok (általában 14.00 után) és a gépnél vagyok mindig csatlakozni fogok a Skype-ra (Ma is.) Ha kérdés van ott is feltehetitek. A skype nevem: reszegi1978 Keresés rá, és vegyél fel. Bár Navát és Quatort már felvettem. Quator a "Rauszék" a tied ugye?
Skype-on nem nagyon szoktam fent lenni, főleg mióta meghalt a mikrofon itthon Ugyanez áll Laokoonra is.
Azért nekem sem sikerült rosszul az ÉP-biznisz: összesen 114-em lesz (mágikus módosítók nélkül )
Más. Jól gondolom, hogy ha a távoli lövés képesség miatt van egy 1,5x-es szorzóm a hatótáv egységre, az íjamnak pedig van Messzehordó mágikus képessége, ami még egy 2x-es szorzót ad, akkor összesen 2,5-szörösére nő a hatótáv egység?
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Basszus ha Dierol dob egy jót és van egy kis állóképesség módosítója akkor én leszek a legkevesebb ep-vel rendelkező embere a csapatnak
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Viszont a skype-on elgondolkodtam. Mennyivel jobb, mint az msn? Ha a sokat dícsért beszélgessünk-mikrofonnal szolgáltatás miatt használnánk, akkor előre szólok, hogy nekem nincs mikrofonom vagy hasonló cuccom.
Tegnap rajtam is behalt Castor: felmentem Skype-ra, kezdeményezett volna hívást, de se mikrofonom, se kamerám és úgy viszont ugyan azt tudja, mint egy hagyományos chat. Bár olcsón lehet szettet vetni, s megkönnyíti a kommunikációt, köszönöm, én tartózkodom tőle. Ez legyen az én bogaram. Gyakorlatilag csak eme megbeszélés miatt kéne beszereznem, amúgy porfogónak lenne, mert nem tartok kapcsolatot senkivel chat révén.
Felejtsétek el ezt a Skype-os kezdemémyezést. Könnyebbséget reméltem a használatától, de eddig inkább csak akadályokat vetett fel,... hagyjuk. Hülyeség volt javasolnom, felejtsétek el. Nem akarok én senkit agitálni,. Hagyjuk... Itt is el tudom mondani, amit el akarok.
Könnyebbség lenne, valóban, csak én őskövület vagyok és technikailag nem haladok a korral A telóm pl. nem színes háttérképes, hanem az a jó régi neonzöld Nokia 1100
Igazából nem volt ez hülyeség, csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek, hogy nem jött össze.
Ellenben. Pár hsz-szel ezelőtt felvetettem egy kérdést, amire még mindig várom a választ türelmesen, de azóta már szerzett barátokat is. Az új kérdések: Ha a karaktereknek nemesi rangjuk van, akkor kapnak pecsétgyűrűt is? Vagy ezt az induló pénzből kell megvenni? Jól értelmezem, tehát alapvetően még IV. Azounnak esküdtünk föl, de a Király Bajnoka címet csak a lányától kaptuk?
Közös kalandra valakinek ötlet?
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
1. Pecsét gyűrűje bárkinek lehet. Birtokotok egyenlőre nincs. Nem kell megvenni, mert csak színesítő elem, olyan őrült nagy előnyöket nem ad. 2. Igen. 3. Ezt a többiekkel vitasd meg.