• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Megbeszélős

Szervezzük meg. :)

Moderátor: Admin

Téma lezárva
285 hozzászólás • Oldal: 17 / 19 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19

Re: Megbeszélős

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2010.12.05. 11:03

Ahoj!

III. Csapat, aranyköpések:

-"Harci pióca/ Dobó Pióca", miután a boszorkány elrakta a lábáról leszedett piócát.
- Tércsapdában üldögélve, a TV imádkozás után a következőt látja: a tolvaj és a lovagtábornok törökülésben egymással szemben ülnek, a tolvaj tűzszerszámmal próbálja meggyújtani a lovag szivarját, mellettük a vérző, megkötözött, meztelen nemes úrfi, akit el kellene szállítani.

- Tolvaj: "A melltartóval egyező irányba és ütemben csúszik le az asztrális ellenállás."

Tolvaj a lovagnak miután az a harmadik pszi üzenetet küldi el: -" Mit csinálsz, finganod kell?"
Lovag: "Nem, csak pszit használok."

Boszorkánynak manát kell töltenie, nincs nála hatalom itala, de a párja a TV ott van. A boszi közli hogy feltölti a manáját, de a karakter az ürülékkel írt rúnák közepén áll. Konklúzió: csapat elfordul, amíg ők a szarban szeretkeznek. -> Ekkor odacsődült a már végzett csapat.

Tolvaj: "Ti dugtok, mi meg kukkolunk. De ez normális nem?"

valamelyik ffi karakter, miközben tanácskoznak hogy hogyan legyen tovább: "Ha lehet inkább a katonák basszanak meg, ne egy démon."

Tolvajnak kell kimentenie az ájult boszorkányt a pusztítás varázslat után.
Tolvaj: -" Hogyan...őőő fogom meg..." (épp a bosz mellét fogdossa a karakter.)
bosz: "szíveeem, csinálj valamit."
TV: "Akkor tudom a Pszi Rohamot ki ellen fogom használni."
Tolvaj: "Hülye vagy, ilyen mosollyal az arcán még senki nem halt meg" (Mikozben a karakter mosolyát csak a fülei tartják.)
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2010.12.05. 13:38

Részemről én már nem emlékszem mennyi marhaságot hordtam össze, de azt tudom volt közte egy-két gyöngyszem, legalábbis nekem biztosan. :)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.12.05. 14:42

Lorgar ves Erhan írta:Tolvaj a lovagnak miután az a harmadik pszi üzenetet küldi el: -" Mit csinálsz, finganod kell?"
Lovag: "Nem, csak pszit használok."

:rotfl:
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mynea » 2010.12.05. 18:33

Con Larrodan írta:Részemről én már nem emlékszem mennyi marhaságot hordtam össze, de azt tudom volt közte egy-két gyöngyszem, legalábbis nekem biztosan. :)

"Fiam, Ordanban az első és legfontosabb szabály: boszorkánnyal nem hálunk. A második: a csapattársainkkal sem - ergo ne hajolj le a szappanért. A harmadik: a jó nap kezdete egy kiadós reggeli. A negyedik... ki fogta meg a s*ggem?" - vagy valahogy így hangzott el.
Na az ilyen és hasonló bölcseletek azért megmaradtak.

Nava, köszönöm szépen a könyvet, amint befejeztem a Toroni krónikákat, ez lesz a következő. Amúgy is néztem úgy egy hete az ajánlóját, szóval nyugodtan mondhatom, hogy mázlista vagyok. :)
"Mert jobb a sötétben úrnak lenni, mint hamis alázat köntösét viselni a fényben..." Kísértések
Mynea
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 65
ZK Karakter: Abra de la Torre - Manifesztáció
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2010.12.06. 14:47

No most, hogy hazaértem a hétvégi programjaimból:

Nava:

Ennek örülök, mert nem harapok, legközelebb mindenképp beszélgetnék veled legalább pár szó erejéig. :)
És igen, én voltam az egyik LH-s pólóban. ;)
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Avren » 2010.12.06. 18:49

Éééés Én is előkerülök.
Sziasztok mindenkinek!

Döcögősen indult a kaland, de a végére azt hiszem az egész csapat nevében mondhatom, hogy megtaláltuk a magunk szórakozását, és jókat röhögtünk. De boszival többet soha, hacsak nincs garantálva a baldachinos ágy, és a királyi fogadtatás.

Szeretnék ismét gratulálni a második csapatnak! Kicsit sajnálom, hogy nem tudtunk pár szót személyesen váltani az értékelés után, de itt az elérhetőségem: asztralecset kukac gmail pont com, ha van rá igény akkor egy konkrét pillanatot is megörökíthetünk a kalandból, amennyiben nem túl komplex kompozícióban megoldható.
www.asztralecset.gportal.hu : szerepjáték illusztráció és karakter rajzok, interaktív képregény minden csütörtökön.
Avren
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 18
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2010.12.06. 18:56

Igen, azt én is bánom, a többi csapattal nem sikerült semmilyen közelebbi ismeretségbe kerülnöm. Ahogy elindultak a kalandok, elszigetelődtünk :P
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2010.12.06. 21:58

Sziasztok.

Talán ahogy épp megmásszuk a várfalat vagy a kocsmajelenet lenne az ami megörökíthető. Bár az is egy érdekes pillanat volt amikor vacsora közben a boszorkány rámozdult Alarond-ra:D

Esetleg az éjszakai piálás a felszolgálónőkkel... Szép emlékek.
Nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 156
Karakter: Zarren Morovis (Krán)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mynea » 2010.12.07. 14:21

:shock: Ezt most elképzeltem:

1. Azt ahogy egy tűzvarázsló tart bakot egy tőle kétszer akkora paplovagnak, hogy csak másfél métert kelljen felevickélnie a várfal tetejéig?
2.Kocsmajelenet: Egyik paplovag a földön fekszik egy nagy alkohol+egyéb tócsában, mert onnan lejjebb már nem eshet. Az egyik tűzvarázsló egy színes partvisnyéllel szambázik az asztalok között, gondolván, hogy az a sárkánybotja, miközben a másik paplovag csak fogja a fejét. Közben a második tv nagyban győzködi szerencsétlen kocsmároslányt - kinek jelzem több füle volt mint foga -, hogy kaparja össze ezt a díszes kompániát.
3.A nagy asztal alatti csata... kinek akadt össze a lába kivel? Tartsuk távol a banyát Alarond-tól hadművelet.
4. Házibuli ordani módra, avagy hogyan itassuk pocsolyarészegre a nőket, hogy ezzel arányosan növeljük saját karizmánkat.

Ezekből ti mit szeretnétek megörökíteni? :P
"Mert jobb a sötétben úrnak lenni, mint hamis alázat köntösét viselni a fényben..." Kísértések
Mynea
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2010.12.07. 15:54

Kocsmajelenet: fél perccel azelőtt... Az egyik paplovag épp a dolgát végzi a sarokban a másik meglepetten figyeli ahogy az egyik tv a földön egy fél liter sárgásfekete lötty erőszakos megivása után hogyan küldi vissza az említett italt némi pálinka kíséretében a másik tűzvarázslónak(ra). Közben a kocsmárosné kivillantja 2 karátos mosolyát a háttérből.

de persze annyi kép villan be hogy nem is nagyon lehet választani. Akár a hősi, darabokra a kislányt kép is felmerülhet természetesen hősi pozícióban.

A tank majdnem kettészeli az egyik tv-t miközben a healerünk épp a ráeső mobjaival foglalkozik. A másik tv pedig démonszarvakkal és szárnyakkal épp felkel és átdobja szegény szerencsétlen kislányon a lángoló kardját. Ezt persze a háttérben álldogáló boszorkány szó nélkül tűri:)

De, a kedvencem ahogy a főnök úr épp olvasni tanítja a katonákat :D
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mynea » 2010.12.07. 17:05

Tudom, tudom a boss beMC-zi a tankot, minek következtében az elkezdi püfölni az egyik ranged dd-t. Ennek egyenes következménye, hogy nem tartja az agrót, így a a mobok a sorban következő healer-re vetik magukat. Persze az is tök hétköznapi, hogy az adott helyzetben a másik dd (jelenleg off-tank) elkezdi betankolni a boss-t, a harmadik dd user-e pedig afk-ol csak b*szott szólni. Igen, ilyen az igazi boss-fight. :P

Avren, kérlek ezt rajzold le. *-*
Mynea
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2010.12.07. 17:26

Ez haltmas :P igy elkézpelm magma elöt aj elentekt bár a kocsmai esmeéynkröl cvon mesélt haza uton... az a srákánybot a sárkánykirály botja egész pontosan :D

Myne szerintem wow szlengöl majd magyara kell foruidtani :P

Nem tudo mmikor lesz a kvöetkező tlaálkozó, de már vannak töleteim a mdoul szerkezetre... és magára a törtéentre is... szerintem midenki elgéedett lesz vlee csak jo volna kitlaálni mikor lezs a köv tali. (minnél több idöm van agyalni a modulon annál többet agyalok rajta... )
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2010.12.07. 21:25

Leírás a boss fightról.

Teremleírás. Egyszerű áldozati terem kinyílni készülő démoni átjáróval középen valamint 5 feldőltött idézőgyertyával az áldozati oltár körül.

A hátsó részben megpörkölődött hús és béldarabok lógnak egy groteszk démoni istenszoborról.

Játékosok és NLK-k elhelyezkedése: A tank(sion) épp készül kettészelni a Ranged Dps-t(én). Ez a bejárathoz közel a központi áldozótértől kb 10-13 lábnyira. Az áldozati oltár és az épp lesújtani készülő tank között a 16-os szépségű 46 éves Healerünk(Alarond) Épp az utolsó démoni hívővel harcol. Az immár démoni küllemű másik tűzvarázsló(Larrodan) ép felébredt a súlyos fp veszteség okozta ájulásból és az aktivált tűzkardját egy gyors helyzetfelismerést követően átdobta a boss-on(Démoni kislány a boszorkány fattya) A nő(Megnyerő de ellenszenves szépség a kaland ügyeletes boszorkánya) pedig kezdi felfogni hogy a kislányát akit megmenteni jöttünk(A főnök úr asztrálpajzsai nem voltak elég kitartóak) na szóval a kislány nem hagyja el a barlangot...

Remélem pontos...
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alarond » 2010.12.07. 21:45

:D:D:D nem, nem pontos mert 45 öt éves a healer(én) és asszem eddigre már kidőlt a dámon imádó ellen felem csak éppen biztosra mentem és fel szabdaltam :D mert fel gyújtani nem tudtam hogy teljesítsem csapatunk szlogenjét "ami ég nem rohad" :D
Alarond

III.Om találkozó-Organ Odlan-Kóborló lelkek
VI.Om találkozó-Alarond la'Radon-"Sogron elvetemült szolgái"
Alarond
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 98
ZK Karakter: Ikrí Sirisz
ZK Karakter: nincs
Karakter: nincs
Karakter: nincs
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Avren » 2010.12.09. 17:37

Sziasztok!

Uh, őőő. izé, szóval, mi az a Dds? hogy jön a képbe egy démoni kislány...? És hogy a rákba tudtatok ennyi ökörséget lejátszani :D Eszméletlen, pislogni elfelejtettem ahogy olvastam.

Akkor az illusztrációt illetően a boss fight-ra szavaz a csapat? Izé, az a helyzet, hogy nem vagyok benne biztos, hogy belefér egy képbe anélkül, hogy túlzsúfolt/zavaros ne lenne. Főleg az ellenfelek miatt.
Ha tudtok pontos karakter leírásokat küldeni, azt nagyon megköszönném! Amit nem írtok le, azt a fantáziámra bízzátok. (itt egy lista, hogy kb mit kéne tudnom, ahhoz, hogy pontosan adjam vissza a karaktereteket: itt

Még a "démoni küllemű másik tűzvarázsló" nem tiszta... azt kifejtené valaki?
www.asztralecset.gportal.hu : szerepjáték illusztráció és karakter rajzok, interaktív képregény minden csütörtökön.
Avren
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 18
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
285 hozzászólás • Oldal: 17 / 19 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19

Vissza: VI. OM Találkozó - Verseny -- Újra!