Neked is -mostanában volt ugye- Quator, köszönöm. Tessék Castort őrületbe kergetni és nem felhívni a figyelmet ilyen apróságokra. Nem is emlékeztem, hogy itt valós adatokat adtam meg . Ilyenkor pánikba kell esni és eldugni a kulcsokat a kapuzárási pánik elkerülésére? Szóljak páromnak, ne érje váratlanul?
Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Egyébként belegondoltatok már, hogy mi lenne, ha Isten most küldené el Egy Fiát? Mindenesetre van aki már igen, és meg is lett az eredménye: http://www.youtube.com/watch?v=GkHNNPM7pJA
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."