"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Hűha! Tényleg van egy kis pangás ... Látom lemaradtam egy kis csetepatéról. Annak idején nekem is sokat segített Yv, bár így is meghaltam a kalandban xD Az a bizonyos dobás ... Amúgy ezt a mesélős dolgot én sem értettem h miért kellett kitalálni, de elfogadtam. Illene másoknak is!
Jelenleg eléggé zavaros az ÉLET, de néhány kitétellel vállalom ismét a szervezgetést: 1, Nem lesz időm/energiám másik helyszínt felkutatni, így a szolnoki HEMO első emeleti saroktermét tudom ajánlani. 2, Fenti okok miatt JK-ként tudok megjelenni, így modulírásra (ha lesz közösségi modulra igény) Dreemert ráugrasztom. Ha jól rémlik már az előző talin említette, hogy szívesen bezúzza újfent a dolgot. 3, Pénztárosságot nem merem/tudom bevállalni biztonsággal, így erre kérnék majd egy önként jelentkezőt. 4, Magam részéről szeretnék egy békés, hangulatos játszogatásban részt venni, így valszeg újfent a "Castor féle DnD renitensek" csapatba jelentkeznék.
Ha a fentiek okésak minden leendő résztvevőnek, akkor tűzzünk ki egy időpontot és részemről nekiveselkedhetünk egy VII. OM-talinak.
Az első emeleti sarokterem az, amelyikben eddig is voltunk ugye? Con nem akarsz pénztáros lenni? (Én egyéb okok miatt, a pénztárosságot nem tudom vállalni, amit itt most nem részleteznék.)
Nos, egyébiránt úgy is terveztem, hogy a CRFK-t mesélném tovább a "saját" csapatomnak (már ha mondhatom ezt emberekre) és nem kell karakteralkotással, egyebekkel kínlódni.
A független modul írását is szívesen vállalom, de a legutóbbi talihoz hasonlóan szerintem csak mi leszünk az egyedüliek, magunkra meg nem "fözök". Ha tömeges igény mutatkozik D&D játszásra kotyvasztok valamit, de magunkért, nekünk elég a CFRK, szerintem.