• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 91 / 95 • 1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95

Re: Újoncoknak

HozzászólásSzerző: Razoff » 2010.11.28. 23:50

Ööööööö...na ezzel nem lett volnaszabad kezdeni, sebaj :T

ÜDV

Amint az az elkövetkezendő néhány sorban látható lesz, nem erősségem a saját bemutatásom, de minden tőlem telhetőt megteszek a nemes ügy érdekében (vagy mi a szösz). Jelenleg 19 éves animációs hallgató vagyok (emiatt ha néha feldobok egy kisebb mozdulatsort a jövőben (kb egy év) nem kell meglepődni, sőt...) Szerepjátékozni játékszerűen néhány éve, M.A.G.U.S.-ozni egy kicsivel később kezdtem haveri körrel, úgyhogy nem vagyok TELJESEN eltévejedve e-téren...

JA és sajnos gyakran nem veszem elég komolyan a mondandómat, vagyis elpoénkodom...igyekszem javítani a dolgon...

tényleg...
“...Mert van valami, ami több és értékesebb, mint a tudás[...] Van egyfajta tapintat, ami az emberi teljesítmény felsőfoka..."
Razoff
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 12
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2010.11.30. 8:13

Üdvözlöm az új játékosokat és a régit is!

Jó olvasgatás és szórakozás kívánok. :)
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zatar y Ilasto » 2010.12.01. 20:32

Üdv néktek!

Elhozott hát ide is a sors (illetve az internet :) ).
20 éves vagyok, Szolnok megyei férfi. Kiskoromba a lapozgatós szerepjáték könyveken nőttem fel, majd a későbbiekben Középiskolában ismerkedtem meg a MAGUS-al.
Az iskola véget ért, Webprogramozó szakmám megszereztem. Jelenleg videó vágást-flash animáció készítést tanulok egy OKJ-s képzésen.

Illetve ahogy az iskola is megszűnt számomra az emlékezetes kalandok száma is megcsappant. Egyre ritkábban tudunk összeülni, úgy mint a régi jó hangulatú társaság.
Végezetül, remélem itt megtalálom amit keresek. Emlékezetes, jó hangulatú játékokat, s pár új barátot.

Zatar y Ilasto
Zatar y Ilasto
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 2
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lucaz Tozzo » 2011.02.11. 2:10

Üdv!

26 éves vagyok, kb 10 éve ismerem a szerepjátékok világát, természetesen a Magus révén kerültem vele először kapcsolatba. A régi játékrendszer híve maradtam, főleg miután megismerkedtem az újabbakkal. Ebből kitűnik, h a hangulat, és a szerepjáték fontosabb az összetett szabályoknál a számomra, lényeg h a játék menete gördülékeny legyen. Kellemes hangulat, szórakoztató párbeszédek, átélhető helyzetek és helyszínek. Ennyi:)
Szeretnék mihamarabb csatlakozni valamilyen öngyilkos és abszurd küldetésbe. Túlélő típus vagyok. Ezt a megjegyzésemet még sehol sem jegyzik utolsó mondatként, remélem így is marad jó darabig :D
Előnyben részesített kasztok: harcos, fejvadász, tolvaj, pap. Szeretek hatékony lenni, és keveset moralizálni a dolgokon.
Lucaz Tozzo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 6
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alderon » 2011.02.11. 9:31

Sziasztok! Gábor vagyok, 24 éves. Kb. 10 éve függő! ;-)
Kedvenc karakterem az Elf Harcos. Ezzel szeretnék nekivágni Ynev végtelenjének.
Köszi, hogy itt lehetek!
Alderon
Fórumozó
Fórumozó

ZK Karakter: Narim Nakloss (Embervadász)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2011.02.11. 16:50

Üdvözlöm az újonnan érkezőket a fórumon!

Remélem hogy hamar belepottyantok egy-egy jó kalandba amely kellemes szórakozást nyújt majd. Új kalandokat a Csevegő topicon belüli Új kaland, avagy Játékos kerestetik topicban kereshettek a kalandmesterek aktuális játékkedvétől függően.

Jó játékot!

Orwen
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alderon » 2011.02.13. 8:42

Köszi! :D
Alderon
Fórumozó
Fórumozó

ZK Karakter: Narim Nakloss (Embervadász)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zhendorf Rhavel » 2011.03.24. 17:31

Hello mindenkinek

21 éves vagyok, lassan már 5 éve ismerkedtem meg a MAGUS-al és megtetszett a játék, csak a szerepjáték társaság nagyon megcsappant, így kipróbálom a fórumos fajtát is. Szerepjátékok közül sok félét kipróbáltam, meg magus regényeket is olvastam, még nem meséltem soha magust, inkább csak játszottam. Kedvenc kasztjaim közé tartozik a harcos, fejvadász, meg tűzvarázsló. Hát egyelőre ennyi magamról, viszont ha még valahol van hely, akkor szívesen játszanék. :)
Zhendorf Rhavel
Fórumozó
Fórumozó

ZK Karakter: Zhendorf Rhavel - Santriol-hegy legendája
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Visnyov » 2011.03.28. 7:11

Üdv!
Köszönöm itt lehetek .
28 éves vagyok.Debrecen környékéröl.
M.A.G.U.S nekem Ált.iskolában kezdődőt el mai napig tart édeklődési szinten ,nagy Zöld könyvel kezdtem, meg vettem elsö bestiáriumom anno.
Valami Fűz ehez a játékhoz idösebb fejel is pedig nem most volt amikor játszottam ,tetszik .De nagyon kezdö vagyok Online M.A.G.U.S terén és UTk terén is ,most tudtam meg van ilyen ,DE ha tudo......

Utoirat:
Kezdövagyok!!!
De rajta vagyok az ügyön :)
Visnyov
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

Bemutatkozom

HozzászólásSzerző: shadow hunter » 2011.05.22. 9:43

Üdvözletem minenkinek örülök,hogy csatlakozhattam. Picit nehéz volt megtalálnom ezt a témát,de remélem hamarosan el tudok majd igazodni az oldalon (elösször még az oldal aktivitását is kérdőjeleztem magamban).

Magamról annyit,hogy 14 vagyok,Dániel a becses nevem és eddig kettő mágus karatkterem van/volt, eggyik sincs 20 T.SZ. fölött. Tehát még bizonyos tekintetben kezdő vagyok, a játékot kb 1 éve ismerem és baráti körben havonta párszor játszom, de ennyi nem elég ezét vagyok itt. Mégegyszer köszönöm,hogy fölvettetek és megpróbálom minnél hamarabb elkezdeni a játékot.
shadow hunter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nedzsib » 2011.06.02. 15:15

Sziasztok!
Én egy bács megyei srác vagyok.Pár éve játszok Mágust kisebb nagyobb megszakításokkal. Volt pár probálkozás Shadowrunnal is,de maradtam/maradtunk ennél!Szerencsevadászokkal szeretek elsősorban játszani főleg Bárddal! Legmagasabb szintű karakterem kb. 14 lehetett. Ha valmi érdekel írj ide vagy pü-be.
Üdv.
Nedzsib
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niadal Ranien » 2011.07.14. 22:59

Hello Mindenki,

Szabolcs vagyok, 22 éves és jelenleg is a 4-es fokú alkímia elsajátításáért küzdök az ELTE-n. A szerepjátékkal a gimnázium első évének végén találkoztam először az SR képében, ami nyomban az egyik kedvenc világommá/rendszeremmé vált. A másik nagy kedvenc természetesen a M* lett, ezért is vagyok most itt, ezen kívül kipróbáltam sok mást is de ez a kettő a favorit. A gimnázium után sajnos feloszlott az akkori csapatom, onnantól kezdve csak szórványosan, évente, félévente tudtam játszani.
Amíg aktívan játszottam, gyakorlatilag a M* összes rendszervariánsát végigjátszottuk (ETK / ÚT + kiegek /d20) a Déli Jégmezőktől Tarinig, Krántól Gro-Ugonig mégis, az ÚTK lett az amit sikerült megszereznem eredetiben, kipróbálni viszont már sajnos nem igazán volt kivel. Többek közt ezért is regisztráltam ide, remélem -hogy egyrészt a hozzászólások korát nézve, nem halott az oldal, másrészt-, hogy sikerül majd kipróbálnom az új rendszert ami -a hibáit leszámítva- szerintem eddig a legjobb és végre több év kihagyás után újra rendszeresen játszani, ne adjisten életutat.
M*-ban csak 1-2 olyan kaszt van amivel nem játszottam legalább 1 rövid kalandot, de végül szinte mindig a varázslónál kötöttem ki, mondhatni ez a kedvencem (főleg alacsonyabb szinten 20-30 manával). Néha még KM is voltam, de ezt nem tartom túl erős oldalamnak.
Remélem hamar beletanulok a fórum használatába és találok olyan mesélőt aki leendő karaktere(i)m útját egyengetné.

Üdv: N.R.
Niadal Ranien
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 10
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2011.07.15. 21:05

Üdvözlet az újoncoknak az oldalon!

Ha valakinek valami kérdése van, nyugodtan üljön be Torozonhoz, és ha szóvá is teszi, könnyen kap segítséget.

Játszani egyelőre kevés hely van, de hát itt is nyár van. Érdemes ide benézni néha, esetleg ide, habár ez utóbbi helyen a felajánlás sajnos már nem él.

Sok sikert a játékhoz!

Iymer
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 610
ZK Karakter: Iymer Senton barát - Manifesztáció
ZK Karakter: Iymer cwa Takeda - Testvérviszály
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Doredon » 2011.09.30. 17:49

Sziasztok!
Magamról csak annyit hogy 30 éves vagyok,16 éve szerepjátszom,bár volt némi kihagyás is. Imádom a magus-t és szeretnék újra játszani.
Doredon
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 8
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: nemesdomon » 2011.11.10. 20:40

Halo, Domonkos vagyok.
19, először 12éves koromban találkoztam a magussal, a d20as alapkönyvvel, bele is szerettem abba a kiadásba, a játékrendszert fejből tudtam évekig, csak nem volt kivel. játszani. irogatok, novellákat, régen km akartam lenni, manapság már nem lennék. Legszívesebben d20szal játszanék továbbra is, de nem toom van e ilyen lehetőség. Kedvenc karakterem nincs, kardművész vonzott mindig, meg a varázsló, néha a tűzvarázsló. az örök problémám az volt, - a tűzvarázslót ezért is vetettem el, - hogy nem szeretem magam tartani megkötésekhez(pl istenhit, fanatizmus, jellemek). a káosz élet jellem örök kedvenc, számomra az tűnt a legszabadabbnak, talán a káosz mégjobb.
Ez nem azért van, mert külsőként akarom irányítani a játékot, hanem mert nem érzem elég letisztultnak a meghatározásokat, h magamra érvényesnek érezzem őket.
ha leszek valaki, kyrvérű senkifia max. valami elkallódott, nemtoroni.
mindegy.
várom hogy játszhassak, remélem lesz erre lehetőségem itt.:)
köszi előre.
remélem nem baj, hogy a nagybetű nem a barátom...
dom
nemesdomon
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 91 / 95 • 1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95

Vissza: Csevegõ