// Jackson Charles //
Mujahid kérdésre válaszolok.  - Meg vagyok.
Utána a kocsiban körül nézek, közben egy pillanatra elgondolkoztam. 
<Kocsihoz képest mindenki egy-darabban van, ilyenkor örülök, hogy nem az autómmal jöttünk.>
Ronald, amikor viccesen közölte mi vár ránk, ha tovább maradunk, ezen is egy pillanatra elgondolkoztam. <Hála a szívósságomnak, még mielőtt elégnék, ellőtte végig nézhetem, hogy váltok hamuvá, úgy hogy jobb, ha indulunk.>
Michael falkavezérünk, ha ki mérgelődte magát, utána mondom neki.
- Indítsd a BMW-det és húzzunk innen.

A járdán meg egy-két gyalogos, illetve esti bicajozását megszakító drótszamaras járókelő nézelődik, hogy vajon mit kapnak "ezek a fiatal punkok" a kitört ablakért. A járőrautóból két rendőr szál ki, de láthatóan a déli államokban elharapózó bűnözési hullám miatt betartják az óvatossági szabályokat. A jobb oldali megáll a járőrautó nyitott ajtaja mögött és kezét a pisztolymarkolatra csúsztatja. A vezető egyenruhás pedig szépen kimérten közelíti az autót. Láthatóan neki is az oldalfegyverén a keze, de nem viselkedik kihívóan, csupán a nyugodt hivatalosság sugárzik belőle. Egy futó pillantást vet a bent ülőkre, de a vezetőre figyel jobban egyenlőre.*
  A járdán meg egy-két gyalogos, illetve esti bicajozását megszakító drótszamaras járókelő nézelődik, hogy vajon mit kapnak "ezek a fiatal punkok" a kitört ablakért. A járőrautóból két rendőr szál ki, de láthatóan a déli államokban elharapózó bűnözési hullám miatt betartják az óvatossági szabályokat. A jobb oldali megáll a járőrautó nyitott ajtaja mögött és kezét a pisztolymarkolatra csúsztatja. A vezető egyenruhás pedig szépen kimérten közelíti az autót. Láthatóan neki is az oldalfegyverén a keze, de nem viselkedik kihívóan, csupán a nyugodt hivatalosság sugárzik belőle. Egy futó pillantást vet a bent ülőkre, de a vezetőre figyel jobban egyenlőre.* Remélem nem fertőző. ... Na mindegy, maguk tudják. ... A legközelebbi szervíz négy utcányira, jobbra van. További jó utat és balesetmentes közlekedést.
  Remélem nem fertőző. ... Na mindegy, maguk tudják. ... A legközelebbi szervíz négy utcányira, jobbra van. További jó utat és balesetmentes közlekedést.