Komolyan mondom, már tiszteletre méltó az az állhatatos hűség, amivel Boldog Nőnapot, Karácsonyt, stb-t kívánsz, soha nem mulasztod el megköszönteni a szülinaposokat, és akkor is veszed a fáradtságot erre, ha -sajnos- jószerivel már csak a madár jár erre. Soha nem hittem volna, hogy ez a fórum ennyire el fogja érni azt az aktivitási mélypontot, hogy szinte csak Quator rendíthetetlen jókívánságai jelentik benne az életet.
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Sajnos Castorral kell h egyetértsek. Tényleg nagyon kihalt a Fórum ... Connal próbálunk vmicskét javítani rajta, de pl én vajmi keveset értek ezekhez a dolgokhoz. Nem tudom/tudjuk h mivel lehetne életet lehelni újra ebbe a helybe. Igazából azt sem tudjuk h miért mentek el az emberek. Vki tudna válaszolni erre a kérdésre?