Üdvözletem a fórumozóknak! Rég jártam ere! Rögtön egy kéréssel, kérdéssel fordulnék mindenkihez: Van valakinek Vampire- the masqurade magyar szabálykönyve pdf-ben? Itt postás verzióra gondolok Kérem privátban jelezzen már nekem.
Köszönöm!
Ichigo
ui. lehetőleg olyan ami nem hiányos, mert nekem van egy, csak az előnyök hátrányok hiányoznak a végéről. kb 20 oldal.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Sajnálatos hogy ennyire leállt a fórum pedig lettek volna játékosok... Úgy látom szinte mindegyik kaland leállt. néha néha még felnézek hogy hátha folytatódik de úgy látom végleg le fog állni sajnos. Pedig jó kis hely lehetne ahol lehetne szórakozni. Nagyon remélem hogy még beindul ez a hely.
Ha mondjuk aktívan futna 20 kaland, akkor fórum szintjén nem is éreztetné hatását a szabadságolás. Reméljük eléri az aktivitás azt a szintet. Amennyire emlékszem "régen" se volt probléma az uborkaszezonnal.
Üdvözletem. Kecskeméten lenne esetleg csapat, ahol lehetne viszonylag rendszeresen, max heti/2 heti alkalommal játszani? Vagy esetleg lennének magányos farkasok, akikkel meg lehetne szervezni?
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!
KARAKTER: Worag, a lelenc, Darton-pap Vjírgas Margalos, (codex)
Ilyen jellegű "hirdetést" már Én is megszellőztettem talán két vagy három évvel ezelőtt az oldalon. Nem vezetett eredményre, de hátha most neked összejön. Jelenleg egy barátomat és magamat tudom ajánlani. Ez sajnos még mindig elég kevés egy jó partyhoz.... Mi mikor játszottunk-nem ma volt sajnos- a mesélést forgószínpad szerűen oldottuk meg, általában életút-karakterekkel. Gyakoriság: a barátom még egy darabig Debrecenben van minden hétköznap fejtágítás céljából, részemről jelenleg nem igazán van megkötés. A másik tisztázandó a helyszín. Erre nem tudok megoldást kínálni, Én nem Kecskeméten lakom, és a tapasztalat azt mutatja nem is elég közel hozzá. Én mint 'kocka' megoldom, hogy eljussak a célhelyszínre, de hozzánk szervezni reménytelen vállalkozás.
Úgy látszik megint kezd pangani minden, pedig már elkezdődött a suli is Azért reménykedem, hogy nem mindenki tűnt el Nava: elkezdtem olvasgatni a blogod ^^ És most kiáltok egy nagyot: HAHÓÓÓÓÓÓÓÓ?????????? Igazából mesélhetnénk is egymásnak a mizu témát illetően. Ha senki nem felel 3 napon belül, akkor én kezdem xD
A hangulat feldobására az egyik jó téma a 18+-os tartalom. De ugye tematikus oldalon lehetőleg célzottan tegyük. Szóval ajánlott oldal: http://udvariatlanszerelem.hu/ - ha esetleg valakit érdekel a középkori udvari verselés, avagy bárd karaktereknek ajánló. A szerzők között említést érdemel Aquitániai Vilmos, aki - tudtommal - a nemzeti nyelvű irodalmat bevezette az udvari kultúrába. Nála kezdődik a trubadúrköltészet. Szerzőnk egyébként Aquitánia hercege, Poitiers és Bretagne grófja, ilyen minőségében az akkori Franciaország bő harmadának ura - hozzá képest a király a futottak még kategóriába tartozik; mi ehhez képest az Ile de France. Egyébként egy szem leánykája sem volt semmi, Aquitániai Eleonóra, érdemes utána nézni, csak hogy a bevezetőben említett témánál maradjunk. Megjegyzendő, hogy Normandia hercegével, és mint ilyennel, egyébként Anglia királyával kötötte második házasságát (ebből a házasságból született pl. Oroszlánszívű Richárd - jó kis család), amit az angolszász történészek a Plantagenet világbirodalomként emlegetnek (szintén a kor körülménye között, ugye): A skót felföldektől tartott ugyanis a Pireneusokig, magában foglalva immár mintegy fél Franciaországot (no meg persze Angliát is, de az most - izé, akkor - kevésbé számít(ott)). Ha pusztán innen nézzük, nehéz is megérteni, hogy Richárdunk János öccse hogy hozta össze a Földnélküli melléknevet magának.
Jujj ... Ennyien ne tolongjunk ^^" Akkor elkezdem! Jelenleg intézményi kommunikátornak tanulok, most vagyok másod éves. Az öcsém hazajött 3 hónapnyi külföldi munkáról és idegesít, mert állandóan kondizik -.- Hiába vette meg az überjó laptopját, még mindig igényt tart a drága jó öreg asztalira is, az okát nem tom Családi helyzetembe nem állt be változás Drága adminunkat még most is nyúzom Rengeteget olvasok és élvezem a még meleg időt ^^ Azért szeretném ha Ti is írnátok vmit, olyan ritkán járok ide Remélhetőleg mindenkivel csak jó dolgok történtek, de azért ne menjünk túlságosan a sötét oldalra