• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A tartomány úr.

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 1 / 54 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 54

A tartomány úr.

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.09.16. 18:20

Üdv.
Minden játékosom figyelmét kérném.
Itt fogom elindítani a jövőhéten a kalandot. Holnap közzé fogok tenni egy írást. Itt még nem fogtok tudni mire reagálni. Mindenkitől annyit kérnék, hogy a karakteréről írjon egy rövid leírást hogyan néz ki. Csak az írjon akitől már elfogadtam a karakterét. A jövőhéten várhatóan hétvégén fogom közzétenni azt a hozzászólást amire már tudni fogtok reagálni. Onnantól kezdve megy majd a kaland.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

Re: A tartomány úr.

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.09.19. 17:58

A héten lezárom a karakterek elfogadását. A hétvégén kezdődik a játék.

Akik már leadták a karakterüket és elfogadásra került kérnék még pár nap megértést.
Két karaktere várok még. Remélem mindketten leadják. Színesebb lenne a játék.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.09.22. 21:59

A tartomány úr.

_______________________________________________________________________________________________________
KM: Pelso
Erigow, Mivaxia tartomány, Ter Quillingen város, tartományi palota fogadóterme.
Pyr.sz. 3698 Hullámok hava 11. napja. Az acél órája(13)
Thor, Sirak, Woftern, Flame
_______________________________________________________________________________________________________
*A tartományi palota roppant oszlopsoros nagytermében tapintható a csend. Katonák, szolgálók és kihallgatásra érkezettek mind egy embere figyelnek. A terem közepén a nagyúrral szemben csak egy pillanattal ezelőtt hallgatott el a nemes ki szavaival kiváltotta a csendet. Mindenki hallgat a teremben. A palota léha szolgálói, a papság képviselői, testőrség, udvari orkok kik a testőrség részének tűnnek. A háta mögötti parasztok, polgárok, kis és közép nemesek sokasága. A kortól és a lelkét nyomó bánattól megfáradt tekintetét végighordozza a sokaságon. Végül Ronunn Ter’Quillingen nagyúron és tanácsnokain állapodik meg a tekintetét. Az elhangzottak a nagyurat is megérinthették mert elgondolkodva hallgat. A beállt csenden nem merészeli megtörni senki.

*A nagyúr végül megtöri a csendet. Szavai betöltik az egész termet.
- Fogad részvétem fiaid elveszésért. Vigaszt nem tudok nyújtani neked és földjeink népének az elvesztett életek százai és ezrei miatt. Az a papok dolga a háborúk végeztével. Viszont a szükségben számíthatsz segítségemre. Mához egy hétre én és kíséretem útra kell, hogy házadban vendégeskedjek a tél folyamán. Ottlétem során gazdagítjuk majd trófeáink számát. Mire beköszönt a hó olvadás várad melletti erdők meglesznek tisztítva az elszaporodott vadaktól és a parasztok biztonságban vissza térhetnek a földekre dolgozni.
- Köszönöm nagyuram.
*Azzal a nemes meg hajol és távozik. A tömegből kiválik a következő az audienciára érkezettek közül. Valami kis földarab körüli vita miatt érkezett a szomszédjával. A teremet újra megtölti a zsivaj és a hangzavar. Mintha nem is számoltak volna be az imént vadállatok által szétmarcangolt falusiak tucatjairól. Valamint a háborúból vissza nem térő hős halottak szárairól. Tán ezreiről.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.09.22. 22:13

//Minden résztvevőtől kérem, hogy írja le hogyan néz ki a karaktere. Miután ez meg lesz teszem közzé azt a hozzászólást amitől kezdve kezd ténylegesen a kaland.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2012.09.23. 7:25

Romund

Aki ismeri a karaktert, az tudja, hogy a neve Romund. :D

Két méter tíz centi magas, és még így is vaskos testalkatú. Zöld színű bőre feszül az erős izomtól. Sötét barna haját varkocsban hordja. Szemei zavaros zöldesszürkés színűek. Alsó szemfogai kissé kiállnak. Hangja mély, recsegő. Barna, kopottas bőrnadrágot, vaskos bakancsot hord. Felül csak bőrvértet visel, és az esőtől vaskos, durva, csuklyás bőrköpeny védi. Jobb oldalán egykezes csatabárd van az övébe dugva, bal kezében egy körpajzsot tart.

(Úgy néz ki, akár az Avatárom)

Aki ismeri, tudja, hogy nem csípi, ha vele viccelődnek, de nagyot röhög, ha mással szórakoznak. A problémáit általában erővel oldja meg, ezért nem is szoktak vele kötözködni. Ha a testvérével szórakoznak, akkor azt igen komolyan megtorolja. Egyébként harcban teljesen megbízható alak, nem az-az elfutó fajta.

Az alkoholt minden mennyiségben imádja. Ha lehet, persze minél nagyobb mennyiségben.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2012.09.24. 14:54-kor.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2012.09.23. 8:55

Kyen Arenho

Kb 180 cm magas, vékony erv férfi. Zöld szemű, világosbarna rövid haja van. Ruházataként egy fehér ujjatlan csuhát hord, mely alól kilátszik sodronyinge. Két fegyver látható nála, hosszú íjja, és a hozzá tartozó tegez nyílvessző, amelyet a hátára akasztva visel. Illetve térd magasságában fénylik kard pengéjének egy kis része. Arca vonásai alapján, talán még sokan sihedernek is vélik.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flame » 2012.09.23. 22:50

Orim fia Csontzúzó Tomek vagyok a Csontkalapács klánból az Erigowi Mivaxia Ter Quillingen városából.

Aki rám néz az látja hogy Törpének születtem és termetem sajnos nem éri el az átlagot sem ( 118 hüvelyk ) .
Szemeim kékek a szakállam és bajszom amit copfokban fonva hordok Tooma kegyelméből lángol mint a tűz.
Ruházatom törpés. Vasalt csizmát, bőr nadrágot, ujjatlan vászoninget, bőrmellényt és vasalt bőrkesztyűket hordok.
Vértként alkar és lábvédővel valamint sisakkal kiegészített keményített bőrvértet viselek mihez kinézetre passzol a kedvenc fegyverként forgatott kétkezes kalapács.
Jellemző rám az őszinteség az egyenesség és a meggondolatlanság. A vicceket nem igazán értem.
Szeretek nagyokat inni és utálom az sötétség teremtményeit, a démonokat a goblinokat és az elfeket.

http://dungeonsmaster.com/wp-content/up ... hammer.jpg

( bocs hogy így másoltam de nem tudom hogyan kellene csatolni :P )
" Nemcsak a győzelem és a részvét, hanem a számít ami fontos ... "
Flame
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 51
ZK Karakter: Lord Beltlin Tretry con Dreatson
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.09.27. 2:27

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Erigow, Mivaxia tartomány K-i határán, Seoxla-hegység NY-i lejtőin.
Pyr.sz. 3698 Áradás hava 13. napja. A bronz órája(05)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Másnap a tartományi palota lázas munkában ég. Mindenki az utazást készíti elő. A nagyúr már ki is választotta legjobb vadászait, hogy az erdőket mihamarább megtisztítsa az elszaporodott vadaktól. Tanácsadóitól viszont azt a tanácsot kapja, hogy ez a vadászat kiváló alkalom az ifjú harcosok számára a tapasztalat szerzésre. Sokan még nem harcoltak csak a gyakorló tereken. Így a nagyúr el kezdte a hosszas válogatást a palota ifjú harcosai közül. Udvari orkjai közül kiválasztotta az összes kedvencét. Harcosai közül sokakat. Egy álló nap csak a vadászsólymokat válogatta, hogy melyeket vigye ő és fia a vadászatra. Valamint, hogy hány solymász és segéd kell melléjük. Legvégül a törpéket látogatta meg. Mivel szüksége volt egy jó kovácsra ki segít rendben tartani a fegyvereket és egyéb eszközöket a vadászaton. A választás egy ifjú törpére eset.
Az audienciát követő ötödik napon (egy hétre rá) végül útra kész volt minden. A nagyúr útra kelt fiával együtt és kíséretük. A városból kifele és a településeken amin áthaladtak a Ronunn nagyúr alamizsna gyanánt réztallérok ezreit szórta szét a köré gyűlt tömegben. Szép számmal akadtak a köznép közt a legutóbbi zászlóháború veteránjai. Sokuknak valamelyik végtagja hiányzott is.
Az út hosszú volt közel 500 mérföld. Az utat a katonák szekereken és lovakon tették meg. Az út takaros falvakon, rendezett szántókon, gyümölcsös erdőkön és legelőkön ligetes erdőkkel tarkítva vezetett. A képet csak időnkét szakította meg egy-egy kisseb őserdőség. A hegy lábához közeledve a falvak egyre ritkultak. Két falu között már több mint egy nap is eltelt. A szántó földek mérete egyre kisseb lett és egyre több lett a legelő meg az érintetlen erdőség.
A falut és a nemesi udvarház a hegy lábánál egy lankás domb tetején bújt meg gyümölcsligettől övezve. A települést földsánc vette körül. Az udvarház mindösszesen csak a legnagyobb épület volt a faluban. Ugyanúgy fából készült mint bármelyik épület. A falu lakói közt kik összegyűltek a nagyúr fogadására, feltűnően hiányzott a férfiak többsége. Középkorú férfiból csak alig néhány akadt.
A nemes és a falu tőlük telhető legnagyobb pompával fogadta az urat. Legnagyobb igyekezetük ellenére is ez a tartományi palota hétköznapi pompáját is csak ép hogy megközelítette. Ellenben mindenkit nagy örömmel fogadtak.
A nagyúr, fia és legjobb harcosai a nemes házában kaptak szállást viszont mindenki mást a falusiak szállásoltak el. Kivéve a két tucatnyi udvari orkot mivel a falubeliek egy kicsit tartottak tőlük meg már hely sem nagyon volt. Így ők a falu közepén sátrakat állítottak fel maguknak.

Thor, Sirak
*Korán kipihenten ébredtek. A nap az imént kell fel. A sátratok előtt ültök és a felszereléseteket tisztogatjátok a hosszú út porától, és zsírral kenitek a bőr vértett. A veletek szemben lévő házikóból az egyik falusi asszony jön 6 éves lányával. Kezükben vödrök. A falu közepén található kúthoz mennek és vizet mernek. Amíg az asszony a vizet felhúzza a kislány felkapaszkodik a kút oldalára és onnan néz le a mélybe. Az anyja rá szól de ezzel mit sem törődve hahózik a kút belsejébe és jót szórakozik a visszhangon. Az egyik hahózáskor a korábbiakhoz képest beljebb hajolva a kút oldalán az egyik kő meglazul a keze alatt. Elveszti az egyensúlyát és sikítva bele zuhan.

Flame
*Téged és a magaddal hozott holmidat szekerestül a falu kovácsánál szállásoltak el. Napkeltekkor keltél fel. Ép a műhely tartalmát méred fel mikor tőled jobbra található házból egy falusi asszony jön ki a 6 éves gyermekével. A kúthoz mennek vizet merni vödreikkel. A kislány anyja intelme ellenére felmászik a kút szélére és elkezd hahózni a kút mélye felé. Az egyik hahója hirtelen sikolyba fordul át amint bele fordul a kútba.

Wolftern
*Téged a falu lelkészénél helyeztek el a lelkész háza kovács mellet található. Napkeltére te is felébredtél. Az ágyad melletti asztalkára készített tál vízben megmosakodtál és reggeli imádságba kezdenél mikor a csendet egy gyermek sikolya szakítja meg.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flame » 2012.09.27. 8:45

Mindent eldobok ami épp a kezemben van. Teljes erőmből rohanok a kúthoz.
Mikor odaérek rákiáltok a gyermek anyjára:
- Hozz azonnal segítséget !
Közben minél gyorsabban, de ügyelve arra, hogy nehogy eltaláljam a vödörrel a gyermeket, leengedem a kötelet a kútba.
<Remélem van annyi lélekjelenléte hogy belekapaszkodik a vödörbe>
- Kapaszkodj bele a vödörbe Gyermek.
-Nem lesz semmi baj csak kapaszkodj bele jó erősen a vödörbe !!!

Ha ezt megteszi akkor megpróbálom felhúzni. Ha sikerrel járok és rendben van a lány, akkor kerítek magamnak egy jó nagy kupa sört, és miután lehajtottam visszamegyek a szekérre tovább rendezgetni a szerszámaimat.
Ha nem kapaszkodna bele és érkezik segítség, akkor az ismét felhúzott vödör kötelét átadom a legerősebbnek tűnőnek, sietve ledobálom magamról a felesleges felszerelést ( fegyver, sisak, páncél, övtáska, stb... Csak a ruhám marad rajtam hogy minél könnyebb legyek... ) majd ellenőrzöm hogy elbírja e a súlyomat és ha igen akkor miután a kötelet jó erősen a lábamra csomóztam többször is, leengedtetem magam a kútba és én húzom ki a lányt.
<Remélem sikerrel járunk. Ha igen akkor az előbb leírtak szerint folytatom a napomat>
Flame
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2012.09.27. 14:47

Kyen Arenho

<Ej! szörnyű egy éjszaka volt, remélem a reggeli jobb lesz>
Fáradtan kikelek az ágyból, majd megmosakszom, s miután végeztem a tisztálkodással, elővadászom ruházatom alól (de nem veszem le) a nyakláncot. Jobb lábammal térdre ereszkedek, bal lábamon megtámasztom karomat, majd az érmét kézben tartva összekulcsolom újjaimat.
<Mi a fene lehet már megint? Remélem jó okkal sikoltoznak ilyen korán mert ha nem...> Mérgelődök, s mielőtt kimennék megnézni mitörtént elmormolok egy gyors imát.

Üdv néked drága Arel,
Hálát adok hogy e homályos éjszakán is
Megőrizted gyarló lelkem,
Cserébe felajánlom életem,
S közben neved dicsőítem, tanításaid szerint élek,
És ígérem másokat is, ez út felé kísérek,
Üdv néked drága Arel

Mikor végeztem ismét ingem alá rejtem, a sólyomúrnő szimbólumát. Ezután kardomat kézbe kapom, és kimegyek megnézni mi történt.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2012.09.27. 19:57

Romund

//off: Nem tudom még Sirak karakterének a nevét, ezért egyelőre Siraknak fogom hívni. //

Felülök a fekvőhelyemen, és az arcomat masszírozva űzöm el a szememből az álmosságot. Körbetekintek, és érzem, hogy valami hiányzik. Nyelek egyet, és hamar rájövök, száraz a torkom. Azon nyomban körbe nézek magam mellett, és boldogan nyúlok a mellettem lévő kulacshoz. Kihúzom a dugóját, majd nagyot iszok belőle. Az-az csak innék, mert üres. Dühösen eldobom a sátor egyik végébe. Morcos tekintettel vadászok tovább szemeimmel. Tőlem egy karnyújtásnyira látok még egy kulacsot. Utána nyúlok, és megrázom. Mosolyogva nyugtázom, hogy úgy félig lehet. Kihúzom a dugóját, és számhoz emelve iszok belőle. Az első korty után nagyot hördülve a földre köpöm a szám tartalmát.

- Víz. – Mondom halkan magamnak, és dühösen visszadugom a dugót, majd az üres után küldöm ezt a kulacsot is.

Magamban morgolódva kutatok másik kulacs után, de sajnos nincs a közelemben egy sem, melyben pálinka lenne. Szidva azokat az isteneket, melyek épp eszembe jutnak, neki állok a fegyverem és bőrvértem takarításának, hátha elveszi a gondolataimat a piáról.
Ha magától nem ébredt fel a testvérem, akkor én tőlem már biztosan fenn van. Morgok neki valami reggel féleséget, majd a fegyveremet élezem.

Meglátva a nőt és fattyát, nem igazán foglalkozok velük. Viszont mikor az ember gyerek bele esik a kútba azonnal jobb kedvre derülök.

- Né má Sirak. Az a kis szaros bele esett a kútba! Háh!

Ha Sirak is velem nevet, és nem küld a lány megmentésére:

- Annak a kis fattyúnak már nem lesz többe’ gondja. Háhá. Nem úgy, mint nekem. Tényleg nem tudod hova’ tűnt a pálinka’m a kulacsombo’?

Mondom mit sem törődve az ember fattyúval. Látva, hogy a törpe rohan a megmentésére, csak mosolygok.

Ha Sirak a gyerek megmentésére küld:

- Jo’ va ma’. Megyek.

Oda „sietek” a kúthoz, és látva a törpe buzgó cselekedetét, nem zavarom, majd szól ha kell neki segítség.
Abban az esetben, ha le kell mennie a kút mélyére, akkor oda lépek, megragadom a kötelet, és lassan leengedem. Amikor pedig szól, elkezdem visszahúzni.

Ha sikerült megmenteni a gyereket, hátba verem a törpét, persze úgy jó orkosan.

- Nem rossz, törpe. – Mondom neki, minden rosszindulat nélkül. – Te, nincs pálinkád?
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2012.09.29. 14:31

<Ramnusz>

Öcsemmel ellentetben, en csupan 170cm magas es meg ha nem is ork, de udvari orknak is satnya. Nem tünök erösebbnek egy egyszerü paraszt legenynel. Ijam a hatamon, nyilvesszeim jobb oldalamon lognak, a tegezben, ami be van fedve. Bal oldalamon log rövid kardom, valamint 2 darab hajitobard hatul az övemen. Börpancelt viselek, ami egy mellvertböl es hozza combközepig erö csataszoknyabol, lab- illetve alkarvedökböl es bal oldali vallvedöböl all. Arcom hasonlit testveremere, agyaram nagyjabol 2 centire lognak ki szajambol. Börszinem zöld. Hajam varkocsban, szövetnadragot hordok es bakancsot valamint egy inget es ha hidegebb van egy kötött pulovert.

Testverem csörömpölesere felkelek, kitörlöm a csipat a szememböl, meg dörzsölöm a szememet, majd egy jot kortyolok vizzel teli kulacsombol.
-Neked is jo reggelt.Na ne larmazz, szerzünk piat.

-Hahh, ugy kell neki.
-Gondolom megittad. -nezek ra faradt szemmel, mivel folyton ezt csinalja.
Kinyujtozok, majd körbetekintek. Miutan leesik Romund miröl beszelt.
-Mit mondtal? Ember gyerek? Mire varsz, indulj ma meg! -mondom neki es sietve odasetalok a törpehez.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.09.30. 19:10

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Erigow, Mivaxia tartomány K-i határán, Seoxla-hegység NY-i lejtőin.
Pyr.sz. 3698 Áradás hava 13. napja. A bronz órája(05)
......................................................................................................................................

Romund, Ramnusz

Kezdetben érdektelenek vagytok a körületetek folyó eseményre. Macska jajos ébredés után nem is csoda. Végül Ramnusz eszmél és már hajtja Romund-ot is a kút irányába. Sátratokat hátra hagyva látjátok ahogy az asszony a kápolna irányába szalad. Haljátok ahogy a törpe próbálja szólongatni a lányt a kút alján de az nem válaszol. A kötél sem feszül meg. A kúthoz érve bele néztek egy pillanatra. Romund első pillantásra látja esélye sincs bele férnie. Ramnusz viszont gond nélkül. Az oldalán sok a kapaszkodó is. Ez után össze néztek a törpével.

Tomek

A kúthoz érve ráförmedsz az asszonyra. Az megszeppenve pislog először rád de utána futva indul el a kovácsműhely melletti kápolna irányában. A vödör mit le engedtél végül el ér az aljára. Szólongatod a gyermeket de nem válaszol. A kötélnek se feszül neki semmi. Gyors pillantásokkal felméred a kutat. Elégé kicsi ép, egy termetesebb ember már el sem férne benne rendesen. Neked még ép megfelel. Ez után a kötélre és a csörlőre téved a szemed. A kötél még hagyján de a csörlőben már nem vagy biztos, hogy el bírna téged a lánnyal együk meg még bizonytalanabb. Ekkor ének oda hozzád a Nagyúr házi kedvencei. A két udvari ork. Egy igazi izom hegy és egy inaz alak aki igaz, hogy magasabb de vékonyabb és könnyebb nálad. Az orkok is bele néznek a kútba utána rád. Össze néztek.

//Thor, Sirak, Flame: Döntsétek el ki mászik le a kútba. //

Kyen Arenho

A sikoly hallatán elkezded ingatni a fejed és folytatod a reggeli imád. Kitárod a valódat istened fényének. Felkészíted lelked, hogy megfürödj benne. A szimbólumod fel izzik egy pillanatra. Érzek istenek fényét, de furcsa érzés jár át. Nem járja át lelked mint rendesen. Utána hirtelen újra a falusi kis templom szobájának hidege és félhomálya vesz körbe. Ugyan ez a hideg járja át üres belsőd. A kápolna felől ajtócsapdásokra leszel figyelmes. Valamint hangokra.
Higgadt rekedtes hang
- Mi baj gyermekem
Hisztérikus női hang
- Atyám jöjjön gyorsan, a lányom a kútba eset.
*Sietős távolodó lépteket hallasz ezután.

//A jellemedben és az istened szférái közt is szerepel az Élet. Az írásod a jellemeddel ellentétesnek érzem. Ezért most nem kapod meg az isteni áldást. Kegy pontjaid száma 0. Később lesz lehetőséged kiengesztelni Arelt a Kegy pontokért.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flame » 2012.09.30. 21:03

Állok a kút mellett a kötéllel a kezemben.
< Tuti hogy ennek a kalandnak víz lesz a vége, holott a víz csaknem olyan undorító mint egy fa, a fákról meg azok a nyápic mohaevő elf vérűek jutnak az eszembe.. Rühellem a vizet, utálom a fákat, gyűlölöm az elfeket. >
- A csörlő !
- Hanyag emberi munka !
Kiáltok bosszúsan.
- Az emberek nem értenek az építéshez.
- Miért kell mindet FÁBÓL építeni ?

Mikor odaér mellém a két udvari ork, felcsillan a szemem. A megoldás közeledik felém. Lehet hogy mégis száraz maradok ma is. Idén már fürödtem és nem kell egyből túlzásokba esni, már ami a vizet illeti.
- Kösd erősen a lábadra cingár !
- De jó erősen ám ha kedves az életed !
- A cuccaid meg tedd ide a kút mellé nehogy amiatt szoruljatok meg.

Mondom a kisebbiknek.
- Mi meg a markossal szépen leeresztünk és kihúzunk épségben egyet se félj !
Bökök a másikra.
Míg készülődik folyamatosan szólongatom a gyermeket hogy tartson ki, közel a segítség, mindjárt kimenekül.
Ha felhúztuk őket akkor én a gyermeket Romund pedig Ramnuszt húzza ki a kútból.
Miután ezt megtettük és van helyben gyógyító akkor a továbbiakban Ő felel a lányért ha meg nincs akkor futva viszem a közeli templom papjaihoz.
Ha rátudom venni erre Ramnuszt és Romundot akkor szerintem így cselekszünk már ha hirtelenjében nem jut jobb ötlet az eszükbe.
Ha a tervre mégsem lenne vevő valamelyik akkor sűrű káromkodások közepette magamra csomózom párszor a kötelet és leengedtetem magam a kút mélyére.
Ha lehet a kötelet előtte leakasztom a csörlőről hogy legalább emiatt ne kelljen aggóni.
Ha elkészültek a srácok akkor Kadal nevével a számon a kút peremére hasalok és miután megfeszült a kötél a lábamon lassan fejest mondjuk úgy csúszom a sötét ismeretlenbe.
- Ha nagyon ráng a kötél az azért lehet mert víz alatt a fejem akkor húzzatok kicsikét feljebb mert a levegő fontos énnekem !
< Remélem nem leszek vizes és remélem hogy megértették.. >
Miközben eresztenek lefelé egyfolytában szólongatom a leányt.
- Tarts ki gyermek !
- Jövök már JÖVÖK !
- Evickélj a felszínre és nyújtsd jó magasra a kezed !

Ha leérek a víz felszínéhez és látom a gyereket akkor jó erősen megragadom és felkiáltok a többieknek hogy húzzanak, ha nem látnám akkor a víz felszínéhez érve nagy levegőt veszek és nyújtott kézzel előre belemerülök a vízbe. Ott addig engedtetem lefelé magam míg meg nem érintem a lányt és miután megragadtam erősen jelzek a többieknek hogy húzhatnak felfelé.
Ha a felszínre emelkedünk akkor lerakom a kicsit a kút mellé a földre és reménykedem erősen hogy egy orvosláshoz nálam jobban értő már a közelbe ért. Ha van ilyen akkor a továbbiakban átengedem neki az ellátást ha pedig nincs akkor miután a lábam kiszabadult futva viszem a gyermeket a közeli templom papjaihoz gyógyításért.
Flame
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2012.10.01. 16:07

Kyen Arenho

//Sajnálattal hallom, mivel az egész ima nem volt több 10 mp-nél, és ha minden gyerek sikongatásra ugrálnának a papok egész napjuk az ugrálásból állhatna. Azonban tiszteletben tartom kérésed és igyekszem jobban odafigyelni. :) //

<Hmm? Különös. Talán valami rosszat cselekedtem volna? Ez az érzés, mintha kitépték volna lelkem. Éjszaka a rossz álom, most meg ez az üresség. Mi folyik itt? Azt hiszem ha lesz egy kis időm áldoznom és vezekelnem kell>
Tűnődök, s közben elindulok a kijárat felé. Merengésemből az atya és az ijedt nő beszélgetése zökkent ki igazán.
<Kútba esett lány? Biztos ez volt amiért sikoltoztak, én marha meg nem értettem az égi jelet. A fene vigye el!>
Kardomat elteszem, és lépteimet szaporábra veszem olyannyira hogy utol érjem a papot és a nőt. Mikor odaérünk a terepre igyekszem segíteni.
WOLFTERN

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

Következő

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 1 / 54 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 54

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján