• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A tartomány úr.

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 7 / 54 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 54

Re: A tartomány úr.

HozzászólásSzerző: Sirak » 2012.12.11. 16:25

HARCERTEK

Hajitobard
KE: 41+9=50
CE: 45+71=116
Sebzes: 6

(csak ha kell bar szerintem majd csak a következö körre tudom hasznalni)
Hosszu ij
CE: 43+50=93
Sebzes: 9
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2012.12.11. 20:12

Romund

Meglepetten állok meg az ajtótól nem messze. Nem így képzeltem el a gyógyítást. Ez a sok fehér por, meg a gyertyák, különös. De még jobban meglep, hogy a papnak megváltozott a hangja, illetve olyan dolgot kér, amit én nem is értek. Mi az, hogy csak az ártatlannak árt, ha megölöm a démont? Tanácstalanul megrántom a vállam, és közben a fejembe kezd az idegesség befészkelni, hisz ott fekszik az egyik társam, és akit megmentettünk, az akar az életére törni. Közben meg ne bántsam.

Ekkor jut el a tudatomig a testvérem parancsa. Nem kell kétszer mondania. Végre nem egy állat, hanem hús vér férfi, akinek szétverhetem az arcát. Egyáltalán nem fogom fel, hogy fekete a szeme, és nincs árnyéka, talán fel sem tűnt. Csak az, hogy a társammal akar végezni, és ezt nem engedhetem meg.

Üvöltve rohanok neki. Nincs idő, hisz a tőr, amit a kezében tart hamar végezhet Kyennel. Teljes erőmet, lendületemet és súlyomat beleadva, pajzsommal egyszerűen lesöpröm a társamról az idegent. Egyáltalán nem törődöm a körökkel, és a fehér porral. Reménykedem, hogy sikerrel járok, ha mégsem sikerül, legalább elvettem a figyelmét Kyenről. Mivel nem az a óvatos fajta vagyok, ezért nem fogom vissza magam. Lehet, hogy pár csontja el fog törni a fickónak, ha telibe találom.

Pajzs KÉ: 32+8=40 :)

Pajzs TÉ: 56+64= 120

VÉ: 130

Sebzés: 11 (k6-al dobtam+5 az erő miatt)

//off: Egy kérdés: Külön reagba írjam a harcértékeket, vagy így jó? Tudom, jókor kérdezem. :) //
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2012.12.16. 21:07-kor.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flame » 2012.12.16. 19:40

< Csontzúzó Tomek >

// off Bocs hogy ritkábban írok de állt Zsófinál vagyok és Nála nemhogy net de még gép sincs :) Ha túl velősre sikerülnek a válaszaim azok a telefonomon születtek :)

Földbe gyökerezik a lábam mikor az ajtó feltárul előttem. A földön az elmosódott rajz szerintem semmi jót nem ígér. Otthon a népem körében már láttam hasonlót és bár azokat sem ismerem pontosan, annyival tisztában vagyok hogy amíg a jeleket nem töri meg valami addig a benn levő biztonságban van a kinnlevőktől, és fordítva.
Mikor a helyiségbe rontunk az első amit észreveszek az az elmosódott rajz és Kyen fekete szemei. Valami nem tettszik itt Nekem. A férfi akit megmentettünk most Kyen felett térdel a tőrével. Ez első pillantásra haragot kelt bennem, de apámtól mindig azt tanultam hogy sose ítélkezzem elhamarkodottan.
A népem papjai is alkalmaznak néha hasonló mágiát. Nem tudok egyenlőre arról az emberről rosszat gondolni aki már többször is meggyógyított. Ha ártani akart volna akkor nemhogy javít hanem egyenesen ront az állapotomon, és ha kezében fénylik a szent szimbóluma akkor az számomra azt jelenti hogy épp istene áldásával cselekszik. A rajzokat megtörni meg egyébként sem okos cselekedet. Erről több legenda is szól a fajtám körében.
Sokkal inkább zavar még mindig Kyen szeme. Számomra az hogy a megtört kör mellett fekszik és a fekete szeme egyértelműen a démoni megszállás jele. Ha pedig tényleg így áll a helyzet akkor ha rátámadunk akkor tényleg csak benne és nem a lelkét megszálló lényben teszünk kárt.
Bízom a papban az eddigi cselekedetei miatt, de ajánlom neki hogy igazat súgjon a megérzésem mert ha a társunknak tényleg baja lesz akkor nevemhez méltóan összetöröm méghozzá az összes csontját neki is és az idegennek is.

Mikor támadásba lendülnek a többiek egyből rájuk kiálltok.
-ÁLLJATOK MEG ROMUND !!!!
-Lehet hogy mégis igazat szól. Láttam ÉN már hasonlót az Én népem között. Hallgassuk meg hogy mit mond és akként cselekedjünk Én barátim. Ha valami gyanús akkor még tüstént elcsippenthetjük az élete fonalát Őneki.

Remélem a többiek hallgatnak a szavamra és megállnak hogy megértsük ténylegesen a helyzetet.

Ha valamiért mégis harcra kerülne a sor akkor barátaim védelmére kelek de újfent megjegyezném még mindig zavar Kyen szeme. Főleg rá koncentrálok.
" Nemcsak a győzelem és a részvét, hanem a számít ami fontos ... "
Flame
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 51
ZK Karakter: Lord Beltlin Tretry con Dreatson
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flame » 2012.12.16. 19:46

< Csontzúzó Tomek >

Ha mégis harcra kerülne a sor:

Ké: 38 + 7 = 45
( http://invisiblecastle.com/roller/view/3827504/ )

Té: 82 + 77 = 159
( http://invisiblecastle.com/roller/view/3827510/ )

Vé: 112

Sebzés: 5 + 6 +3 + 6 = 20
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Flame 2012.12.16. 19:49-kor.
Flame
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flame » 2012.12.16. 19:48

< Csontzúzó Tomek >

// off Romund ez tök érdekes : " Pajzs KÉ: 32+8=10 " Ez hogy jött ki ?
Flame
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2012.12.17. 15:31

<Ramnusz>

//off: Nem vagyok benne biztos hogy Tomek értette, hogy mi történt. Az idegennek van fekete szeme, Kyen fekszik a földön s az idegen térdel rajta. Én ahogy kimondtam hogy "GYERÜNK" abban a pillanatban dobtam a hajítóbárdot, hogy ne hagyjak idöt az ellenfelnek gondolkodni. Sérült gazdatesttel nem tud mit kezdeni, de a pap késöbb begyógyíthatja a sebeit, mivel nem okozunk rajta komolyabb, halálos sérüléseket. És legföbbképpen nem kockáztatjuk az egyik társunk életét azzal, hogy megpróbálunk társalogni a démonnal. Viszont hogy megakadályozta-e Tomek a támadásunkat, az kétséges, epekedve várom KM-ünk döntését.//

Hát még is igazam volt...Itt valami nem stimmel. Tudtam hogy benn kellett volna lennem a pappal. Kár volt engedelmeskedni kérésének. Mondjuk nem értem mi szükség volt a körökre, hiszen a fickónak nem voltak komolyabb sérülései. Azokat a sebesüléseket még én is kezelni tudtam volna. Vajon mi történhetett?. Több információ kell, le kell kötnöm a mindannyiuk figyelmét.

Ugyhogy a támadás után elkezdek beszélni velük: -Mi törtnént itt? És mik ezek a körök?
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flame » 2012.12.17. 19:53

< Csontzúzó Tomek >

/off Sry akkor bár most hogy még egyszer elolvastam. Elsőnek valahogy így maradt meg bennem mondjuk mentségemre szóljon hogy a telón olvastam ... Ha lehet javítani mondjuk ez a Km hatásköre akkor duma helyett támadás és üssük a férgesét !!!
Flame
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.12.17. 21:13

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KM: Pelso
Erigow, Mivaxia tartomány K-i határán, Seoxla - hegység Ny-i lejtőin.
Pyr.sz. 3698 Áradás hava 20. napja. Az acél órája (13)
Thor, Sirak , Flame
________________________________________________________________________________________________

//Sirak: Átsiklottam az utaláson miszerint mindenképp segédkezni akartál. Úgy gondoltam csak akkor segítesz, ha szükség van rád. Tuti ami tuti a jövőben jobban hangsúlyozd, hogy ha levakarhatatlan akar lenni a karaktered.//

//Tomek, Sirak.: Most vagy én fogalmaztam rosszul vagy a törpéknek rosszabb a látása mint hittem. Az idegen szeme a fekete.
A döntés megszületettet. Olvassátok.//

Romund, Ramnusz, Tomek

//Az előző ragban elégé nagyvonalakban írtam le a szobát. Egy kicsit részletesebben akkor.:
A pap háta mögött a falon három keskeny magas ablak található. A zsaluk bevannak zárva így természetes fény nem jut be.
A szoba szélessége 6 m, hossza 12 m. a szoba közepén található a sérült kör. Kb 2m. A belső kör körül 1 m-re van a külső kör. A pap ettől a körtől 2lépés(1m) áll egy 1m-res körben. A külsőkörtől 1,5 -1,5 m-re található a hosszanti fal. Az ajtó és a külső kör között 3 m van. Az ablakok szintén 3 m-re vannak a külső körtől. A paptól 1m-re.
Kyen-en térdeplő idegen és köztetek kb 3-4m van.//

A szobában látottak és a pap szavai bilincsbe fogják tagjaitok. Az idő folyása lelassul. Szinte gondolkodni sem tudtok, a szokatlan látványtól. A pap menydörgésszerű szavai szorul szóra rántanak vissza a cselekvés világába. Elsőnek Ramnusz találja meg a hangját. Testvérének nem is kellet több. Az útjára indított bárd nyomában rugaszkodik el.

Az idegen rezzenéstelen arccal figyeli ahogy a levegőben felé repül a bárd. Jobjával követhetetlen gyorsasággal vágja át Kyen torkát. A mozdulat végén vágódik a vállába a bárd. De mintha meg se sebesült volna. A sápadt arc egyenesen Ramnusz felé fordul és az obszidián szemek egyenesen a szemébe merednek.

Romund egy kurta szökkenéssel átszeli a pár lábnyi távolságot az idegenig. Az óriási udvari ork lába halk dobbanással ér földet a külső kört alkotó só kupacban. Pajzsát csapásra emeli, súlypontját a megfelelő helyre helyezi és egy lazának tűnő mozdulattal oldalba vágja az idegent, ki a csapás erejétől meg emelkedik és a bal oldali hosszanti falnak vágódik.
Ramnusz
Miután útjára indítottad a dobóbárdot már nyúlsz is az oldaladon tartott íj felé meg egy vesszőért a tegezben, miközben nem veszed le szemed áldozatodról. Egy fél mosollyal nyugtázod ahogy a bárt hibátlanul célba talál. Ekkor egy pillanatra meg állsz a mozdulat közepén mikor az idegen rád emeli tekintetét és farkasszemet nézel a sötét szemeivel. Tekintete magával ragadja a tiéd, nem tudod elszakítani. Teljesen elveszel a sötétségben. Úgy érzed a semmi vesz körbe és lassan feloldódsz a semmiben. Aztán egyik pillanatról a másikra testvéred hátát látod magad előtt. Tudatodat a valóságba végül egy hangos puffanás rántja vissza.

//Asztrálpróba - 5-tel.//

Romund

Testvéred határozott szava leszaggatja izmaidról a tétlenség bilincsét. Gondolkodás nélkül lendül a cél felé. A távolságot könnyedén ugrod át. Még a levegőben látod ahogy átvágja Kyen torkát. Véredet hirtelen elönti a düh és hangos üvöltéssel ész földet. Nem is figyeled hol. Ösztönösen cselekszel. Tudatod szinte teljesen visszavonul. Látod, hogy az ellenfeled csontrepesztő erővel vágódik a falnak még se nyugszol le. Ösztöneid az súgják még nincs vége.

Tomek.

//Óvatosan nyilatkozzon a karaktered a látottakról. A karaktered fiatal és nincs olyan képzettsége ami szerint bármennyi időt is fordítót volna az okkultizmusra, vagy a vallásra. A te karakterednek is új és ismeretlen itt minden.
Amúgy igen lehet változtatni. Még épp időben írtál ehhez.//

A látottak téged is megbénítanak egy kis időre. Még sem ez kéztett tétlenségre. Egy pillanata ahogy a setét szemére néztél olyan érzésed támadt mintha meg mozdult voltan lelked sötét fele. Mintha válaszolni akarna egy érzésre.

De összeszeded magad. Két marokra fogod a harci kalapácsot és magad is a szobába rontasz. Még, ha nem is oly óriási léptekkel mint Romund. Hamar ott termesz mellett. Látod amint az idegen a falnak repül de bajsejtelmed van. Lehet nem ússzátok meg ennyivel.

Romund, Ramnusz, Tomek

Mikor Romund földet ért a só körben, a só a lába körül, és alatt széjjel szaladt. Egy szívdobbanásnyi időre mintha fehéres fény töltötte volna meg a teremet.
- NEEE!!!
Kiált fel a pap rekedtes hangon. Szíve fölé kört rajzol majd mindkét kezével megmarkolja medálját és a fal tövében fekvő test felé fordulva kétszólamú dörgő hangon citál egy litániát. Szövegét nem is tudjátok követni.

A fal mellet felemelkedik az idegen. A karján és a vállán található kötések átvérezve. A fény lassan kezd megfakulni körötte ahogy lassan tapinthatóvá válik körötte a sötétség.

// Asztrálpróba mindenkinek – 3- mal.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2012.12.18. 21:16

Romund

//off: asztrál próba: k20-al dobtam= 15, sikertelen.//

Az erőm végre valahára érvényesül. A fickó, mint valami rongy csapódik a falnak. De még sincs bennem az a lelkesedés, mint ami ilyenkor szokott lenni. Általában a harci kedvem erősödik, legyőzhetetlennek érzem magam. Az ellenfeleim, pedig mint a hangyákat, könnyen eltaposom. Most viszont üresség honol szívemben. Kyen felé nézek, és látom, ahogy gurgulázva fuldoklik saját vérében, de ahelyett, hogy odarohannék, valamiért nem vagyok képes megmoccanni. Lábaim nem engednek, kezemmel pedig oly erővel szorítom csatabárdom nyelét, mintha épp egy goblin horda ügetne felém vaddisznókon, teljes fegyverzettel. Ekkor mellém ér Tomek. Jelenléte erőt ad, kissé enged a görcs izmaimban. Bízhatok benne, tudom, ő nem hagy ott a csata közepén. És érzem testvérem jelenlétét is. Ő benne soha nem kellett még csalódnom.
Ez kiráz a lelki bilincsből. Nagy levegőt veszek, és szemeimbe újra visszatér a harci kedv véreres jelei.

Ekkor viszont megtorpanok. A pap kiáltása érthetetlen számomra. Először azt hittem, hogy Kyen miatt kiált fel, de aztán ez a gondolat egyre jobban kezd halványulni.

Megdöbbenten nézem végig, ahogy a csontjait tört, megsebesült fickó feláll, mintha semmi baja nem lenne. Zsigereimben érzem, hogy ez nem olyan harc lesz, mint az eddigiek. Lassan kezdem vissza sírni az oroszlánokat.

Fülemben dobog az ütemes kántálás, és közben ösztönösen egyet hátra lépek. Pajzsomat védekezően felemelem, és minden erő eltávozik a testemből, ahogy látom a sötétséget megmozdulni. Szám tátva marad, mint a baromnak, és közben nem hiszek a szememnek.

Nem tudom, hogy ezt miképp éljük túl, de egy dolog erőt ad. Az pedig Ramnusz. Ő nem halhat meg, és valahogy ez a gondolat kezd erőt venni az elmémen. Én vagyok a bástya a testvérem és a halál közt.

//off: Védekező harcot veszek fel. Mivel az asztrál próbám nem sikerül, így nem hiszem, hogy támadhatok. Alapból Ramnuszt védem, de ha Tomek bajba kerül, neki is segítek.//

Védekező harc: 130+40= 170

Ha még is tudok támadni, vagy valakit meg kell védenem:

KÉ: 40+1=41

TÉ: 76+24= 100 Második TÉ: 76+95=171

VÉ: 130

Sebzés: 11 Második sebzés: 11

Ha lehet, kétszer támadok.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2012.12.19. 1:43

<Ramnusz>

//Asztrál dobás: 20 szóval nem sikerült.//

A szemem láttára vágja át a fickó Kyen nyakát, és tudom hogy az én támadásomra tette azt. Egy pillanatig azt hittem, hogy a pap csinált valamit. De ez a kétely már elszállt böven, ahogy a bárdom s vele együtt Kyen lelke. Ahogy a nyilat teszem az idegre, megszorul a szívem s egy pillanatra sem habozok hogy kire célozzak, az idegenre koncentrálok, de nem sietem el. Ez elöbbi cselekedetemet elsiettem, s ez egy társam életébe került. Nem tehetem ezt meg Romunddal, ö nem halhat meg, föleg nem miattam. Ahogy ezek a gondolatok futnak a fejemben, Romundra pillantok, s látom hogy ezúttal nem úgy harcol ahogy szokott. Várok, de ha valami nagy gáz van, akkor azonnal lövök.

//off: Fogalmam sincs mit kéne éreznie a karakteremnek, igazság szerint nem zavarja a halál, és egy olyan embert öltek meg akihez nem sok köze volt. Úgyhogy az egyetlen gondolat ami átfutott a karakterem agyán, hogy nem hagyhatom hogy ezt történjen a másik kettövel, föleg Romunddal. Azt nem bocsátaná meg magának hogy ha miatta történne valami.//

-Fiúk, ne öljétek meg! Tegyétek harcképtelenné, de ne öljétek meg.
-Pap, ne most imádkozzál halandzsa nyelven! Mit tegyünk? Siess!

Szeretnék 1 kört célzással tölteni, hogy megkapjam a bónuszt. De mint ahogy fentebb írtam, ha valami történne egyböl lövök. Próbálok valamire rájönni, fél szemem az ellenfelen s közben az írásokat nézem, a tört az ellenfél kezében, a sötét szemét lehetöleg elkerülöm. Ujra és ujra felidézem magamban a történteket, és lehetséges opciót keresek a folytatásra. Intelligencia próba: 2

Ha muszáj lönöm és nem várhatok:
KE: 1+35
CE: 26+44
Sebzés: 10
//off: Kérlek a fegyver bónuszokat add még hozzá az értékekhez, már elpakoltam a könyvemet és nem szívesen venném elö, örülök hogy sikerült becipzározni a táskákat. A képzettség bónuszokat már hozzá adtam.)

(A következö körre még nem dobom ki az értékeket.)
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.12.24. 19:17

Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket mindenkinek.

A hétvégén el felejtettem közzétenni, ezét most pótlom. Ünnepi szünet.
Január 7-e után újraindulás.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flame » 2012.12.24. 20:42

< Csontzúzó Tomek >

Asztrál : k20 = 5
( http://invisiblecastle.com/roller/view/3837124/ )

Teljesen lebénulok egy pillanatra. Látom mikor Romund teljes erejéből odacsap. Van már tapasztalatom a harcban, és harcoltam már párszor barátom Romund oldalán is. Olyan nem létezik hogy ami ekkorát kap az az még felálljon. Ilyen egyszerűen nincs.
Kyen pedig haldoklik. Egyetlen pillanat alatt vége lett. Meg kell ölnünk, szét kell tépnünk mihamarabb az ellenséget hogy Kyenen még segíteni lehessen. A pap majd meggyógyítja, a pap végül is ehhez ért. A pap majd segít csak előbb el kell törülni a föld színéről a fickót.
Nagy levegőt veszek, mert tudom hogy ez lesz az eddigi legkeményebb harcom. Le kell győzni a félelmet.
Nem védekezem, mert a többieknek most van rám igazán szüksége. Teljes erőmből és dühömből támadok.
Ítéljen felettünk Tooma. Vagy ezt a lény küldöm a legmélyebb tárnákba, vagy én látom meg istenem fényét !

-HALÁL RÁÁÁÁD !!!!

Előrerontok és teljes erőből lecsapok a feltápászkodó lényre.

Ramnusz szavai csak elmosódott foszlányokként érnek el a fülembe. Őseim vére zubog most bennem szám újra zengi most Istenem dalát:

- Zengi szám a dalom,
- Sújtom már a fegyvert.
- Gyilkos táncom ropom,
- Csontod sem áll ellent.
- Félelem a sorsod,
- Nincs dics és búcsúszó,
- Ellopom a lelked,
- ÉN TOMEK A CSONTZÚZÓ !!!
Flame
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flame » 2012.12.24. 20:48

< Csontzúzó Tomek >

Ké: 43 + 8 = 51
( http://invisiblecastle.com/roller/view/3837137/ )

Té: 87 + 87 = 174
( http://invisiblecastle.com/roller/view/3837144/ )

Vé: 112

Sebzés: 5 +5 +4 + 9 = 23
( http://invisiblecastle.com/roller/view/3837147/ )
Flame
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flame » 2012.12.31. 20:51

< Csontzúzó Tomek >

// off : Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek :)
Flame
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2013.01.13. 17:45

//off: Boldog Új évet neked is, és mindenkinek. :) //
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 7 / 54 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 54

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján