• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 53 / 180 • 1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.03.18. 16:22

-Marion-

Halkan beszélek:
-Jobban szeretnék magasan átkelni egyenes úton, mint leszállni egy ismeretlen mélyedésbe. Ha nincs kifogásotok ellene megnézném a hidat, hogy elbír e minket. - Itt mélyen Pelso szemébe nézek, beleegyezést várva , de ha nem jelez semmit, akkor indulok.
Egyenesen a hídhoz megyek , és jobban megvizsgálom, szakértő szemmel, mit bír el , mennyire lehet biztonságos , az átkelés rajta , ha vannak hibák, ki tudom e javítani, a nálunk lévő kötelek használhatóak e stb?
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2013.03.18. 18:41

Aedus

Még letépek pár gombát miután betömtem ott helybe egyet, hogy miközben haladunk a barlangba azokat is elfogyasszam.
Habár nem egy felséges étel, mégis több a semminél.

"uhm... de jó is ez. Üres hassal nem lehet harcolni..."

Amikor odaérünk a folyó mederhez körbetekintek, de közben haladok a hídhoz. Nem igazán habozok, rögvest át is kelnék rajta, amikor Marion hangját hallom.

- Elég valószínű, hogy elbír minket... Ez egy menekülési útvonal. Hogy menekülhetnének, ha nem biztonságos a hozzá tartozó híd?

Fel is lépek rá szavaim közepette és hogy bizonyítsam állításomat kicsit megrázom magam alatt.

- Látod?

Ezzel én megyek is át a híd túlsó felére, ahol bevárom a többieket, hogy tovább mehessünk.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2013.03.19. 15:27

<Zul'Khugal>

Amikor meglátom a hidat, azért nem biztos hogy nagy hévvel ráugranék, de nem gondolnám hogy leszakadna.
Közelebb megyek, s lenézek a mélybe, hogy megnézzem magamnak. Addig a többiek dumálgatnak valamit a hídról, hogy biztonságos-e vagy sem.
De azért megvárom míg mindenki átér, nem akarok még is a mélyben kijutni.

Ha nagyon unszolnának, hogy induljak el, akkor rámegyek a hídra, de óvatosan, kis lépésekkel haladva.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.03.20. 20:53

</Pelso(Pekar Eravisc Lars Sul’Oserit)/>

//Bocsánat, hogy csak most írok. Fárasztó napok vannak mögöttem.
Egy kicsit rövid is leszek most. Szerintem elkaptam valamit.//

*Tábor bontás után össze szedem a saját valamit a toroni nekromanta minden holmiját. Valamint kiválasztatok a harcosokkal egy jó lovat a lovagnak, hogy legyen min velünk tartania.
<... Hát nem rossz... Elsőre nem gondolnám, hogy ez egy várhoz vezetne... Igaz legalább nem kelt feltűnést...>
*Magamhoz, veszem a nyakláncot, hamut, egy butykos vizet, rajzszenet, krétát, egy zacskó őrölt sót. Veszek egy mély levegőt és el indulok befelé a szűk hasadékon át a föl mélyére. Megkönnyebbülök mikor kiszélesedik végre. A pihenési lehetőség minden szívdobbanását kihasználom. Rövid ideig babrálok a magammal hozott holmival de utána rövid meditáció után nyugovóra térek.

*A hídhoz érve elsőre kérdőn tekintek a hídra. Alaposan megnézem magamnak a híd körül a mannaháló áramlását. Még az asztrál világra is át pillantok.
- Miért van ez itt ha a meder száraz? Viszont ha van híd akkor miért száraz a meder? Nem túl mély át lehet kelni.... Na mindegy.
*Gondolkozom hangosan, szavaimat magam elé motyogva. Lényegében rajtam kívül csak az érti aki hegyezi a fülét, szavaim értelmét kutatva. Végül legyintek egyet.
//Ha bármi veszélyeset tapasztalok akkor figyelmeztetem a többieket.//
- Nekem megfelel a híd.
*Hogy ha senki nem indul Aedus után akkor én leszek a második. Botommal ellenőrzök minden egyes deszkát ahogy átkelek a hídon.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.03.21. 16:18

Dink Meeker

< hm hat nem is tudom azert en ellenoriznem azt a hidat ha mar hoztam kotelet meg alcazo felszerelest is, meg a zarakhoz ezt azt, de ha ennyire batrak am legyen. >

Csendben maradok a beszelgetesnel es csak fogyelek, es csondben fulelek a kornyezetrre, hatha hallom a viz csobogasat valahol.

- Lehet a meder azert szaraz mert miutan atkeltek volna a menekulok elarsztotak volna a helyet, hogy ne kovessek oket... -

Majd miutan mindenki at kelt meg korbe nezek hatra is majd en is at megyek a hidon...
Mutan at keltunk el is indulok.

Majd a csapat elejere megyek ugy, hogy a faklya fenyek mogottem legyen es egy 1 meterre elorebb vgyok a csapatnal es ho latssal megyek tovabb, igy a hideg falak korvonalait tudom kovetni es talan eszre veszem mast is ami meg fontos lehet.

Ha valaki belekot, miert megzek elore akkor mondom neki, hogy mar zavar a faklya fenye es egy kicsit szeretnek latni is.

// Konyvtar //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2013.03.21. 21:22

Helyszín: Dwyll Unio
Időpont: 3694. Igere évszak, Fák hava (tavasz), első hete, emor napja, az ón órája és az óezüst órája közt (18:00-19:00) (egy nap 20 óra)
Résztvevők: Marion, Pelso(Pekar Eravisc Lars Sul’Oserit), Aedus, Meeker, Zul'Khugal ________________________________________________________

Aedus rálép a hídra, mire az recsegni és ropogni kezd. A vadász ösztönösen megkapaszkodik, de nem szakad le alatta a függő. Minden lépésére felsír, de ép marad.

A varázsló megáll előtte pár lépésnyire, és a kiszáradt folyó medret kémleli. De mintha más világot látna, legalább is tekintete erről árulkodik. Majd a társai után megy.

A többiek már átmentek a recsegő hídon, egyedül Zul'Khugal tétovázik kissé, de miután Pelso is épségben átért, a harcos rálép a stabilnak nem mondható alkotmányra. Súlya alatt fájdalmasan felsír a függő híd, de nem szakad le. A fejvadász még visszatekint a meder felé, mintha keresne valamit, de hamar beéri a kis csapatot, és az elejére siet.

Már lassan egy órája barangolnak a föld alatt. A barlangban eddig nem volt semmilyen útvesztő, vagy elágazás. Hosszú, természetes járat, mely kicsit kacskaringósan vezet a vár felé. Meeker a csapattól kicsit előrébb halad, és a fáklyafény nélkül is igen jól tájékozódik. Lassú, halk léptekkel halad előre. De az unalmas hideg kövön kívül semmit nem lát. Egyszer csak megtorpan.

Aedus csendben ballag a többiekkel, néha elgondolkodik. Mellette Marion sétál unott arccal. Mögöttük Pelso csodálja a barlang természetes szépségét. Míg hátul Zul'Khugal lépked magához képest halkan.

Ekkor a fáklya fényében Meekert veszik észre, amint a barlang végén áll, és előtte kar vastagságú acélrácsos ajtó. Ahogy a csapat közelebb ér a fáklya fénye egy folyosót világít meg, mely egyértelmű emberkéz munkája. Másfél méter széles, és két méter magas, kőbe vájt folyosó.

Az ajtón vaskos zárat lehet látni. Ami fura, hogy a kulcslyuk kicsi. A rácsos ajtót olyan erősen beépítették, hogy előbb törik ketté Zul'Khugal csatabárdja, mint, hogy az bedőlne.

PM: Marion, Pelso, Aedus, Meeker
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2013.03.23. 13:18

Aedus

A rácshoz érve leveszem hátamról a nyílpuskám. Sóhajtva egyet a többieket nézem, hogy ki az aki ért a zárnyitáshoz és várom az önkéntest, hogy bevégezze a munkát, hogy tovább mehessünk.

Amíg a zár feltörésén dolgozik az illetékes én kicsit leülök, fejemet a nyílpuskára támasztva merülök el gondolataimban.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.03.23. 14:48

-Marion-

Amint meglátom, miért álltunk meg , ellentmondást nem tűrően , de azért finoman előre lépek a rácshoz .
" végre valami nekem való móka "
- Bocsánat! Azt hiszem most én jövök fiúk - mondom mosolyogva .
Mielőtt hozzányúlok a zárhoz , jobban szemügyre veszem, nincs e beépítve valamilyen "riasztó " varázslat, szerkezet , csapda vagy bármi , ami veszélyes lehet. Ha nincs akkor, az ajtófelé fordulva egy pillantar széttárom a karomat, fellebbentve köpenyemet , hogy ne lássa senki, hogy honnan veszem elő a szerszámaimat . Majd odalépek a zárhoz, de mielőtt még hozzáérnék visszanézek Pelsora:
-Látsz valamit, amitől nem kéne hozzányúlnom?
Ha nemet int, vagy mond, akkor kinyitom a zárat. Ha sikerül kinyitni , nem én akarok elsőnek belépni, inkább félreállok és Meekerre nézek, hogy ő menjen előre.

//Off: a zárnyitást mindjárt megdobom , csak nem találom a lapomat bocsi //
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2013.03.23. 20:17

<Zul'Khugal>

Amikor meglátom a rácsot, kicsit meglepődök milyen vaskos.
Azért elgondolkodok, hogy megpróbálom betörni, de Marion megelőzött és megoldja ő.

Amíg várok, mint szoktam a vállamon tartom a baltámat és Marion munkáját nézve várok.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.03.26. 23:26

A rácsnál csendben meg álok és szemlélődök. Elsőre nem is jut eszembe, hogy itt nekem bármi dolgom is lenne. Az egyszerűbb mágikus csapdák már úgy is fel tűntek volna.Egészen míg Marion meg nem kérdezi látok e valami gyanúsat.
<... Hoppá... Leplezett védelem is lehet itt... Na lásuk rejteget e itt valaki meglepetést a hozzám hasonlónak...>
//A manna hálót alaposabb vizsgálat alá vetem. Van leplezett varázslat a rácson vagy annak közelében?//
Az eredményt megosztom a többiekkel. Ezt követően várom, hogy kinyissák a rácsot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2013.03.27. 14:40-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.03.27. 1:37

Dink Meeker

< hm érdekes, az ember azt hinné legalább valami kis csapda lenne, valahol, de legalább, biztonsgosnak tünik, demondjuk lehet én vagyok már tulon túl is paranojás, talán szakmai ártalom, de végül is menekülő utvonalnak tervezték, azért mondjuk kifele menet szükösre vették a figurát ha egy hadsereg menne ki rajta. >

Gondolataimba merülve megyek előre és jó érzéssel tölt el , hogy végre nem a fáklyák fényében kell látnom, a kedélyemm is kicsit jobb lesz töle, és mosolya huzodik a szám is. Majd mikor meg látom az ajtott elgondolkodok elötte.

< Érdekes vajon még is kinél van a kulcs, és ha az az ember meg hal vagy nem tudnak a kulcsért menni a vár védők akik menekülnek akkor halálra vannak itélve, mert ezt az ajtott rácsot, ember fia át nem töri az biztos. >

A fáklya fénye és a többiek lépte hoz vissza a gondolataimból.
amíg oda érnek elő is veszem a szerszámaimat a zár kinyitásához, majd meg hallom Marion hangját.

- Ha gondolod , akkor kezd te ! -
Majd széles msolyal az arcomon a rácsnak dölök , hogy láthassam mennyire ügyes Marion, ha nem sikerül neki akkor én is meg probálom az ajtó kinyitását!

// Illetve ha nem találod meg a karidat MArion akkor én probálkozok elősször! //

Zárnyitás: 7+2+9+4+6+1= 29
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2013.03.27. 21:15

Helyszín: Dwyll Unio
Időpont: 3694. Igere évszak, Fák hava (tavasz), első hete, emor napja, az óezüst órája és a feketelunír órája közt (19:00-20:00) (egy nap 20 óra)
Résztvevők: Marion, Pelso(Pekar Eravisc Lars Sul’Oserit), Aedus, Meeker, Zul'Khugal ________________________________________________________

//off: A manalátással csak akkor látod a mágikus csapdát, ha rá koncentrálsz két körig. Egyébként csak a létrejövő mágiát veszed koncentrálás nélkül észre. De akkor már mindegy.//

Érezhetően kavarog a levegő, ahogy a dorani összpontosít. Ruhája kissé megmozdul, és mint a villámcsapás után az ózon, most olyan illat lengi be a barlangot.

Csend telepszik a csapatra. Egyedül a varázsló halk mormogása halható. Majd felnéz, és halkan, de érthetően szól, hogy minden rendben van. Nincs veszély.

Marionnak sem kell több. Hátraveti köpenyét, és mire a többiek felfigyelnek, már apró szerszámokkal a kezében térdepel a zár előtt. Halk kattogásokat, fémsúrlódást, és egyéb mechanikus zörejeket lehet hallani a zárból.

A vadász egyáltalán nem foglalkozik a zárnyitással, de Meeker annál inkább. Mosolyra húzza a száját.

<Szóval te ehhez értesz. Jó tudni.>

Szívesen megnézné közelebbről, hogy boldogul a kyr nő a zárral, de nem akarja zavarni, így messzebbről fürkészi.

Pelso összehúzott szemöldökkel figyeli az eseményeket. Mindig is nagy érdeklődéssel figyelte az olyan képességeket, melyben nincs mágia, még is misztikusnak tűnik. A zárnyitás is ebbe a csoportba tartozik. Hisz vakon kell boldogulnia a zárnyitónak, és ehhez már olyan türelemmel kell rendelkezni, mint a mágiához.

Zul'Khugal egyáltalán nem foglalkozik a zárral. Kissé összeszorított fogakkal tűri, ahogy ez a büdös mágia körülötte leng. A hátán feláll a szőr, de nem tesz semmit, csendben tűri.

A hosszas várakozást egy „igen” szó töri meg, mely Marion szájából hangzik. Felpattan, hátralép, és mosolyogva, a fejvadászt előre engedi. Meeker elismerő pillantást vet a kyr nőre, majd megragadja az ajtót, és kinyitja. Kifelé nyílik, és lehet látni, hogy irdatlan súlya van.

Meeker lassan kitárja a rácsot, majd óvatosan, körbenézve belép a folyosóra. Nem történik semmi, úgy tűnik biztonságos az út.

A többiek követik. Elsőnek Zul'Khugal lép be utána, majd követi a varázsló, a kyr nő, és végül a vadász.
A fáklya egyszerű, simára csiszolt falat világít be. Sehol nincs se egy fáklyatartó, vagy olajlámpás. Viszont akármilyen halkan is próbálnak haladni, a lépteik visszhangot ver a járatban. A padló enyhén poros, és pár, régi lábnyomot lehet észrevenni rajta. Nem sok ember lábnyoma, talán egy tucaté lehet.

Úgy tíz perce haladhatnak az egyhangú járatban, mikor Aedus felfigyel valamire a padlón. Megálljt int a csapatnak, mire meglepetten néz mindenki hátra.

A vadász leguggol, és a fáklyát közelebb emeli a padlóhoz, hogy vajon csak a szeme káprázik e. Halvány fémes fény csillan meg a tűz fényétől. Hihetetlen vékony fémhuzal, mely a padlón húzódik végig abba az irányba, amerre haladnak, illetve, ahonnan jöttek.
A vadász rosszat sejtő tekintettel néz a többiekre, mire a nagy harcos ösztönösen két kézre fogja fegyverét.

Ekkor a fejvadász a folyosó abba az irányába néz, amerre mennek, mintha hallott volna valamit.

A csapat halálos csendben vár. Meeker közelebb hajol a sötétség felé, mintha így jobban hallaná azt a zajt.

Zul'Khugal feszülten szorongatja a csatabárd nyelét, Aedus lassan egy nyílvesszőt varázsol elő a kezébe, Marion idegesen nézi a fejvadászt, míg Pelso kezdi feleleveníteni az elméjében a gyors támadó mágiákat. Egyszerűen megfagy a levegő, a feszültséget harapni lehet körülöttük.

Meeker Lassan hátra lép és kézfejét kardjának a markolatára teszi. Majd ennyit mond:

- Készüljetek, valamik jönnek.

A csapat feszülten készül fel a harcra, majd mindenki meghalja azt, mit a fejvadász hallott eddig. Mintha apró, kemény lábak kopognának a kőpadlón. De nem kell sokáig találgatniuk, hogy mi lehet az.

A fáklya fényébe hirtelen tucatnyinál is több, kutya nagyságú, barnás-zöldes pókok özönlenek a csapat felé. Ami fura bennük, a termetükön kívül, hogy acél lapok vannak a testükre erősítve. A potrohájukat, és fejeiket, illetve lábaikat is fém páncélzat fedi. De sajnos hiába a plusz súly, így is képesek a plafonon mászni.

//off: Egy másfél méter széles, és két méter magas folyosón vagytok. Csak egymás mögött állva tudtok harcolni. A pókok képesek a falom mászni, így a hátul állókat is meg tudják támadni. Volt időtök a harcra felkészülni.//

PM: Mindenki
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.03.28. 23:09

Dink Meeker

< tudtam, hogy valami nics rendben és én még a paranoiámat akarom elhessegetni, ami életben tartott idáig, na nem inkább leszek paranioás mint halott... >

Gondolataim közt figyelek a sötétségre! Majd szolok a többiekhez, miután felismertem a veszélyt!

- Mérgező a harapásuk, vigyázatok! -

Majd a másik skorpiomat oda dobom Aedusnak! ( fegyver töltve van, ha úgy nem gond, hogy dobom ha gond akkor nics, de szerintem nem gond! )
- Talán hasznát veszed, most...??? -
Ha nem kel neki akkor Marionnak dobom...

Enyhén hangosan mondom de nem üvöltök, higgadtan és határozott a hangom

- Zul'Khugal feltudod tartoztatni őket velem elől? -

< Remélem a többiek így letudják azokat lőni akik a plafonon jönnek át vagy azokat akik átjutnak rajtunk remélem Pelso hamar kitalál valamit, mert ha ezek sokan vannak akkor itt hagyjuk a fogunkat nagyon hamar, vagy az után miután elfogytak fogunk össze esni a harapások okozta méregtől...>

Majd mikor elég közel értek célzok és lövők!
Ketőt, majd felkészülök, hogy kardommal és a kezemmel üssem őket és védekezek a harapások ellen.
// A két lövés az bele számit ebbe a körbe, vagy az egy plusz kör az íjászoknak? //

Lövések 25 méteren belül, de 10 méteren kívül, hogy legyen időm eldobni a nyílpuskát és felkészülni a közel harcra és hogy ne engedjem át magamon őket!
Cé:20+25+ 6+2+9+4+8=74 +3nyilpuska =77
Cé:20+25+ 8+6+10+7+4=80 +3 =83
mindkét lővés célozott, hogy biztosan sebezek a páncél miatt.

sebzések: 2
kardal té: 18+25+8+5=56 +10kard=66
kardal vé: 21+30+6+2+5+5 +10kard=69
sebzés: 5

puszta kézzel vé: 21+30+7+2+1+6=67
pusztakézzel té: 18+30+8+3+8+5+7=79
vasököl sebzése: 2
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2013.03.30. 22:03

Aedus

Rögtön a vállamhoz kapom a nyílpuskát és közben több forgatókönyv is végigfut az agyamon.

"Fussunk vissza a rácsokhoz és ott bánjunk el velük? áh nem jó túl messze van és valószínűleg gyorsabbak, mint... Egyesével biztos le nem szedjük őket és lassan lehet csak tölteni a nyílpuskát, ezt nem ide tervezték..."

Meeker nyílpuskáját elkapom majd magam mellé teszem és közben tovább agyalok, hogy most mit lehetne tenni.

Közben már az egyik bestián tartom a célkeresztet, hogy kisvártatva véget vessek életének. A szemei közé próbálok lőni (persze én nem csak próbálkozom :D). S miközben így teszek az az ötlet motoszkál a fejemben, hogy ezek is csak egyszerű állatok, ahogy a többi, vagyis fél a tűztől. Jobb híján ezen a vonalon gondolkodom és ezt gyorsan meg is osztom a többiekkel.

- Pelso a tűz elriasztja őket! - kiáltok oda Pelsonak.

De ez persze nem veszi le a szemem a célról és már el is eresztem az első nyílvesszőt.

KÉ: 53
CÉ:
10 méteren belül: 51 + 20 = 71
25 méteren belül: 77 + 20 = 97
VÉ: 47
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.03.31. 20:23

//Akkor ha jól értem előttem van Zul’khugal és Meeker. Ezzel lefoglalnak előttem durván 2 m-nyi folyosót.
Akkor a varázslatom.:
4 Pont Hipnózis Parancs: Állj
0 Pont beszéd
3 Pont Távolság Gömb 3 m.
0.2 Pont idézőből kiáramló
0.2/0.8 Pont Távolság 2/8 méter
1 Pont akaraterő Időtartam Örökké vagy amíg vissza nem szívom a pontot.
Leírás.:
A parancsa az asztrális világban előre halad 2 – 8 métert. Inkább a nyolc. - Ezt az befolyásolja, hogy a pókok milyen közel érnek mikor kimondom a parancsot. – Így nem sokkal a pókok elé ér. Itt mint egy hirtelen felfúvódó lufi kitölti az asztrális világot a folyosó 3 méteres szakaszán. Mivel nem tudom, hogy van e mágikus ellen állásuk inkább tutira megyek. Ezért 4 E.
Cél a pókok megállítása.
Mivel az akarat erőm benne van a folyosó 3 méteres szakaszán mindenkire hat a parancs aki csak oda sétál. Legalább is ez a terv.
Amennyiben ez nem engedélyezett akkor. Avagy a pókok nem akarnak meg állni.:
4 Pont Fagy.
0 Pont beszéd
0,2 Pont idézőből kiáramló
0,3 / 0,8 Pont
3 Pont távolság Gömb 3 m
0 Pont Koncentrálás időtartam.
Leírás.:
Egy vékony kék csík indul el a botomból a pókok irányában. A leg elől álló Meeker előtt 1 / 2 vagy 8 méterrel – a szerint milyen közel jutnak a pókok - a hó permetet húzó csík kiszélesedik és három méteres szakaszon elnyeli a folyosót Meeker előtt.//

*A pókok láttán elsőre nagyot nyelek. Majd hirtelen mohó vágy ül ki az arcomra.
<... BASSSZUS... Várjunk csak... Fém... Pók... Rengeteg.... Kell...>
- Állj
*Mondom ki hangosan, hangomban kettős szólammal. Miközben botommal előre bökök.
Sikertelen varázslat esetén. :
- Térdre!!!
*Üvöltöm miközben útra indítom a jeges sugarat a pókok haladási útja elé.
Sikeres varázslat esetén.
- Ne menjetek közelebb, különben ti sem fogtok tudni megmozdulni ott. A megölésükkel is várjatok egy kicsit valamit szeretnék előtte megnézni.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 53 / 180 • 1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján