Sziasztok! Gondoltam újból jelentkezem Üdvözlök minden új idetévedőt és jó játékot kívánok nekik. A régieket pedig puszilom ^^ Én is köszönöm a nőnapi üdvözletet és remélem mindenkinek jól telt a húsvét Figyelmeztettem Cont h nem müxik az oldal, de most már minden rendben, egy évig nyugi van
Amikor láttam, hoyg nem lehet belépni majdnem elkezdtem megijedni...aztán mikor láttam , hogy megint okés , akkor elmúlt ))))))))))))))))))) Köszi , hogy jelezted akinek kellett ))
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
A közeljövőben induló kalandhoz keresek játékosokat. 1-3-edik szintű kalandozókkal , az UTK-t véve alapul. Szeretném ha viszonylag gyorsan haladnának a történések, ezért a 3napos szabályt szeretném követni. Gyertek ! Boldogság!
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
Tudom nyár van meg miegymás de azért bepróbálkozom. Néhány hete indított kalandomból egy barbár alól kicsúszott a játékos. Keresem azt a lelkes vállalkozót, aki a továbbiakban irányítaná ezt a szereplőt, mivel nem szeretném kiírni a kalandból. Remélem sokan olvassátok majd e sorokat, mert nagyjából 3 nap van a döntésig. Nálunk, mivel mindenki elfoglalt ember a 3 napos szabályt igyekszünk megtartani , azaz legkésőbb a KM posztja után 3 nappal posztolni illik. Hála az isteneknek )) ennél jelenleg gyorsabban folyik a játék. De vannak bevárós időszakok is . 7 jk val fut a szekér ))
Sanszos még, hogy egy másik figura is kiesik, egy fejvadász, de neki van még egy esélye mielőtt njk-vá válik. ))) Akit érdekel a lehetőség,kérem dobjon egy pm et .
Várunk szeretettel a Seprűnyél fogadóban! UTK kalandok közt megtalálod !
Boldogság !
Kívánok Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt és Bolondos Új Évet ^^ Kicsit megkéstem, de ettől még jár a nagy ölelés a Fórumra Remélem aktívabb lesz a fórum és sok új játékos téved majd ide