Guray.
Nos a meg beszelesen.
- koszonom. S mond gwon az eloholtakon kivul szamithatunk valami masra is? Minden estere ez is sok informacio es meg probalom felkesziteni a katonakat ra.... -
A megbeszeles utan egybol felkeresem a fopapot a varasoban varban es a helyzeteunkre valo tekintetel
Meg probalom meg gyozni hogy a papsag aldha meg katonainkat es azok fegyveret. A batorsahuk meg tartasaban az elohaltak es meg ki tudja milyen remsegek elleni harcra.
Van lelektanom, szonineszetem es udvari eriketem erre a celra.
Majd ossze hivom a katonakat, h a templomban megaldhassak oket es fegyvereiket. Majd osze hivom a tuszteket egy meg beszelesre.
Ahol elmafyarazom nekik, h keszitsek fel es mafuarazzak el az embereknek hogyan harcoljanak majd jelentsenek nekem
Ha a jelentesukbol az derul ki jogy nem igazan eryik a jatonak akkor csinalok egy kis gyalorlatot.
Ahol a 3 vagy 4 tuszt fig meg kuzdeni velem nekik fa fegyvereik lesznek. A parncs pedig addug utnek mig elnem ajulok!
Itt viszont nem fogom vissza nagam semmenyire sem.
Addig utom oket mig szufla van bennem es addig harcolok mig mar nem birok mozdulni.
Mivel en jatszom a zombit.
Probalom hiitelesen hatszani. Szineszet 2.
Ha biztosak a tisztek h mindenki meg ertete akkor nem keritek sort erre!
// ha lehet akkor magamal vinnek ugy 10darab halito landzsat az utra es en magam is megaldatom a feegyvereimet. Illetve indulas elott ellenorzom a keszleteinket az utra, h mindenbol eleg van. //
Igyekszem azert megfigyelni a jatonakat es ki ismerni oket, ha ugy hozza a helyzet batorsagot adjak nekik mikor eles lesz a helyzer.
A taborban mikor felfigyelek Thrin viselkedesere kicsit furcsan nezek majd korbe nezek hatha en is eszre veszek valamit ha nem akkor en is elindulok arra fele amerre Trin indult meg kezemet a rovid kardom markolatan tartva.
Utkozben pedig szolok egy tisztnek, keszitse fel a csapat felet harcra a biztonsag kedveret .
^ vajon mit vett eszre es miert nem szolt, valami meg babonazta volna.... remelhetoleg nem....^