Gwon Malor
//off:Mivel nem jelezte a KM, hogy valami gond lenne, így úgy veszem, hogy szerencsére semmilyen átkot, vagy betegséget nem kapott a tanácsos.//
*Csendben hallgatom végig, ahogy Thrin tanácsos játszik a szavakkal. Nem tudom, hogy most sértegetni akarta, vagy csak a félelmét próbálja palástolni, melyet a rátámadó holtak keltettek benne. Mikor Fuutame elvonul, udvariasan bólintok, majd a tanácsos felé fordulok, és csendben szólok hozzá.
- Hidd el nekem Thrin Mechil, ha azt mondom, Ő mellette biztonságban vagy. -*Majd otthagyom, hogy kicsit rágódjon ezen a mondaton.
*Mikor a vadász jelzi, hogy nem találja a lány nyomait, kissé csóválom fejem, majd mikor kifejti, hogy az a nyom meg van, míg oda ment, csak utána vált kámforrá, kissé megtorpanok.
*Este összehívom a többieket az egyik sátorba. Mikor megérkeznek, a térképet fürkészem. Arcom kissé gondterhelt. Látva őket felállok, és a sólymot a vállamról arrébb tessékelem a szék támlájára.
- Köszönöm, hogy itt vagytok. Őszinte leszek hozzátok. Nem biztos, hogy el fogunk bírni azzal az erővel, mely itt uralkodik. A lány fizikailag ott volt, majd kámforrá vált, de közben nem éreztem a mannaháló rezdülését. Ilyet akkor tapasztaltam, mikor Thrin tanácsos megjelent mellettünk. Talán ő többet tudna arról mondani, hogy ki képes hasonló trükkökre. Talán így könnyebb beazonosítani a lányt. -*Majd csendben maradok, várva a tanácsos válaszát.
A szurdoknál
*Csendben állok az árok szélén, ball vállamon álló sólymommal. A katonák azt hihetik, csak a leégett tájat szemlélem, de igazából egy pillanatra összpontosítok, hogy a mentális képességeimmel a szellemvilágot vizsgálhassam.
//off:Tudatbyitás 1 szegmens 1 pszi pont, időtartam 1 perc, a környéket vizslatom, hátha meglátok valamit. A katonák bátorítását Gurayra bízom.//
PM:KM