Mitaboshi Fuutame
*Folytatom a szabdalást szemrebbenés nélkül, érzések nélkül.
KÉ: 66+2= 68
TÉ1: 108+00= 208
TÉ2: 108+58= 164
TÉ3: 108+32= 140
Sebzés1: 14
Sebzés2: 8
Sebzés3: 17
VÉ: 185
Moderátor: Admin
Thor
- Először is meg kell vitatnunk egy fontos dolgot. Előző este álmot láttam, és nem csak én. Thrin, és Guray is. Fuutame, te álmodtál valami szokatlant? Én egy lányról álmodtam, amint egy barlangban arról faggat, hogy miért érkeztem ide?. Illetve, hogy az apját meg akarom e ölni.? Először kissé megijedtem, hogy könnyűszerrel látomásokat küld nekünk valaki, ám ez azt is jelenti, hogy nem biztos az erejében. Talán szövetségeseket keres. Bár, hogy is legyen, nekünk fel kell készülni erre. Én úgy gondolom, hogy fondorlattal győzzük le. Nem tudjuk, hogy a magiszter az ellenség, vagy egy démon, ám ha jól csináljuk, bármelyiket legyőzhetjük. Meg kell győzni az ellenséget, hogy nem akarjuk a halálát. Ám az is lehet, hogy nem tudjuk szavakkal megnyerni a csatát, és akkor azonnal, amint lehetőség nyílik rá, végezni kell vele. Holnap elérjük a várat, és én előkészítek egy rituálét, mely hatalmas pusztítást képes végezni, ám így kissé védtelen leszek a támadásoktól. Tehát, Thrin, a te feladatod lesz a mágikus védelem. Guray, a katonák parancsnoklására ügyelj. És Fuutame, te engem védesz.
Gorodak
- Nos valami lehet a levegőben, mert úgyanazt álmodtuk.. Ami számomra furcsa, ami még furcsbb számomra, hogy ez a nő kérdőre vont, hogy meg akarom e ölni az paját...Nos ez jelentheti, azt hogy az apja ellenség, de lehet, hogy barát. -
Majd körbe ordozom tekintetemet.
- Mondjátok ti válaszoltok a lánynak és ha igen mi volt a válaszotok.
Az enyém az volt, hogy attól függ, hogy ki az apád, mi volt a tiétek? -
Thrin
- Álmodtam az éjjel, máskor nem vennék róla tudomást de a témája és a hely ahol álmodtam elég meggyőző, hogy úgy érezzem, a vár mágusa figyel minket, és most már az álmok síkján is felénk nyúljon, vagy csak látomásokat okozzon. Az álmok síkját nem tudja egyszerű ember mágus járni, de ez és az hogy talán van egy harmadik fél is ebben a küzdelemben talán sokkal elfogadhatóbb nekem mint az hogy az elménket tartja a kezében ilyen távolról. Az előbbi óvatosságra adhat okoz, az utóbbi viszont azt jelenti, hogy az aki ezt csinálja nem tart tőlünk, azért nem vagyunk még halottak.
Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó