Mitaboshi Fuutame
A megbeszélésen:
-Szórol szóra ezt álmodtam én is az éjjel. Viszont én nem barátságos közeledést éreztem, inkább fenyegetést véltem a szavaiban. Habár érdeklődő kérdésekkel kezdte a beszélgetést, utána a semmiből előhúzta a kérdést hogy azért jöttem-e hogy megöljem az apját. Azonban én kérdésre kérdéssel feleltem, így a válaszom az volt, hogy "Ki vagy te?". Őszintén szólva nagyon nyugtalanít a tudat, hogy fogalmam sincs ki volt az, aki az álmunkban járt. De szerintem van valamiféle összeköttetés az erdei lány, a kékarcú és az álomlány között. Még nem hallottam ilyen szellemről vagy bármi is legyen az, de szerintem a kékarcú keltette nekünk ezen illúziókat.
*Pillanatnyi szünetet tartok, ahogy magam elé bambulok, majd körbe tekintek és folytatom az elméletem.
-Emlékeztem az erdőlányra? A szépsége magával ragadó volt, szó szerint megbűvölt, és arra késztetett, hogy kövessük. Azonban élőholtakhoz vezetett, majd kámforrá vált. Semmilyen jel nem maradt hátra belőle, még lábnyom se, hogy arra járt. Ekkor még nem éreztem belőle túl nagy dolgot, de nem hagyott nyugodni a dolog. Utána, mikor a kékarcúval harcoltam, a kardom átcsúszott a testén, mintha nem is lenne ott, majd az is kámforrá vált, ahogy az erdőlány. És most ez az álom. Szerintem mind a három jelenség egy és ugyanazon személytől, démontól vagy szellemtől vagy bármi legyen is az, de az csinálta ezeket.
Az út mellett:
-Örömmel csatlakozom, hogy az ártatlan s bűnös lelkeket újra elvágjam e világ kötelékeitől. Egy vágás az igazság felé, egy vágás a béke felé.
*Leszállok a lovamról, kihúzom Osoi Kirit a hüvelyéből, mely a lóra van kötve, majd a kardot a hátam mögé emelem, két kézre fogva a jobb vállam fölött pár szót suttogok a levegőbe, ahogy elindulok a horda irányába.
-Kétkezes-kardtechnika: Sárkányvadász. //A támadásaimat a sebzésbe koncentrálom, erőteljes, felülről érkező csapásokat viszek be.//
KÉ: 66+9-12=63
TÉ: 108+28=136 (40es túlütésköszöb)
TÉ: 108+89=197 (40es túlütésköszöb)
Sebzés: 22 (+1 túlütés esetén)
Sebzés: 22 (+1 túlütés esetén)
VÉ: 185
//Kicsit átírtam a képzettségemet, mert túl erősnek gondoltam, mostantól így fog tovább működni. Elküldöm e-mailben az új változatot.