• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 92 / 180 • 1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.08.26. 21:09

//Off.:HugiLee

Nem tudom, hogy olvasod e a többiek írását még mielőt megírod a sajátod, de szeretném a figyelmedbe ajánlani, hogy az én írásomban szerepel, hogy a két zsoldosomat már elküldtem a menekülő fickó után.

Valmint, hogy szerintem mi JK hacoljuk az orkok ellen.

Ha ezzek fényében is azt cselekszi a karaktered amit cselekszik akkor azt kérlek írd meg mert akkor a karakteremmel majd reagálnom kell rá.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.08.26. 22:18

//off: bocsánat , elvileg elolvastam az összes írást , de ez valahogy mégis kimaradt . Ez esetben , akkor : //

*ugyanúgy elindulok a fickó felé,amint meglátom , hogy jön , még mielőtt a parancsokat elmondanák, Minden idegszálammal az elfogásra figyelek, így meg sem hallom, hogy parancsokat adtok.

// nem lennék függelemsértő //

Mikor látom, hogy utánam jönnek a csatlósok, akkor úgy helyezkedem, hogy elkaphassák a menekülőt. Hagyom, hogy végezzék a dolgukat , de ha nem sikerül, akkor még utolérhessem, ha sikerül, akkor pedig a az orkok és a fickó közé állok be , hogy ha jönnek velem találják szembe magukat ...

//akkor eléjük álljak és zumek ...bunyó csitt csatt :))) //
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára HugiLee 2014.08.27. 15:25-kor.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.08.27. 3:19

*Én is viszek viaszkos vásznat, hamár ennyire jó ötlet, az orkokkal való találkozásunkkor pedig Darla mellett maradok.

//off: Marko Lestarn: "-Fiam Ne rejtegesd azt amit az úr adott neked. Lehet, hogy valamiből kevesebb jutott, de mind a ketten tudjuk, hogy van amiből sokkal de több van, mint bármelyikünknek." erre elfelejtettem reagálni//

<Az úr adta, mi?! Hát még is igazam volt, hogy ő átkozott el!>
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.08.27. 8:59

Marko Lestarn

Táborban, Perl által kezdeményezett beszélgetésre:
-Íly gonosz legkisebb csírája sem érdemli meg az életet! - Fordulok Perl felé dühtől fortyogva. – Ezek amúgy sem mondanának semmit, mert a démonuruknak tetszik, ha a mieink szemében tehetetlenség látszik, és ők ebbe kedvüket lelik.

Megfordulok, majd az utamra megyek még mindig felpaprikázott hangulatban. Miután lehiggadtam és időm is engedi, felkeresem Perlt és megszólítom.

-Bocsáss meg nemes uram! Nem mintha az ezreden belül bárkinek is magyarázattal tartozom tetteimért, de elnézésedet kérem a múltkori bárdolatlan viselkedésmért. Amit mondtam az igaz, de a hangvételt nem érdemelted meg. Hűen szolgálod az Urat, és ez dicséretes. Hálám jeléül fogadd el ezt a kardot rajta áldásommal (áldás: 0 Kegyp. 1kör). Az egyik ellenünké volt, akik rajtunk ütöttek, de igazi mestermunka. (lovagkard: KÉ:4 TÉ:14 VÉ:17 SP:3k6+1)

//off: Ha Perl elfogadja a kardot, akkor az előző kidobott értékeimből a pluszokat ki kell vonni, ha nem akkor marad úgy.

A mocsárnál harcra készen:
-Egy oda nem illő láncszem csak ront a hadrenden. Ennyit én is tudok. - Mondom még.

//off: Pelso! Szerintem HugiLee-nek igaza van. Egyrészt nincs a karakterének pajzsa és nem tudna összeállni a hadrendbe, másrészt mi van, ha az orkok közül egy páran az ember után mennek ezek után is. NJK vs. NJK.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2014.08.27. 13:23

Edwin Van Allen

Meglátva a fickót a homályba felállok és, hogy jobban láthassam a kezemmel egy ernyőt formázok a szemem felett. Ekkor kivéve az alakokat mögötte a lándzsámhoz kapok. Már mielőtt a parancsok elhangoztak volna szinte fegyverbe voltam. A parancsnak megfelelően a többiekkel összeigazodok az alakzathoz. Valamely pajzsos mögé állok be lándzsámat fejem fölé tartom hajításra készen, ha elég közel érnek. Ezután pár lépést hátra téve előhúzom a kardom, hogy egy jól irányzott suhintással díjazzam a pajzsfalon áttörőket.

KÉ: 70 + 3 = 73
1.
TÉ: 109 + 65 = 174
VÉ: 164
SP: 12 + 4 túlütés bónusz
2.
TÉ: 104 + 21 = 125
SP: 8 + 6 túlütés bónusz
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.08.27. 16:15

Perl Lawarin Solec

//Az NJK vs NJK nem zavar.
Viszont igaz megfeledkeztem arról, hogy hugilee-nek nincs pajzsa.
Akkor ő marad oldalt és ő alkotja majd az oldal védet. Na meg a"bekerítő" :D oldal szárnyat.
És sajna Sirak sem pajzsos. Hmmm. Na akkor ő is majd oldalvéd lesz. :lol: //

A táborban. Leszúrt ranagolita mellet.

*A paplovag szavai meglepnek. Kérdőn nézek utána mikor faképnél hagy.
<... Hát ezzel nem erősíti az egyház iránti bizalmat...>
*Azzal az egyik közelben található katonának szólok, hogy vigye egy kicsit arrébb a halottat. Majd megyek a dolgomra. Mikor újra össze találkozom a paplovaggal, illőn végighallgatom a békülő szavait. Mikor felajánlja a kardot megfogom a sajátomat a kardhüvelynél és egy kicsit megemelem.

- Köszönöm a felajánlást de csatában jobban bízik a saját kardomban. Hosszú évek során össze szoktunk. Magamhoz igazítottam és én is hozzá igazodtam már. Nem érezném magam olyan magabiztosnak egy másik kardal. Még ha a hétarcú áldása is van rajta. Viszont az megköszönném ha Domvik áldását kérnéd a kardomra jó-szándékod jeleként.

//A kardot igen vissza utasítom.
Viszont helyette inkább áld meg az én karomat. Akkor mint a ketten megkapjuk az áldás nyújtotta pozitív módosítókat.

Ezzel én a magam részéről lezártnak tekintem ez az idősítők.//

*A tábornokot még az este értesítem a ranagol tetoválásával ékes ellenségről. Ami azt illeti akkor mondom el neki mikor oda viszem neki a legjobb lovat amit a táborban találtunk.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.08.27. 17:59

Marko Lestarn

-Rendben - mondom -Ha megkaphatnám a kardodat egy röpke pár segmensre, már élvezheted is Domvik áldását.

Megáldom a kardot és visszaadom Perlnek.

// Az idősíkot részemről is lezárhatjuk. Viszont a harci szitunál nem azért válok ki a többiek közül, mert egy bunkó, beképzelt tapló vagyok, hanem, mert nincs taktikám. Inkább leszek egy egyszemélyes ék, aki mögött felmorzsolódik az ellen (lásd 300 c. Film), mint egy gyenge láncszem, aki miatt szétesik a hadrend. A hangnemem ( ezt elfelejtettem írni) nem utasító, lekezelő jellegű, hanem inkább kérés.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.08.27. 20:06

Mindenki

//off: Jelen esetben nem igazán tudtok nagy pajzsos formációt létre hozni, mert csak Pelso és Gorodak karaktere áll be, a két csatlós és a paplovag külön megy. //

*A két harcos Solec parancsára, azonnal kardot ránt, és meg indul a menekülő ember felé. Kopt is hasonlóan cselekszik, és ő maga is a menekülő felé veti magát. A többiek pedig az orkok útját állják el. A sárba burkolózó későn veszi észre a rá támadókat, és csak azon kapja magát, hogy fellökik, mire nagyot puffan a földön. Megpróbál kiszabadulni, de a nyakához szegeződő pengék nyugalomra bírják. Kopt ezt látva megáll, és az orkok felé fordul, és látja, ahogy a többiek is útjukat állják.

*A ködös párából kirobbanó csapat meglepődik, a hirtelen kialakult akadályon, és azonnal megtorpannak. Most már jobban látjátok őket. Mind erős testalkatú harcos, de összesen csak ketten fognak csatabárdot, a többi mind fém hegyű dárdákat markolásznak. Gyakorlott módon hamar megszámoljátok az ellent, és tíz, tizenketten lehetnek. Ruhájuk valamilyen állat pikkelyes bőre lehet, mely vértként is jól működhet. Arcukat, bőrüket fekete, és sárga színekkel festették be. Hajuk varkocsba kötve.
Az egyik csatabárdos vicsorít egyet, majd mély torokhangon megszólal, és minden kiejtett szóval nyál záport zúdít maga elé.

- Trako dre zarvo vorg! -*Majd a földön ülő alak felé int ball izmos kezével. – Gro mar hergok! Gro part mora zi hergo! Gro istr WARGAND! -*Az utolsó szót hihetetlen indulattal, és haraggal ejtette ki.

*Ezután titeket vizslatva várják a választ.

//off: A paplovagtól 5 méterre álltak meg. A csapat többi tagja 8 méterre van az orkoktól. Kopt és a két zsoldos 10 méterre áll az orkokhoz képest. //

PM: Mindenki
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.08.27. 21:37

Triptipol Kopt

Mikor meghallom, hogy az ork eszetlen harc helyett megtorpan és tárgyalni, de legalább is beszélni kezd, az a gondolatom támad, hogy talán jogosan kergetik a mi „kis” védencünket….a vállam fölött hátranézek, miközben azért az orkokat figyelem, és hallgatom, hogy mi történik…nagyon figyelek, mert hátha valaki értette amit vartyogott.
Szóval hátraszólok a vállam felett:
- Loptál vagy öltél ?!
Ha nem érti, remélem a csatlósok veszik az adást és segítenek kiszedni belőle, de azért intek nekik a fejemmel, ha nem elég beszédes ez a jómadár.
És ha nem érti, akkor kifejtem :
-Mit csináltál, amiért ennyire el akarnak kapni?
Mindeközben ugrásra készen figyelem a történéseket az orkok és társaim közt.
Ha harc lesz , a csatlósoknak jelzek, vagy szólok, hogy maradjanak a fickóval . Amíg lehet én sem megyek bele a harc közepébe, csak ha a társaim veszélyben vannak. Elsősorban a „foglyunkat” védem az orkoktól, tehát ha egy rondaság erre találna irányulni azt simán levágom .

// Dobások:

Gyorsaságra:4,13,13,1
Ügyességre: 15,11,11,3,

Erő :12,14,6,
Érzékelés:4,2,18

harctéri gyakszi4
Fegyverismeret3

Akrobatika:20,

1. Támadás:…………………….2. Támadás
1.kard:………………………….1.kard:
Pusztítás –a túlütésküszöb 20….Pusztítás –a túlütésküszöb 20
KÉ :73+5=78…………………KÉ :73+5=78
TÉ: 104+81=185………………TÉ: 104+73=177
Sebzés 7/2 ép…………………..Sebzés 5/2 ép

2. kard:…………………………2. kard:
Pusztítás : túlütésküszöb 20……Pusztítás : túlütésküszöb 20
Ké:73+6=79……………………Ké:73+5=78
TÉ: 104+82=186……………….TÉ: 104+96=200
Sebzés: 11/2Ép…………………Sebzés: 9/1Ép

VÉ : 153. //
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.08.29. 0:13

Nagilla ves erhan.

A parncsra megpróbálok csatarendbe állva támadni a parancsnokkal
< de hat csak nekünk van pajzsunk>

Majd a többiekkel együtt rohanok hogy utukat álljuk.
Az orkok előtt állva gyorsan végigmérem őket.
Enyhén meglep hogy az orkok nem estek egyből nekünk.

Miközben latolgatom az esélyeinket, a dárdások előtt gyorsan megfigyelem, hányszor tudnak dobni
Vagyis mennyi dárda van náluk fejenként.
Igyekszem a parancsnokhoz közel maradni és ugrásra készen várok.

< ez érdekes lesz, megtanulhattak volna valami emberi nyelvet is. >

A kardot markolom kezemmel miközben figyelem az orkokat
Figyelem hogy nem e kezdenek lassan lépkedni a többiek míg a vezérük tárgyal.
Annak érdekében, hogy bekerítsenek minket vagy jobb támadó pozícióba kerüljenek.

< vajon valaki értett valamit is abból amit mondtak??... >

Ha kell, akkor támadok
Ha kell, akkor pajzzsal védem magam a dárdák elől.
észleles: 16 dobás:9

Ha kell. ;
Ke dobás: 9
Te dobás: 80
Te dobás: 16
Pajzzsal te bobás : 84
Sebzés: 13
Sebzés:12
Sebzés pajzzsal: 4 ha 6+2
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.08.29. 18:45

Celestius Clash

*Egyenlőre maradok Darla mellett, de ahogy elnézem a mennyiségüket az orkoknak, elkezdek hezitálni, talán nekem is be kéne állnom harcolni...de nem igazán merek, a kétely teljesen kiül a szememre, és egyértelműen látszik, hogy őrlődöm a gondolataimban.

//Inteligencia próba: 1(15) Akaraterő próba: 18(18)//

*Hacsak nem érkezik bármiféle ráhatás, hogy én máshogy cselekedjek, úgy Darla védelme mellett maradok, s figyelem a történéseket a csapatunk és az ork csapat között.
Ha úgy vélem, hogy nagyon hátrányban vannak a mieink, úgy rohamra indulok.

TÉ: 110+02=112 (20as túlütésküszöb)
Sebzés: 17
VÉ: 186
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.08.29. 20:29

Marko Lestarn

Az események kissé váratlanúl értek. <Orkok megtorpannak és tárgyanlak?> Ez az ember kell nekik, de ő biztosan tudna nekünk információkkal szolgálni. Kissé visszahátrálok a többiek felé. Pajzsom szorításán nem engedek, de a kardomat leengedem. Ha hatcra kerül a sor, és azokat a dárdákat elhajítják egy-kettőt ki tudok hárítan, de tizet... <Most igazán jól jönne az a híres pajzsfal.>
-Valami javaslat?-teszem fel a kérdést, majd az ork csapat felé fordúlva barátságos hangnemben- Shadon népének nyelvén beszél valaki?

Ha igen:
-Ezt az embert miért kergetitek? Egy csekély ajándékot hoztunk a főnöknek, hogy áthaladhassunk a mocsáron.

Ha nem:
Mieikhez szólok.
-Pillanatok alatt ködöt tudok idézni köréjük. Ez zavarni fogja őket a fegyverdobásnan, de amint kilépnek a ködből nem számíthatunk kegyelemre. Vad lények ezek, könyörület nelkül. Mi legyen Perl?

Ha harcra kerül a sor:
Perl döntésétől függően varázsolok. Vagy ködöt idézek az ork csapat köré (10 kegyp. 2s.), vagy szétzúzás nevű fohaszt hajtom végbe 3 E-vel (9 kegyp., 1s) valamelyik dardára, majd ezt követően ha dobnak fegyvert, 10 E-s pszi lökést hajtok végre (10 pszip. 1s) az egyik felém repülő tárgyra.

További harcban pajzsom és kardom használom.
Ké.: 48+5=53
Té(kard):126+51=177 (túlütés +40-től) sp.:11
Té(pajzs):107+60=167 sp.:3
Té(kard):126+87=213 (túlütés +40-től) sp.:12
Vé:196
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.08.30. 22:38

Perl Lawarin Solec

//Szerintem Shadonban nem kedvelik az ork-at így nem is értem miért "tárgyalunk.//

*Mikor az ork-ok megállnak és "tárgyalini" kezdenek nem hat meg különösebben. Kardomat továbbra is csapásra készen tartom. Az alakzatunkon is módosítok. Csendben. Edwin Van Allen alkotja a támadóék csúcsát. Így csak a támadásra koncentrálhat. Nagilla ves erhan és én két oldalról védelmezzük miközben mi is lesújtunk a merész támadókra.

- Nem hinném, hogy Dovik azzal lenne a maga segedelmére, hogy az orkat rábírja tisztességes nyelv használatára.

*Mondom a paplovagnak. Majd az ork csapat vezetője felé szólok.

- Szólj tisztes emberi nyelven ha már szólni akarsz!

*Kardom továbbra is támadásra készen tartom. Ha az ork-ok beszélgetős kedvükben vannak akkor rövid időre koncentrációba merülök agyamban. De még előtte szólok a paplovagnak.

- Tárgyalj velük egy kicsit ha már beszélni akarnak.

*Azzal míg a paplovag kicsit feltartja őket a "tárgyalással" meditációba kezdek. Ha nem akarnak tárgyalni, hanem ők is harcolni akkor nem meditálok. Harcolok.

//Pszi.: Képesség javítás
Erő 12PsziP +4tul
Gyorsaság 12PsziP +4tul
Meditáció 1 kör Időtartam 1 kör.

Arra az esetben ha ebben a körben harcolunk.
KÉ:3+77=83
TÉ:100+105=205
TÉ:10+105=115
VÉ:147=141
Sebzés:10+1=11/9+3=12

Hadvezetés dobás: 10 Karizma dobás 12 Taktika dobás 5 Lélektan dobás 9 Érzékelés dobás 11//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2014.08.31. 12:41

Edwin Van Allen

Szinte biztos vagyok benne, hogy ez harccal fog végződni akármennyit is próbálkoznak tárgyalni. Már feltéve, ha képesek lesznek rá, látva, hogy senki nem szól vissza a nyelven, amelyen az ork megszólalt. Csak sóhajtok a próbálkozáson, hogy emberi nyelvre kényszerítsük ezt a mamlaszt. Azon szólalna meg látva minket, ha nem olyan mamlasz, amilyennek látszik. Fegyverem kissé megemelem dobásra készen. Ha csak egymás felé ordibálnak, akkor bizony nem habozok és elhajítom a lándzsám. Azután előrántva karddal rontok az ellenfeleknek.

korábbi dobásom erre az eshetőségre:

KÉ: 70 + 3 = 73
1.(lándzsa)
TÉ: 109 + 65 = 174
SP: 12 + 4 túlütés bónusz
2.(kard)
TÉ: 104 + 21 = 125
SP: 8 + 6 túlütés bónusz
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.09.01. 17:13

//off: A szétzúzás litánia erősségenként 1 szegmens, így a varázslásod 3 szegmens. Így a pszi lökést tudod végre hajtani.//

Triptipol Kopt

*Hátra szólsz az alaknak, de nem jön válasz, mire hallod, ahogy belerúg az egyik zsoldos. A menekülő felnyög a fájdalomra, ám meglepetten hallod a hangját, és hátra fordulsz. És ekkor veszed észre, hogy egy nő ül a földön a két zsoldos között, de mire csodálkozásodnak szót adnál, másra kell koncentrálnod.

Mindenki

*A csatabárdos talán a gúnyt érezhette a hangotokban, vagy csak megérezte, hogy számukra nem terem itt diplomáciai babér, elüvölti magát, és fegyverével felétek mutat. A dárdás orkok azonnal dobásra emelik fegyvereiket.

//off: A sorrendet a kezdeményező érték alapján és a távolság alapján mesélem.//

Marko Lestarn

*Úgy tűnik, hogy vezetőtök időt akar nyerni, hogy jobb pozícióból tudjatok támadni, ám az orkok valamit megérezhettek. Pajzsodat azonnal magad elé tartod, ahogy harci kiáltásba tőr ki az egyik csatabárdos. A tőled pár lépésre lévő orkok vicsorogva hajítják felétek a dárdákat. Te pillanatok alatt energiát préselsz ki magadból, és az egyik feléd repülő veszedelemre irányítod azt. Az energia fodrozódva találta el a fegyvert, és messze a mocsárba repítette. Ám még három dárda repül feléd, így pajzsod mögé bújsz. A fájdalom végig söpör mindenhol a testedben. Az egyik a sípcsontodat találta el, és bár van ott védelem, így is beléd nyilallt a fájdalom. A második az illesztékeknél csapódik a jobb válladba, és érzed, hogy hátul jön ki a hegye a fegyvernek. Felüvöltesz a fájdalomtól, és már nem is érzed annyira a harmadik becsapódó dárdát, mely a combodon csapódik a vértezetnek.

//off: -15 FP-t -4 ÉPt- szenvedtél el, és nem vagy képes a jobb kezedet harcra használni. Levontam a vértet//

Perl Lawarin Solec

*A mély, torokhangon üvöltő ork láttán, azonnal harcra készülsz, és már védőn emeled fel a pajzsod. Jól tetted, mert már látod, ahogy felétek repülnek a dárdák. Ösztönösen kissé Edwint is próbálod takarni a pajzsoddal, majd várod a becsapódást. Azonnal megérzed a hideg fémet, ahogy végig hasítja a bal combodat, majd a második lecsúszva a pajzsodról, a homlokodon a bőrt hasítja fel, mire kissé megszédülsz, és ekkor egy ütést érzel a hasadon. Lenézel, és egy dárda mered ki belőled. Óriási fájdalom nyilall beléd, szinte majdnem térdre rogysz, ám erős akaratod miatt talpon maradsz.

//off: -36 FP-t 12 ÉP-t veszítettél. Levontam a vértet//

Nagilla Ves Erhan

//off: Csak egy dárdát látsz mindeggyiknél.//

*Harcra készen várod a parancsot, á nem Perl, ki támadásra utasít, hanem az orkok üvöltése okán emeled védekezően fel a pajzsod. Tudtad mi fog ezután történni, így a melletted álló társadat is megpróbálod a pajzsoddal megvédeni. Ám lehet ez volt a veszted. Az egyik dárda a jobb combodat találta el, mire kissé elvesztetted az egyensúlyodat, ez viszont elég volt arra, hogy egy másik dárda egyenest a mellkasodba fúródjon. Az ütés hátra tántorít két lépéssel, majd döbbenten veszed észre, a belőled kiálló fegyvert. Kis vért köhögsz fel, de Domviknak hála nem érzed térded gyengeségét, talán még lesz elég erőd, hogy harcolj, vagy menekülj.

//off: -30 FP- -9ÉP-t vesztettél. Levontam vértet.//

Edwin Van Allen

*A zsigereidben érezted a harc közelét. Harcra készen állsz társaid mellet, és ha az Úr is úgy akarja, akkor ma pár ork megismeri a fegyvered ízét. Ám nem úgy történtek a dolgok, ahogy szeretted volna. Az ork vezető harcra buzdítja társait, mire ők azonnal dárda esővel áldanak meg benneteket. A melletted lévő két társadnak köszönhetően kissé fedezve vagy az ellenség támadásától, ám így is az egyik a bal válladba fúródik. Felüvöltesz a fájdalomtól, majd egy lépést hátra tántorodsz.

//off: -20 FP-t -4 ÉP-t vesztettél. Levontam a vértet. A ball kezedet nem tudod használni//

Celestius Clash, Triptipol Kopt

*Döbbenten veszitek észre, hogy pár pillanat leforgása után dárdákkal tűzdelték meg társaitokat. Az egyik mellkasából, míg a parancsok hasából áll ki egy dárda. Ám a paplovag, és Edwin sem járt jól, mind a kettő vállába fúródott egy.

Mindenki

//off: Még ugyan abban a körben járunk, csak annyira kényes helyzet áll fenn, hogy nem döntök helyettetek. Tehát most a ti cselekedetetek következik.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 92 / 180 • 1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján