• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 94 / 95 • 1 ... 91, 92, 93, 94, 95

Re: Újoncoknak

HozzászólásSzerző: Kha-tull Ro-ga » 2014.09.05. 16:39

Üdv minden kalandozólelkűnek!

A fórumos szerepjáték világában még friss és ropogós vagyok. Ám az szerepjátékban nem. Nagyjából 7,5 éve játszok és kb 3 éve mesélek is. Az E.T.K és az Ú.T.K. rendszerét ismerem. Egyszer játszottam már gonosz partiban is, de nekem az nem jött be. Én inkább olyan csapatban szeretek játszani ahol a jk-k és a karaktereik segítik egymást. Remélem minél hamarabb találok mesélőt itt és csapattársakat is! :)
Kha-tull Ro-ga
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 5
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.09.05. 19:58

Nagyon örvendek!

A posztodat olvasva szeretnék kislányosan nyafogni, hogy :
inkább mesélj léccci léccci ,:))))

én is nagyon szeretnék egy olyan csapatban játszani végre , ahol nem csak látszólag barátok a játékosok, hanem valóban úgy is viselkednek. :)
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kha-tull Ro-ga » 2014.09.05. 22:28

Tisztelt HugiLee!

Inkább játékos lennék ha nem gond. :) De veled szívesen lennék egy csapatban majd, ha ez a részedről is rendben van.
Kha-tull Ro-ga
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kha-tull Ro-ga » 2014.09.07. 20:13

Jelentem nagyjából kész a karakterem, már csak el kell valahogy igazodnom itt. Ami azért bajos mert sorrend és módozat gondjaim vannak. Ez azért van mert életemben első alkalommal próbálok online rpg-t játszani és fogalmam sincs (pedig a gyíkot is olvastam) hogy merre is tegyem az első lépéseket.

Remélem a szabályzat értelmében vett egy hét inaktivitási limitet azért nem fogom túllépni. HugiLee-nek már Írtam egy pm-et és remélem segít is majd. Ha jobban belejövök itt a dolgokba, esetleg jelentkeznék majd mesélőnek is.
Kha-tull Ro-ga
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rahim al Dzsahh » 2014.09.18. 17:59

Sziasztok!

Az online szerepjáték világában nagyjából új vagyok, viszont régebben játszottam rendszeresen "papír" alapon. :)
Szeretnék újra játszani, sajnos az életben az ilyen barátaim vagy elhagytak, vagy felhagytak a játékkal, így itt szeretném esetleg pótolni. :)
KM-ként, játékosként, vagy helyszínmoderátorként is szívesen tevékenykednék, amire épp szükség lehet. :)
Rahim al Dzsahh
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 12
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.09.24. 21:03

szerintem KM re szükség van, mert abból van a legkevesebb :) Mármint , hoyg nincs mesélő, tehát nincsenek mesék sem sajna , játékosok még csak akadnának ....
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2014.12.04. 19:02

Sziasztok!

Egy barátom meghívására érkeztem a fórumra, életem első online játékába vágok bele. MAGUS-ban mondhatni veterán vagyok, 16 évesen kezdtem még '97-ben. Ismerem az összes rendszert, kedvencem mind a mai napig az ETK, de d20-at kivéve bármelyikkel szívesen játszom.
Az epikus kalandozós-heroikus stílust kedvelem, ahol bebarangolhatjuk a világot; az intrikálás-hátbaszúrás, az egy helyszínes életutak nem az én műfajom.
Egyelőre csakis játékosként vennék részt, mesélést mostanában nem tudok vállalni.

Sok jót hallottam a fórum életéről, remélem, én is jól összepasszolok a leendő csapattal, jó kis baráti hangulatban tudunk majd játszani. :)
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2014.12.06. 17:12

Üdvözlünk a csapatban Kieron! :)

Barátilag először azt ajánlom, hogy a játék szabályzatát olvasd át, ha még nem tetted meg. Majd ha jól tudom, akkor Eroin Örömnegyede nyitva áll, vagy legalább is a közeljövőben nyílik. Ez ügyben azonban írj Dorio Racchini-nek privát üzenetet.

Jó böngészést és játékot :D

Üdv.:

Huor
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lilla » 2015.02.13. 11:35

Sziasztok!
Én is nem rég regisztráltam. Nagyon érdekel a szerepjáték világa, még apukám tanított rá 10 éves koromban a ETK szerint.
Megismerkedtem az UTK-val, viszont még nem játszottam vele. Nem rég megint kezembe akadt az a bárd karakter lapja amit 10 évesen csináltam és megint kedvet kaptam mind ehhez. Nagyon megörültem annak hogy megtaláltam ezt az oldalt. Szeretnék sok jó kalandban részt venni segítségetekkel. :D
Lilla
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: uspcow » 2015.08.11. 13:52

Jó Napot minden jelenlévőnek. Úgy látom rég nem tért be ebbe a tavernába új arc. Nono! Nincs szükség kardrántásra, csak egy sörért jöttem. Ezt lenne az a híres vendéglátás, amiről az emberek beszélnek?

Mi? Hogy ki vagyok én? Egy vándor, egy átutazó. Egy ideje már járom a világot egymagam, de semmi nem történik körülöttem. Van- e valami munka a számomra itt környéken? Valami ami több izgalommal jár, mint a birkák őrzése a kopár hegyeken?

Hány éves vagyok? 25. De ne próbálkozzatok semmivel, mert akkor nem lesz időtök a kardotokhoz nyúlni! Úgy látom nem veszitek szivesen a jelenlétemet. Az aprót tartsd meg!

*mondom majd lerakok a pultra 3 ezüstöt, a mellettem ülő gazdagabb úr erszényéből. Távozáskor felvillan a hírhedt jel a ruhámon, az ezüst főnixmadár. Már távol járok, amikor a tavernából kirohannak az emberek orkok, és más agyatlan népek, engem keresve az utcán. Széles mosollyal számolom a mai betevőmet, miközben eltávolítom a maszkom egy szűk sikátorban. Uspcow [A'szpká] megint lecsapott...

- Szerintem ez mindent elmond. M.A.G.U.S. KM/HM-et keresek (lehetőleg életút játékra), alapjáraton ember-nő-tolvaj karakterrel, de ez szükség szerint változhat. Karakterlap még nincs megcsinálva, csak ha van esély kalandra -
Yryan/Lian:http://www.onlinemagus.hu/forum/viewtopic.php?f=44&t=2509
uspcow
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 14
Karakter: Yryan Lavange - Isturna közelében
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garvelo » 2016.01.19. 10:32

Sziasztok!

Még gimnazistaként játszottam, meg egy pár éve itt is próbálkoztam, de az elsődleges anyagi sík elszólított a fórum mellől. Most pár regényt újraolvasva feltámadt kalandozó énem, elővettem a porlepte krónikákat. Régi avatarom nem sikerült működésre bírni, így egy fantáziadús o betűt nevem mögé kanyarintva újra regisztráltam.

Lesz kivel játszanom?
Garvelo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 18
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: klein » 2016.03.31. 15:29

Sziasztok!
Most először játszok ilyen szerepjátékkal, kicsit furcsa ez a fajta játékrendszer nekem, de remélem bele jövök
klein
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Agroj Kerjadar » 2017.04.08. 22:51

Sziasztok!

Viktor alias Agroj Kerjadar volnék. 30at töltöttem idén, régóta szemezgetek már ezekkel a játékokkal de kb csak "olvasó" szinten nézelődtem hogy is van ez, tehát totál nokedli vagyok :D ugyhogy eleinte csak átrágom magam itt mindenen meg közbe kiötlöm a karaktert aztán remélem minden "szép és jó" lesz

Jó Játékot
Agroj Kerjadar
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lerrtis » 2017.04.23. 14:48

Sziasztok!
16 éves, érett gondolkodású srác vagyok, ki keresi a kihívást. 8 évesen ismerkedtem meg a M.A.G.U.S kártyával, amit apám mutatott be nekem. Elvitt ide-oda magával, bemutatókra vitt, hogy az ő kedves hobbiját a fia is szeresse. Megszerettem már akkor a játékot, a társaság miatt, mivel mindig nagy-nagy mosollyal az arcukon küldték el egymást a búsba a harc közepette.. :D :D 16 évesen én is belevágnék ebbe a karrierbe, és remélem, hogy itt megtaláltam a nekem való helyet.. :)
Lerrtis
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 2
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orkinger » 2017.06.05. 18:33

Helló, mindenkinek.

Csak beköszönnék az oldalra, ha már ez követelmény. De úgy látom a rendszert nem nagyon érdekelte, 3 éve "passzív" vagyok, örülök, hogy az e-mail címem nem lett kitiltva.
Orkinger
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 94 / 95 • 1 ... 91, 92, 93, 94, 95

Vissza: Csevegõ