• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 127 / 180 • 1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.03.23. 21:56

Naklos Finteon

A tervet meghallgatva csak a tűzet bámulom és nem szólalok meg.

< Valóban magam is tehetek róla, túlságosan hatalmasnak hiszi magát , hogy beismerje hibázot, vagy ahhoz hogy bárkivel is alkudozzon... >

Még végig hallgatom a tervet, majd a személyzeti szállóhoz megyek, hogy meg nézem, hogy vannak a család szólgálói és inasia.

Majd vissza megyek és el teszem magamat holnapra, és a terv szerint kelek fel, ha tudok segitek benne!
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.03.23. 22:54

Eligor.

*Rövid ideig hallgatok, csak és kortyolom az italom várva, hogy testvéreim mondjanak valamit. Hallgatásom végül megtöröm.

- Maga a terv amit követnünk érdemes nem bonyolult.

*Kortyolok az italomból.

- Naklos, Vellir és én behatolunk a tömlöcbe és ki hozzuk apánkat. Addig Una anyánkkal és a lovakkal biztos helyen várakozzon. Saginor neked meg vagy velünk kénye jönni a tömlöcbe vagy inkább szükség esetén elterelést és káoszt kelteni a vár hozzánk képest átellenes oldalán.

*Hörpintek egyet az italomból

- Már csak az útvonal a kérdés. Mehetünk a főkapun keresztül is de az sok vérrel jár. Én az alternatív és csendes útvonal mellet vagyok. És, hogy holnap délben ne legyünk a tanyán.

*Elgondolkodva iszom az italom miközben várom a többiek gondolatait.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.03.24. 6:46

Vellir

-Az én tervem hasonló, de mégis teljesen más. Van három fogjunk, aki a pyarroni törvények szerint ha nem is éppen halált, de büntetést érdemelnek. Tőlem és Saginortól rettegnek. Rávesszük őket, hogy a városban zendűlést szítsanak Uma és Naklos felügyeletével. A zendülést kihasználva, Eligor és én behatolunk a börtönbe. Saginor szerepe még kerdéses. Valahogy meg kellene mérgezni a városiakat, hogy az elméjük ideiglenesen befolyásolható legyen ha ez megoldható. A tervem itt megoszlik. Vagy kihozzuk apánkat és meggyógyítjuk, vagy kigyógyítom a betegségből és otthagyjuk. Az első variáció végleges és gyors a siker is, viszont könnyen kideríthetnek mindent. Amit tehetünk az az, hogy minkenki más fogjot is kiszabadítunk válalva a következményeit. A második módszer az csak időnyerés. Apánk meggyógyúl, de még nem kapja vissza a látását. Ez azért jó, mert lesz időnk egyezkedni a nemessel, akit véleményem szerint manipulálnak. A zendülés ellen, mivel válság van, hamar és teljes erővel lépnek fel. Naklos és Uma segíthet is a rendfentartóknak, vagy akár a városiaknak. A börtönben az őrök megkenhetőek. Ha nem is egyezkedünk a nemessel, akkor csinálhatunk egy cserét is. Apánkat kihozzuk egy második behatolásal, de helyére egy másik férfit teszünk. Az őröket lefizetjük, mindenki él és virúl.

Mondanivalóm végeztével hátradőlök a székemben és várok a testvéreim véleményére.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.03.24. 19:09

Saginor

- A vérontást és a lázadást szerintem kerüljük el, főleg azt, amit mi vezetünk! Ez csak igazolná az uraság tetteit és valódi okot adna neki a hasonló visszavágásra.
Ha szükségetek van elterelésre vagy fedezékre, tudok jéghideg viharos szelet és erős hóesést idézni, ami mindenkit beűz a melegbe, még az őröket is. Ehhez viszont hosszabb időre van szükségem, így nem tudok veletek tartani. És nektek ugyanúgy meg kell vele birkóznotok. Ezen kívül azt tudom megtenni, hogy egymás ellen fordítom az őröket, de ez mindenképp emberhalálhoz vezet. Minden más túl brutális vagy egyértelmű, nem szeretnék nyílt színen dobálózni ezekkel.
Vagy, ha csak annyot akartok, hogy az őrök szunyáljanak egyet az útvonalatok mentén, az éjszaka leple alatt az még megoldható - de ehhez hosszas előkészületekre van szükségem.

Az a gond, hogy nem tudjuk, mi a helyzet a báró fejében. Ha alapból ilyen, akkor a szabadítás utólag nem ér semmit, ugyanúgy börtönbe vinnék vissza apánkat. Én ennek ellenére azt mondom, ki kell hoznunk, mert nem tudhatjuk, mikor találnak ki valami újabb, ezúttal végzetes kínzást. Utána azonosítjuk a felelősöket és a barátokat.

Azt is megpróbálhatjuk, hogy a foglyainkat kicseréljük apánkra vagy legalábbis jobb pozícióba kerülünk az átadásukkal. Csak ne a bárónak adjuk át őket, hanem mondjuk a papoknak. Eligor, Nakloss, hozna ez nekünk jogi enyhülést?

Vellir, ez a lázadásos ötlet szerintem nem lesz jó. Egyrészt, ezek az alakok még birkákat sem tudnának terelni jelen állapotukban, nemhogy lázadást vezetni. Másrészt, egy újabb lázongás még durvább, kiszámíthatatlan következményekkel járhat.

Miután ezt elmondtam, egy kis időre felfüggesztem a beszélgetést, mert még nem tudjuk az egyik fontos infót: van-e baj a báróval vagy mindig ilyen. Ezért megkérdezem erről anyánkat és a szolgálókat (közülük főleg az intézőt meg azokat, akiket sokszor szólít a városba a munkájuk).
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.03.24. 19:48

Báró

*Sem anyátok, sem a szolgák nem tudnak olyan pletykáról, hogy a tartomány úr megváltozott volna. Csak a sok adó, és a felkelés óta kissé idegesebbek a katonák. Könnyebben jár el a kezük.

Pár apróság

Apátok háború idején felelősségre vonható lázítás bűnnel, és ráadásul nem nemes. Igaz, egy nemes pártfogoltja (Nakloss), de neki nincs nagy befolyása. A sok adót pedig könnyen kimagyarázhatja a nemes a túlbuzgóság nevében. Persze, ha komoly bizonyíték lenne ellene, hogy magának szedi be az adót, azt már nehéz kimagyarázni.

Ha kiszabadítjátok apátokat, akkor a nemes teljes joggal elveheti a földet tőle, tőletek. Sőt, ezt már most is megteheti.

Apátok lassan meg fog halni a börtönben.

Mindenképpen el kell a családnak hagynia a földet előbb, vagy utóbb, kivéve, ha valahogy megbékítitek a nemest.

A foglyok leadása mindenképpen nemes cselekedet, de kevésbé szólna bele jogilag a helyzetbe.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.03.24. 22:09

Mindenképpen el kell a családnak hagynia a földet előbb, vagy utóbb, kivéve, ha valahogy megbékítitek a nemest.

Mi a helyzet, ha valami tragikus baleset következtében jobblétre szenderül (aminek "természetesen" semmi köze hozzánk)?

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.03.25. 7:32

Vellir

-Akkor marad a bemegyünk, meggyógyítom az apánkat, egyezkedünk a báróva, vagy a kicseréljü apánkat egy másik személyre és lefizetjük az őröket verzió. Ha meghal a báró, akkor nem hiszem, hogy jobban járunk.
Amúgy meg annyit tudunk, hogy:
- A báró1000 fővel támogatja a herceget, ergó meggyengúlt a közbiztonság a városba.
- A tanácsos megtanúlt egy törpétől a fémbe való rajzolást, ami egy magiatudónak nagy előreugrás lehet.
- A tanácsos felesége nem teszi be a lábát Kyel templomába. Vagy valami nagy sötétség lapul a lelkében, vagy valami okból elfordúlt az isteneinktől.
- Valaki fel akart bérelni egy tolvaj céget, hogy ölje meg a bárót.
- A betörőink között volt egy Orwellánus. Annyit tudunk az kitaszitottról, hogy hívei nagyon, de nagyon ritkán bukkannak fel egyessével egy térségben. Ha ez megtörzénik akkor egy szektát hoz létre.

-Ha ezeket a lapokat összekeverjük egy pakliba, ti mit kaptok? Most, hogy ebbe így belegondoltam, bele kell keverednünk a dologba. Nem engedhetjük, hogy ilyen fertő fenyegesse az otthaonunkat, a hazánkaz. "Gyűlöld Orwellát minden megnyílvánulásában, mert ellenséged ő; aki pedig a szolgálatába áll, túl soká élt már az ezen a földön!" -idézem a Pyarroni Parancsolatok utolsó passzusát- Noir felkentjeként és nem utolsó sorban erioniként kell celekedjek.
Vik személyes tárgyait is elégetted Saginor? Jól jönnének bizonyitékként.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.03.25. 9:02

Kieron írta:Mi a helyzet, ha valami tragikus baleset következtében jobblétre szenderül (aminek "természetesen" semmi köze hozzánk)?

//off: Az attól függ, hogy aki helyébe lép, miként cselekszik. Kegyelmet ad, hogy irgalmasnak lássák, vagy keményen büntet, hogy féljenek tőle. Hisz a tartomány úr halálával a bűn megmarad. Természetesen, ha komoly kapcsolatotok lenne (ami jelenleg nincs) egyes városi vezetőnél, vagy az egyháznál, könnyebb dolgotok lenne. Viszont abban az esetben, ha el kell hagyni a helyet, akkor van annyi pénzetek, hogy könnyen meg tud élni az egész család belőle. Mindenesetre természetesen apátok döntése is fontos, hisz ki tudja, ő miként vélekedik. Lehet, hogy szívesen itt hagyná a helyet, de az is lehet, hogy maradna. //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.03.25. 18:52

//off: Értem, szóval ezzel nem megyünk semmire igazából, kb. ugyanolyan lutri a dolog.

Saginor
Vik személyes tárgyait is elégetted Saginor? Jól jönnének bizonyitékként.

- Nem, azok megmaradtak. Elmondom neki, hol találja őket.

Gyűlöld Orwellát minden megnyílvánulásában...

- Ne fordítsuk át vallásháborúba a dolgot, mert eltérít a lényegtől! Ha vannak is itt, nekünk egyelőre semmi dolgunk velük. Apánk kiszabadítása a legfontosabb, ha azt rendeztük, foglalkozhatunk velük is - hacsak nem függ össze a kettő.

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.03.25. 21:03

Eligor

- Vellir. Azt hittem, hogy a titkos útvonalról a várba fogsz beszélni amiről a városban hallottál. A nemes és a tartomány ügyei már nem tartoznak ránk. Apánk kegyvesztettet lett és mi sem jártunk sikerrel a tárgyaláson. Már nincs értelme egyezkedni. Legyünk célirányosak. Koncentráljunk csak atyánkra. A tartomány úr ügyeit meg a királyra és az ország hivatalnokaira hagynám.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.03.26. 13:02

Vellir
-Nos rendben. Tegyük fel, kihozzuk apánkat, mert ez természetes. Mi lesz utána? Lesz egy asszony és egy koros ember, akik már hatvannál is több nyarat láttak, –nézek körbe- és van egy kisfiú, –tekintetem megáll Unán- aki a szó szoros értelmében gyermek. Vagyunk még mi öten. Ami ellenünk lesz, az az időjárás, a nemes és a pereputtya. Hallásháború? – nézek Saginorra – Nekem nincs akkora hatalmam, hogy ilyenbe belevágjak. De a városi egyháznak minden bizonnyal van. Krahul Dein a városunk főpapja. Neki lehet akkora befolyása, hogy egyezkedjen a báróval…
Akkor behatolunk a börtönbe, gondoskodunk apánkról, ezek után meg más irányból egyezkedjünk a nemessel. A titkos útvonalról meg annyit, hogy tudom, hogy hova vezet, tudom nagyjából azt is, hogy a barlang hol van, de hogy a két vége között mi vár ránk, azt nem. Ezért nem beszéltem róla. Hogy a barlangot gyorsabban megtaláljuk, ahhoz Uma kell. A járatban, ha vannak csapdák, én megtalálom. A mechanikusakat semlegesítem is, de ha vannak mágikusak, azokhoz Saginor tudása is jól jönne. Ha őrök védik a járatot, gyorsan kell őket ártalmatlanná tenni, ezért kellhet Eligor tapasztalata. Naklos meg tudna a börtönőrökre hatni, ahogy ma is tette. Apánkat meggyógyítom, adunk neki enyhet adó étket. Tudni fogja, hogy összetartunk, ez erőt ad neki. Viszont ki kellene valakivel cserélni, hogy időt nyerjünk.
Amire feltétlenül szükségem lesz, egy üvegcse tiszta-, de jobb lenne a forrásvíz. Nem ártana zsoldost egyet-kettőt felbérelni, hogy vigyázzanak anyánkra, Impiuszra és ha kell későbbiekben apánkra, vagy bevackolni őket egy városi fogadóba, amíg az ügy tart. Nem hiszem, hogy a birtokon kívül máshol kerestetnék őket az ennyire megcsappant fegyveres erő miatt. A fogadóst jól megfizetjük.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.03.26. 14:52

Eligor

- Egyet értek veled testvérem. Az időjárás nagy probléma lesz számunkra. Ám emlékeztetnélek, hogy tegnap mikor hasonló gondolatokat osztottam meg veletek már akkor a városban való intrika felé hajlottatok. Viszont ez az ami több kockázattal jár mint amit vállalnunk szabad.

*Fel állok és a tűzhelyen közelében hagyott edényemet vissza húzom a tűz fölé. Egy kevés vizet is töltök még bele.

- Ha már behatolunk a barlangba és a börtönbe kár lenne ott hagynunk apánkat. Szerintem az a legbiztosabb ha kiengedünk mindenkit a ki részt vett a lázadásban. azok majd lekötik a nemes embereinek figyelmét. Addig mi meg nyugalomban kitalálhatjuk hogyan tovább.

*Elgondolkozva megvakarom az állam.

- Az viszont igaz, hogy a birtokon fognak elsőnek keresni minket így nem bujkálhatunk itt. Hacsak...

*Tekintetem egy pillanatra az ajtó felé rebben majd vissza testvéreimre.

- ... Hacsak nem gyújtjuk fel. Azt a benyomást keltve, hogy a ma esti támadók sikerrel jártak. Az egyiket másikat akit megöltetek az udvaron hagyunk a többit bedobjuk a házba és rájuk gyújtjuk mintha mi égtünk volna bent. Ezzel azt a látszatot keltjük, hogy meghaltunk. Így nyugodtan ténykedhetünk és megszervezhetjük elvonulásunk. Akár még a tanyára is vissza térhetünk utána és senki sem fog gyanakodni.

*Egy pillanatnyi szünetet tartok, hogy megmasszírozom az ornyergem.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2015.03.26. 20:13

Una Finteon

Elgondolkodva hallgatom testvéreimet, majd én is hozzáteszem:

-Ahhoz, hogy békességünk legyen talán elég megölnünk apánkat.
Bemegyünk a börtönbe, van itt két hullánk, az egyiket otthagyjuk, apánk helyén és felgyújtjuk, mintha csak baleset lenne. Az őrök majd mentik, akit akarnak, kivéve „apánkat”, hogy legyen ideje jól elégni. És ha elégett már nincs okunk menekülni.
Majd nagy gyászba borul a család és megbékél a sorsával….legalább is az uraság felé.

Na persze apánk lehet, hogy csak biztosíték, lehet csak egy egyszerű paraszt a sakktáblán, de lehet, hogy a megfékezésünk reményében fontosabb szerepet szántak neki…bár abból, ahogy bántak vele ezt kétlem. Talán mi sem számítunk akkora fenyegetésnek az uraság, vagy az őt mozgató szemében, mint azt mi hisszük.
Mi tudjuk, hogy mire vagyunk képesek külön-külön, és ezért sejtjük, hogy mennyire veszélyesek vagyunk együtt, de senki más nem tud rólunk ennyit. Talán nem is számolnak velünk….és ez jó lenne.

Kihozzuk apánkat, elrejtjük itthon, meggyógyítod, közben elmegyünk a főpaphoz, és jelentjük, hogy találkoztunk egy orwellánust vagy legalább is valakit, aki annak hitte magát.
Ez ürügyet adhat a főpappal való beszélgetésre, komoly témákban, mint például a ..hogyhíják…izé felesége .

Fel kell készülnünk arra is, hogy az Uraság, ha nagyon szúrjuk a szemét, elveheti a birtokot egy pillanat alatt. Ezért jobb, ha össze vagyunk csomagolva. A jószágok nagy részét akár oda is adhatjuk a szolgáknak, akik itt maradnak. Ők jobban megérdemlik, mint az uraság, aki úgyis el fogja kobozni, ha elvesz mindent. Van elég pénzünk, hogy máshol bármit beszerezzünk, tehát csak a legszükségesebbeket kell vinnünk és mégsem lesz gondunk.
Vagy kinevezünk valakit jószágigazgatónak és hagyjuk rá a birtokot, akkor az uraság talán meghagyja úgy, ahogy van egyben. De itt még nem tartunk.

Ha látszólag behódolunk, akkor csendben megkereshetjük a sárkány valódi fejét….és vérontás helyett , csak azt vágjuk le.

Csendben várom a véleményeket. Leülök egy székre közelebb a tűzhöz. Kicsit átfáztam a rablófogásban.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.03.27. 15:20

Eligor

*Ahogy megmasszírozom az orrnyergem látszik rajtam, hogy elég fáradt vagyok. Ám mikor megszólalok hangomon már nem érződik a fáradságom.

- Nővérem ha be hatolunk a tömlöcbe és "elterelés" képen elégetünk egy testet mintha az apánk lenne csak még nagyobb gyanúba kevernénk magunkat. Mivel a főúr helyében az első kérdés amit feltennék magamban, hogy : -"Még is miért tőr be valaki a tömlöcbe, hogy elégesse ezt az embert?"-
Nem jó nekünk ha ilyen és ehhez hasonló kérdések vetődnek fel cselekedeteik nyomán. Ami meg a birtok ügyeit illeti. Javítsatok ki ha tévedek vagy ha ti másként látnátok. Ám apánk lázadásban játszott szerepe miatt. Az egyetlen esélyünk a tárgyalásos megoldásra aminek a végén a birtok a család birtokában marad. A mai este el úszott mikor a Tartomány úr elküldte testvérünket a várból. Innentől kezdve szerintem már kényszer pályán vagyunk.

*Miközben beszélek tekintetemet folyamatosan körbe - körbe hordozom a testvéreimen.

- Be kell hatolnunk a tömlöcbe. Ki kell hoznunk az apánkat és el kell hagynunk a tartományt a lehető leghamarabb és a lehető legcsendesebb módon, hogy még véletlenül se kelljen üldözők elől bujkálnunk. Ugyan is az a vesztünket jelentheti.

*Egy pillanatnyi szünetet tartok majd fojtatom.

- A ház felgyújtását azért javasoltam mivel a minket ért támadás miatt az kevesebb megválaszolatlan kérdést von maga után. Nem utolsó sorban van igazság tartalma. A jó hazugságok mögött kell, hogy álljon igazság is. A Főúr mikor embereivel a birtokunkra jön, hogy minket keressen a lerombolt házakat látva vagy azt hiszi majd, hogy már rég árkon bokron túl vagyunk vagy azt, hogy halottak vagyunk. Mind két lehetőség hasznos számunkra mivel ha nem tudunk egy délután alatt elég messzire távozni vissza térhetünk a birtokra egy kis időre míg a Tartomány úr emberei elég messzire nem kerülnek tőlünk, hogy az ellenkező irányba elindulva nyugodtan távozhassunk az országból.

- A szolgálók jobb ha velünk jönnek. Az állatokat meg szerintem csak az tudná kicsalni a pajtából ha rájuk gyújtanánk. Így szerintem nem is érdemes rájuk sok időt fordítani.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2015.03.27. 16:03

Una Finteon

-Félreértettél testvér! Csak nem gondoltad , hogy rezesbandával akarok bemasírozni a börtönbe, hogy mindenki tudja, hogy ott vagyunk??!!! Úgy kell csinálni, hogy ne tudja meg senki, hogy bárki betört oda. Hideg van , a rabok fáznak, szerencsétlen őrök sem különben, hát az egyikük némi tüzet akar csinálni és upsz jajj jajj hát hogy hogy nem felgyullad a szalma a rabok körül , kell egy őr, akire rákenhető az egész , a másik kettő meg lojális Nakloshoz. , azok elmesélik , hogy baleset volt és nem tudták kimenteni csak azt a néhány rabot, akiket ... stb . Ők megússzák, nekünk semmi közünk hozzá, hisz nem is voltunk ott, mert épp teljesen máshol voltunk és ezt három gazfickó is igazolhatja majd , mivel éppen abban az időben megtámadtak minket a birtokon, vagy akárhol, de nem számoltak a túlerővel így sajnos börtönbe kerülnek általunk...( viszont életben maradnak és talán még némi pénzt is kapnak majd ha kiengedik őket és addig tartják a szájukat , ellenkező esetben végük) .
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 127 / 180 • 1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján