Szívesen játszanék a kalandodban. Az om-en szerintem a mágus jobb mint a shadowrun. De mind a kettőt szívesen játszanék. Ha szavazunk, akkor magust játszanék.
Thor
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Ami engem illet, nekem is van egy kalandom. Viszont nem tudnám garantàlni a 3 napos reakció időt. Kicsit felfordúlt az életem. Lehet, h munkahelyet is váltok, de ha októberig nincs semmi mozgás, v infó, akkor akár bele is vághatunk, ha érdekel titeket.
Sziasztok! A sztorim 5. szintü lenne. Az északi szövetségen belűl játszódna (azaz a területén). Előtörténetnek dióhéjban annyi, h a XIII. zászlóháború óta 10-15 év telt el. Erionban egy kereskedő felbérelt egy pár fős zsoldost (kalandozót, akik ti lennétek plusz egy-két főt), a rakományuk kiséretéhez. A rakomány értékes dzsad kelmét, használati cuccokat és illatszereket szállít. Nem volt pénze a szállítmany vezetőjének arra, hogy a további utat térkapun tegye meg, ezért inkább a hosszabb és bizonytalanabb utat választotta. Mégis csak olcsóbb...
Ha valakit érdekel akkor a re.chyren@gmail.hu e-mail címre várom a karakterét. Ami kérésem van az annyi, hogy a karakter valamilyen módon rá legyen szorulva a melóra, azaz érdekei fűzzék a karavánfoz való csatlakozásra.
A karakter alkotás a megszokott rendszerünkbe vagy akár hagyományos módon is készűlhet, de az első szintre való kidolgozást is kérem. Úgy számoljatok, h 1 szinten 1 képzettség csak 1 fokkal növelhető. Ergó: ha egy kari nem rendelkezik egy képzetséggel az 1. szinten legalább 1. fokkal az nem lehet 5. fokon jártas benne. (Élettelen 1. tsz-ü karaktert nem engedek 5. tsz-re lépni. Pl.: 1.sz-ü varázslónak 3 Mp-vel nem lehet 5. Szinten 60 Mp-je). Kérek még egy teljes előtörténetet is amit értékelni fogok majd plusz háttér, kp., Fp., Tp., Mp., Kegyp., pénz, vagy/és varázstárgy formájába.
Játéktechnikailag annyi változást vetek be, hogy a sok elpocsékolt párbeszédes időt lecsökkentjük. Ez úgy nézne ki, hogy a párbeszédeket maximum 2 fordulóra osztjuk. Ezután mindenkinek dobok Karizma próbát és a legsikeresebb akarata érvényesül (erre az ékesszólás, politika/diplomácia képességek hasznosak lesznek). Harci szituációba a harctéri tap., taktika és/v. hadvezetés szakértelmet veszem alapul, de itt is majd a Karizma fog dönteni. A "rang" háttér felvételét a karakter alkotásba ne használjátok.
Ami még említésre méltó: - Erionba a hivatalos nyelv a pyarroni közös. Északon az ervet használják előszeretettel (márahol). Azt nem fogom elfogadni,pl.:, hogy a kararter déli neveltetésű, de most tanúlta meg az erv nyelvet 3. fokon. - A nyílvános karakter jellemzésnél, mindent, ismétlem MINDENT írjatok le a JK-itokról amit tudni kell, lehet, illik. - A karaktereknek vállasztott jelleme van. Ha valaki választ egyet akkor legyen kedves aszerint játszani. Elfogadom a semleges jellemet is, de akkor valami jellemellemzést is szeretnék kérni.
Én jelentkezem a kalandra. És köszi, hogy bevállaltad.
Még csak formálódnak a dolgok.
Elméletileg ember arel pappal lennék, de nem ilyen egyszerű.
Kicsi lenne a mágikus hatalma, és a prédikációhoz sem értene olyan nagyol jól, sőt még a vallás ismerete sem lenne óriási. Viszont a papokhoz képest nagyon jó harcos lenne, és Arelnél ez már komoly indok. E mellett hisz a harc szellemében. Jellem szempontból Halál féle lenne, és így a természet/halál szféráit tudná használni, mondjuk elég kis hatalommal.
Első nekifutásnak ennyi. Ha a kedves KM engedélyezi, akkor neki kezdek a karakter kidolgozásának.
E mellett benne vagyok a haveri/baráti kapcsolatban a többi JK-val.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Thor! Mit leírtál az belefér, viszont szerintem váladzthatsz más szférát is a HALÁL helyett, mert szerintem a legtöbb arelpap ilyen. De ahogy gondolod.
A karikat legkésőbb 25.-éig adjátok le. Ha kevesen lesztek, akkor lehet, h Nerxus személyében bővül a játékosok száma. Úgy tervezem, hogy okt. 1.-én indítom a kalandot. Tehát a karakter leadás és a játék kezdete között kataktet értékelés lesz, ami mindenkinek kedezhet, ha elnyeri tetszésem.