Shanna "Halszálka" Elkins
- Persze, nyugton maradok - már mosolyodnék is el kárörvendve, mikor a tengerész meglepő fürgeséggel elkapja a kezeit rólam. - Köszönöm, nagyon kedves... Ő...
<Tyű!> Meglepetten szemlélem a fuldoklót, enyhén kétségbe esek a láttán. Mozdulnék is, hogy valahogyan segítsek neki, de eszembe jut, minekután én voltam az egyetlen aki ezzel kapcsolatba lépett az elmúlt pár másodpercben, gond nélkül felelősségre vonhatnak érte, ha a szemem előtt kimúlik. - Nem én voltam! - húzom ki ösztönösen magam a felelősség alól, miközben kihátrálok mellőle, eztán futok is a hegyomlás férfihez a fegyvertárhoz. Út közben ügyelek rá, nehogy valami a fejemre essen \\Érzékelés 16, Gyorsaság 18\\ ha szükségeltetik, továbbra is mindenkin - avagy mindenen - átvetődök. \\Akrobatika 83%\\
- Balhé van - mindenkit figyelmen kívül hagyok a közelünkben, egyenesen az izompacsirta szemeibe nézek, elhúzom a számat - Ó, és van egy férfi is, aki meg akart ölni, most meg ott haldoklik a padlón. - enyhe aggodalom fut végig az arcomon - Nincs itt valami kidobó, ilyen balhéelhárító szervezet? - nagyon finoman szemügyre veszem az úriembert. <Ejha, valóban nem lennék az ellenséged...>