• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 160 / 180 • 1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.06.17. 15:11

Bernard Camper

- Hmmm... A nagy dumás fenegyerek vagy a verőlegény szerepét vállalod?

- Az én specialitásom az agresszív véleménycsere. Nagy dumák helyett nagy robbanásokban utazom.

//off: Szerintem is mehetünk az akció helyszínére.//
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.06.17. 23:32

Kiren

A kérdésre , hogy én vagyok e a varázsló , bolintok...

Érdekesnek találom, hogy nélkülem akarnak bemenni, de erre is bolintok...

< Végül is egy hátvéd jól jön, ha gubanc van! >

// Szerintem is mehetünk a helyszinre megszerezni a szajlét... //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.06.18. 16:35

Mindenki

KLNSúR
*Az emelt megbízási díjat elégedetten nyugtázom és egy kézfogással pecsételem le a megállapodást a törpével.

*A törpe örömmel fog kezet veled, és egyáltalán nem látod rajta, hogy vesztesként érezné magát a pénz felemelése miatt.

Bernárd
- Érdekelne a meló, és igazán örülök, hogy ilyen nagyvonalú vagy, és majd' dupla öszeget is ránk áldozol. Én részemről vállalom a dolgot.

*A törpe bólint feléd.

- A kevés információ miatt érthető a magasabb ár.

*Végül mindannyian rábólintotok, így Mr, Jhonson feláll a helyéről, leporolja a nadrágját, majd nyelvével végig nyalja a fogait csukott szájjal, és int, hogy kövessétek.
Nem nagyon beszél menetközben, mintha talán koncentrálna. Viszont sajnálatotokra nem hagyjátok el a lepusztult környéket, sőt, mintha egyre csak mélyebbre mennétek. Amerre csak elláttok, romos épületek, repedezett, elhagyott utak, járdák. Ami igazán felkelti a figyelmeteket, az a nagy nyárfa, ami pont az út közepén nőtt ki. Igaz, hogy ez a fajta gyorsan nő, de akkor is években kell mérni. Úgy tűnik, erről a negyedről már évek óta lemondtak a város vezetői. Ami feltűnik nektek, hogy nem találkoztatok eddig egyetlen élőlénnyel sem. Persze a gyíkokat, és a szemtelen legyeket leszámítva. Ez kezd fura lenni, és egyre kényelmetlenebb, mikor Kiron oldva a feszültséget, egy kis történelmet mesél a helyszínről, úgy tűnik, ő elég jól ismeri a környéket.

- Ne csodálkozzatok, hogy nincs itt egy lélek sem. Igen komoly banda háborúk dúltak itt, mikor a kormány erői elhagyták ezt a helyet. Ez előtt virágzott a metamfetamin, és a valóság érzett chipek kereskedelme. Ám a jelenleg is létező két nagy banda nem tudtak megegyezni, és vérengzésbe kezdtek. Rengeteg ártatlan szenvedett, és halt meg, míg végül, aki tehette elment innen, és soha nem tért vissza. A bandák is több sebből vérezve elhagyták ezt a helyet, míg egy kísértet város lett belőle, persze csak a nevében. Néhány drogos menedékre talált itt, de azok nappal aludni szoktak. Így az a csoda, ha egyáltalán találunk itt egy értelmes lényt.

*A törpe átveszi a szót.

- Jól mondod. Még azt hozzá tenném, hogy azért pár klán féleség is menedéket talált magának ezen a helyen. Itt nem zargatják őket, és nyugodtan űzhetik kevésbé legális tevékenységeiket. Ezért örülök, hogy még nem botlottunk beléjük.

*Erre mindannyian gyorsan körbe tekintetek, nem akartok valami buta rituálé áldozataivá válni.
Egy leomlott falú ház megmaradt sarkához értek, mikor a törpe gyorsan visszalép, és int nektek, hogy állj. Csendben, suttogva szólal meg.

- Ott ül a mocsok, ha kinéztek balra meglátjátok.

*Óvatosan egyenként kitekintetek. Egy zsákutcába nyílik ez a kereszteződés balra. Jobbra elkanyarodik az út, míg egyenesen egykori ház romjai vetnek véget az útnak. Balra néztek, és az utca vége egy háznál áll meg. Az épület falai állnak még, de a vakolat már rég leesett. Az épület csak földszintes, és tetőteres. A tetején látszik, hogy deszkákkal befoltozták. Ajtaja nincs, helyette egy szakadt szőnyeg zárja a bejáratot. Most viszont félre van akasztva, és az ajtóküszöbön ül egy tünde férfi. Átlagos testalkatú, szakadt rocker bőr nadrágot, és fehér body pólót visel. Jobb keze vállig teljesen fém, melyben egy nehéz pisztolyt tart egykedvűen. Bal keze eredeti, mellyel épp egy cigit nyom a szájába. Haja szőke, és feje közepén tarajként tartja fenn a zselé. Tőletek úgy 50-70 méterre lehet.

- Innentől a ti dolgotok. -*Mondja csendben. – Ott találkozunk a térnél. -*Majd csendben elindul visszafelé.

PM:Mindenki
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.06.21. 0:14

Kiren.

Halkan oda sugom a többieknek.
- Ha gondoljátok meg probálhatom ide hozni levitácioval , de akkor kiabálni fog.
Illetve valamelyikötöket láthatatlanná tudom tenni elötte.
Ha jól látom akkor mind két szeme mehanikus, de meg nézem még egyszer... .

Majd még egyszer át nézek asztrál világba...
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.06.21. 0:23

Miután ijra meg néztem...

Mondom halkan csak , hogy ők halják.

-Akkor meikötök megy, mert akkor öt láthatatlanná teszem a technika irányában, mivel mind két szeme kiber szem.
Akinek normál szeme van ay látni fog, csak mondom... --

Ha valki önként jelentkezik akkor arra varázslok
6 4 4 4 5 ( tartalék : 6 2 5 ; 5 ) ; 4

Kimerülés: 6 2 2 2 3 ( tartalék : 6 3 3 ; 4 ) ; 5
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.06.21. 4:09

Klingsor von Ungerland (KLNSúR)

*Alaposan megfigyelem a környéket. Épp azt latolgatom mennyi idő alatt tenném meg a távolságot mikor Kiren megszólal.

- Szerintem Bernard-ot tegyed láthatatlanná. Én ezen az oldalon a romos házak között nyomulok előre. Agyatok néhány perc előnyt, hogy előrébb jussak. Én majd oldalról támadok.

*Ha mindenkinek jó így akkor én azon az oldalt ahol vagyunk a romos házak között fedezékben nyomulok előre, hogy takarásban tudjam megközelíteni a tündét. Eközben Bernard szemből közelíti meg. Végig lopakodok és az észrevétlenségre törekszem.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.06.21. 19:25

Bernard

Felmérem az alak környezetét, nem-e bújt meg valahol egy őr vagy másmilyen segítő. Felteszem a látókészülékes szemüvegem és rázoomolok a pasasra is, hátha kiderül valami új róla. Ha ez megvan és semmi túl ijesztőt nem látok, megszólalok:

- Szerintem ne kezdjünk egyből erőszakkal olyasvalaki ellen, akiről kb. semmit nem tudunk! Hátha ideadja a tárgyat vagy legalább az infót némi verbális meggyőzésre is.
A láthatatlanság ügyes dolog, de én kb. egy sánta elefánt lopakodási képességeivel bírok, szóval nekem nem túl hasznos. Tedd inkább magadra, Kiren, vagy Klingsorra dupla biztosításnak. Én odamegyek és beszélek a hapsival. Persze nem támogatás nélkül: próbáljatok csendben a környékére menni előbb, aztán ha pozícióban vagytok, jelezzetek a mikrofon megpöccintésével -
- itt adok mindenkinek egy mikrorádiót - utána én is megközelítem. Aztán ha mégsem hajlik az érteles szóra, megkapja, amit érdemel.

Ha rábólintanak, ellenőrzöm a fegyvereket ( a rohampuskát nem veszem még elő, de annyira kinyitom a zsákom, hogy könnyen elő lehessen kapni*), páncélt, bekapcsolom a rádiót, aztán indulhatunk.

< * - könnyen = max. 1 összettt cselekvés alatt, ah ez lehetséges>.

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.06.22. 0:46

Kiren

Elgondolkodom Bernard tervén.
hm...

Majd bolintok.
- Veled menjek mint ha mi is inni mennénk ide.
vagy ccsak utban lennék?
-

HA akarja akkor vele megyek , ha nem , akkor én inen pontosan jól érzem magam a jó kilátással a hapsira.
De azért közelebb megyek ha látok valami jbb helyet ahonan belátni a környéket , jól.

Mikor beszélek azt halkan teszem. !!!
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.06.22. 7:06

*Az adóvevőt átveszem és rövid szemlélődés után bekapcsolom majd felteszem.

- Az is egy megoldás. Bár mivel ez vagy az otthona avagy a bandájának a helye lehet, hogy előbb lő és csak aztán kérdez.

*Takarásban vetek még egy pillantást a környékre.

- Akkor én előre megyek, rádión szólok ha van valami és jelzek ha jó helyet találtam magamnak. Kiren akkor szerintem is magadra varázsold a láthatatlanságot, hogy a lehető legtovább rejtve maradj és Bernard takarásában gyere közelebb.

//Csak a biztonság kedvéért kérdezném. Ezekhez a házakhoz tartozik kert is vagy csak sorházak vannak itt kert nélkül. Amerikai stílusú kertházas övezet ez vagy mint az angol iparvárosokban vannak a házak sorban egymás mellet az utcára néző oldalon semmi az ajtón kívül de hátul mini kert és egy sikátoros utca/ösvény féleség a szemét számára?//

*A házak takarásában megyek előre, ha van lehetőségem a tünde mögé kerülni az ő házához tartozó kertbe átlopakodni akkor lehet, hogy élnék vele. A lényeg, hogy elég közel legyek, hogy rátámadhassak és lássam is mikor Bernard az utcán nyíltan hozzá sétál. Mikor jó helyet találok akkor a megbeszélt módon jelzek.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.06.23. 16:37

Kiren

Elveszem én is a rádiót feé rakom a fülemre , majd felrakom a sisakomat.

Felteszem magamra a láthatatlanságot és én jobb oldalt kicsit kerülve indulok meg, lopakodva.
Közben pedig ígyekszem figyelni az eseményekre.

Lopodzás: 5 4 2 5 3 4 6 (4)

Láthatatlanság: 6 6 3 2 1 (2 5 )
Kimerültség: 6 2 2 5 5 1 5 4 ( 4 )

Ha jól fedezhető helyre érkeztem ahonan jól rá látok a többiekre, hogy tudjam fedezni öket ott megállok és figyelek...
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.06.23. 17:49

Mindenki

//off: Gorodak, a fejlesztett láthatatlanság a technikai érzékelőkre és az élőlényekre is hat. Tehát, ha fejlesztett láthatatlanságot csinálsz, akkor a beültetés nélküliek sem fognak látni. Sőt, igazából az agyra hat a mágia, így a cyber szemesre is hat a sima láthatatlanság. //

Elnézést kérek, leírom kicsit jobban a környéket.

*Valaha a tipikus amerikai álomszerű város rész lehetett. Szép kertes házak, melyek elején kisebb kert, melyen a fű mindig nyírt. Hátul egy nagyobb kert, kerítéssel körbe véve. A ház egyik oldalánál a garázs, a másik oldalánál egy kis rész, ahol a szemetes szokott állni.

Most így néz ki:

*Mintha az összes házon egy részeges, ittas állapotban egy buldózerrel ment volna végig a környéken. Van olyan rész, ahol nincs ép ház, mind összedőlt. Van, hol pár fala megmaradt, és csak idő kérdése, hogy mikor dől az is össze. Nincs a környéken épnek mondható ház. Így elég könnyű lopakodni, hisz rengeteg a fedezék. Úgy képzeljétek, mintha kint lennétek a pusztulatban.

*Gyorsan megbeszélitek mi tévők is legyetek, majd miután megegyeztetek, a tervnek megfelelően a mágiatudó varázslásba kezd, és közben Klingsor elindul lopakodva a romok közt.

Kiran, Bernárd

*Kiran, a szavakat csendben elmondod egymás után, és erősen koncentrálsz, minek köszönhetően érzed, hogy a mágia létre jött. Már csak reménykedni tudsz benne, hogy elég erősen koncentráltál, és nem vesz észre a tünde.
E közben Bernárd felkészül az esetleges harcra, és előveszi a puskát. Végig nézi, hogy minden rendben van e vele, majd halkan csőre tölti, majd úgy helyezi vissza a fegyvert, hogy egy mozdulattal előre ránthassa.
Készen áltok. Az ork figyelmesen végig nézi, ahogy társa mágiát használ. Kicsit fura érzés, de örül neki, hogy most társa a mágia, és nem az ellensége. Kiran teste kicsit fodrozódni kezd, majd Bernárd meglepődve nézi a mágia tudót. Ekkor Klingsor megpöcögteti a rádiót.

Klingsor

*Óvatosan lépkedsz a törmelékek közt. Látsz pár használt fecskendőt porosan szétszórva, régi zsebkendőket. Ami meglep, hogy egy biciklikerék is kibukkan a törmelékek alól. A gumi már lepergett, csak a meghajlott vaskerék és a szétágazó küllő maradt meg. Lassan közeledsz a fickó felé, míg végül a ház háta mögé jutsz. Régen ez egy udvar lehetett, ám most már inkább egy törmelékekkel teleszórt fájdalmas múltként tárul eléd. Elgondolkozol, hogy érdemes e bemenni a házba, de kérdés, vannak e bent, és mennyien. Ezért úgy döntesz, inkább a ház oldalánál közelíted meg a fickót. Megállsz, és jelzed a mikrofonba, hogy készen állsz. Innen csak egy mozdulat kihajolni, és rátámadni a fickóra.

Mindenki

Az ork, erős léptekkel közelít a tünde felé, reménykedve a saját és társai gyorsaságában. A fickó hamar felfigyel a nem éppen halkan érkező alakra. Nem emeli fel a fegyvert célzásra tartva, de azért látszik az arcán, hogy nem érzi magát biztonságban. Mikor olyan 8-10 lépésre értek hozzá, a punk int az ork felé pisztolyával.

- Ott állj meg! -*Mondja utasítóan. – Na, mi van, kikergettek a városból?

Kiran, ekkor fellélegzel, mert úgy tűnik nem lát téged a tünde.

- Tudod ez itt nem annyira biztonságos környék, és ha nem akarod, hogy szétlőjem azt a rusnya képedet, szólj a haverodnak, amelyik itt bújik meg a seggemben jobbra, hogy másszon elő, de kurv@ gyorsan.

*A tünde elég laza ahhoz, hogy továbbra is ott üljön, és szívjon egyet a cigiből.

PM:Mindenki
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.06.24. 16:09

Bernard

Még induláskor:

- Te Kiren, ennek biztos így kellene működnie? Látom, hogy furán fodrozódnak a körvonalaid, de nem tűntél el. Félrement valami?

A tündénél:

Megállok, ahol mondja.

- Először is üdv! Másodszor, javaslom, barátom, vegyél vissza kicsit ebből a stílusból és nyugodj le kissé! Beszélgetni jöttem, nem a férfiasságodat méregetni másokéhoz. A barátom pedig jó helyen van - amíg szépen szelíden maradsz - itt jelentőségteljesen a pisztolyra nézek - , ő sem mozdul sehová. Csak pár kérdésem van hozzád.

Ha ezután a tünde keménykedik, direkt sértőn káromkodik (ha csak ilyen a stílusa, de az arcából visszavesz, akkor nem) vagy ilyesmi, akkor a következőt mondom, és kezdek nagyon csúnyán nézni rá:

- Elég ebből! Vagy visszafogod magad, vagy komolyan fel fogsz húzni. És ne hidd, hogy az a vizipisztoly megvéd!

Ha ettől észre tér vagy eleve nem agresszívkedik tovább:

- Nem húzom sokáig az idődet: egy apró, egérszerű, faragott szobrot keresünk, aminek a nyomai hozzád vezetnek. Mielőtt tagadni kezdesz: felesleges, rituális mágia mutatja a nyomát nálad. Tehát szeretném visszakapni a szobrot, vagy megtudni, hová tetted. Ha megkapom, már végeztünk is.

Ha a fenyegetés után sem tér észre vagy ha a beszélgetés bármely pontján ránk emeli a pisztolyt, kozmikus gyorsantökönrúgó üzemmódba váltok.
<Ez esetben kezdhetünk kezdeményezést dobálni... :D >
Ha csak egyezkedni próbál, vagy némi pénzt kialkudni, arra hajlamos vagyok, csak a támadást viszonzom hasonlóval.

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.06.25. 23:33

Kiren

Halkan szólalok meg.
- Ez a láthatatlanság inkább a kiber szemek és kamerák ellen van!
A barátunk mind két szeme kiber, és igy lehetséges, hogy hö látással is bír, engem nem fog észre venni -

Majd Bernard után megyek, ígyekezve, hogy ne maradjak le tulságosan és , hogy ne csapjak zajt.
De erre dobtam már lopakodást....

Ígzekszem közel meg állni Bernárdhoz!
De nem mögötte!
Nincs kedvem bekapni egy gólyót amit neki szántak!

Csendben várok és körbe nézek a környéken asztrálisan, úgy körbe tekintésként...

Mikor a Fickó megszólal meg is lepödök rajta, hogy észre vette a társunk, de megnyugtat a tudat, hogy engem nem vett észre!
Legszívesebben kiolvasnám a gondolatait...
De félek, hogy úgy elárulnám magamat...

< Erre gondolhattam volna előbb , távolról jobb lett volna ki fürkzni a srácot! >

Figyelem a pár beszédet! és készen állok a tüzelésre.
A sisakom is mutatja a célt meg minden.

A lebegtetés mágiáre gondolok, hogy ki tudjam repiteni apisztolyt a kezéböl, ha kell...

Pontosabban, ha nem tetszö hangnemben válaszól!

De várok, egyelöre, de felksézülten, hogy ha kell tudjak löni vagy varázsolni...

// km: HA ki van ütve akkor is tudok a gondolataiban olvasni ? Illetve ha halott akkor gondolom , már nem lehet a fejáben turkálni ügye ? //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.06.26. 21:18

*A környék állapotán csak sajnálkozva némi undorral az arcomon tekintek végig.

<... Na Kansas sem a régi már...>

*A célszemély házának a kinézetét is nyugtázom magamban majd várom, hogy a többiek is ide érjenek.

<... Hát ez meg honnan tudja, hogy itt vagyok?!... Hmmm... Na majd talán megkérdezem miután átadta a szobrocskát...>

*Egyenlőre nem mozdulok, ha lekezdene beszélni akkor feleslegesen ugrálnék most. Viszont figyelek minden mozgásra, pisszenésre. Példának okáért, hogy hallok e mozgást a házból. Abban az esetben, ha ellenkezne és nem akarná oda adni magától a szobrot és tovább keménykedik akkor előugrok és néhány jól irányzott ütéssel kibillentem egyensúlyából és a fegyvert tartó kezénél fogba lecsavarom a földre. Figyelve arra, hogy a fegyver csöve egyszer se nézzem felém.

//A támadáshoz igénybe veszem a harci tartalékot.//

*ellenben ha együttműködő akkor nyugton maradok. Egyenlőre.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.06.27. 16:20

Mindenki

//off: Gorodak, tudsz ájult fickóból infót kinyerni, természetesen halottból nem.//

//off: Bernárd etikett próbája nem sikerült.//

Bernárd
- Először is üdv! Másodszor, javaslom, barátom, vegyél vissza kicsit ebből a stílusból és nyugodj le kissé! Beszélgetni jöttem, nem a férfiasságodat méregetni másokéhoz. A barátom pedig jó helyen van - amíg szépen szelíden maradsz - itt jelentőségteljesen a pisztolyra nézek - , ő sem mozdul sehová. Csak pár kérdésem van hozzád.

*A punk felhúzza a szemöldökét, közben szív egyet a cigiből, majd int a pisztolyával, hogy folytasd.

Bernárd
- Nem húzom sokáig az idődet: egy apró, egérszerű, faragott szobrot keresünk, aminek a nyomai hozzád vezetnek. Mielőtt tagadni kezdesz: felesleges, rituális mágia mutatja a nyomát nálad. Tehát szeretném visszakapni a szobrot, vagy megtudni, hová tetted. Ha megkapom, már végeztünk is.

*A fickó enyhe mosollyal nyugtázza a kérést, és nagyot szív a cigiből. Majd hirtelen dühösen kitágulnak a szemei, és üvöltve emeli az orkra pisztolyát.

- Dögölj meg!

//off: A fickónak szabad cselekedet a fegyvert az orkra fogni. Mostantól harci kör van. Mindenki dobjon kezdeményezést. Pelso, a te dobásodtól függetlenül az utolsó leszel a körben, mivel csak akkor veszed észre, hogy harc van, mikor a többiek már cselekednek. De mindenképpen dobj, hisz lehet több fordulód is van egy körön belül. Mindenki írja le, hogy mit cselekszik a körben. Akinek több fordulója is van, az minden fordulót írjon meg. Természetesen dobjátok ki a harci értékeket is. Illetve azt is írjátok le, hogy védekezésnél mennyi kockatartalékot használtok, amit ki is dobhattok. A harcot körönként játsszuk le.//

PM:Pelso
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 160 / 180 • 1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján