• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 162 / 180 • 1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.07.13. 16:43

Bernard

Én nem vagyok biztos benne, hogy nekünk túl egészséges és hasznos lenne csak úgy a nyakunkba venni ezt a cécót a tünde őrizgetésével. Az ismeretlenbe történő újabb fejesugráshoz pedig nem biztos, hogy eléggé fel vagyunk szerelve. Szóvá is teszem:

- Mielőtt ebbe belevágnánk, ne felejtsétek el, hogy a megbízó csak a szobor visszaszerzéséért fizet, illetve az infókért ajánlott bónuszt! Ezeket megszereztük. Ha mindenképp szeretnétek folytatni a szálak felgombolyítását, én nem vagyok ellene, de előbb tudjuk meg, érdekli-e egyáltalán a megbízónkat - és esetleg tekintené-e ezt újabb melónak! Ti is láttátok, milyen gyors ez a fickó, valószínűleg van még ez-az a tarsolyában, így ha nem muszáj, feleslegesen nem cipelném át a fél kerületen.

Ha a többiek egyetértenek, kapcsolatba lépek Karl-al (vagy a törpével, ha van rá mód), és megtudakolom tőle, hogy érdekli-e a megbízót a bűnös személyes megjelenése (gyors választ várok, tekintettel arra, hogy a tündét is várja a kliense). Ha igen, akkor visszük, ha nem, akkor mondom a többieknek, hogy nem kell és hagyjuk szerintem itt.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.07.14. 17:03

- Jogos. Viszont egy zsírosabb megbízáshoz még is csak jobb tárgyalási alap ha magunkkal visszük. Meg nekem nincs kegvem mégegyszer fülöncsípni. Szerintem nem árt ha visszük,
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.07.14. 22:23

Kiren

- Ha akarunk még ezzel az uggyel foglalkozni visszük a tündét különben , gázos a szitu.
Ha nem akkor le agyuk a szobrot és már megyünk is...
A tünde meg az életért cserébe, nem köp be minket, de persze ez rizikos.. -

Majd csönben maradok és gyorsan át gondolom...

A tündére nézek , majd a többiekre.

- A tündét bizzátok rám! Menjetek vissza a szoborral a megbizohoz! Mondjátok el mi van és ha nem kell a tünde neki vagy nyomoznunk másokat likvidálni , akkor szoltok és itt hagyom. Ha meg kell akkor vissza jöttök. Siesetek ! -

Majd a tündéhez megyek. Ha a többiek bolintanak!

- Nyugi, észre sem fog venni ! - Mondom mosolyal a számon.
- Ha normális leszel, mielött elmegyek rendbe rakom a lábad mintha uj lenne, ha nem akkor lassan fogsz meghalni ! -

Mondom neki komoly arcal... // Mint dread biro sisakban. :) hi hi //

// Persze ha mindenkinek megfelel így !!! //

Mielött elmennek meg kérem Bernard, hogy nézze meg a kötéseket és vegyen el töle mindent. Majd biccentek feléük , hogy sok sikert !

Mielött el mennek láthatatlanná teszem magam oda kint és vissza jövök a házba, amikor ök távoznak !

Láthatatlanság : 4 4 4 5 2 2 6 3 ; 6 ; 2
kimerültség: 6 4 2 5 5 2 4
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.07.15. 17:01

//off: Az orknak nem sikerült elérnie Karl-t, így nektek kell eldönteni, hogy miként tovább. Addig nem szeretném folytatni a történetet, amíg egyértelműen nem döntötök, hogy mi legyen. :) 8) //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.07.15. 17:53

//off: Thor, ha jól értettem, nem jöttünk túl messzire a törpével való találka helyétől, csak pár saroknyit (persze nem túl egyszerű terepen). Ezt figyelembe véve reagálok. //

Bernard

Morgok valami érthetetlent arról, hogy ilyenkor sehol, bezzeg a markát azt tartja, aztán a többiekhez fordulok.

- Karl nem veszi fel, úgyhogy ránk marad a döntés. Ha mindketten úgy gondoljátok, hogy vigyük el a tündét, akkor én is benne vagyok. Együtt csináljuk a melót, fejezzük is be együtt!
Ne maradjon itt senki, nincs túl messze a találkapont, odáig kibírjuk a fickóval és nem leszünk "ülő kacsák" sem.

Ha a többiek tartják a "vigyük el" véleményüket, akkor ezután odamegyek a tündéhez, jó alaposan átnézem, nincs-e nála valami rejtett fegyver, mobil, jeladó. Ha kérdezősködik, csak annyit mondok, hogy sétálunk egyet. A fejébe nyomom a jelzavarót (ha esetleg a kiberkarja mellé lenne feji rádiója vagy mobilja), aztán felkapom a vállamra, a kezeinél fogva szorítom oda (a lábára vigyázok azért). Ha nagyon ellenkezne, szabadulni akarna, elunom a problémázását és rányomok 1-2 altató tapaszt, hogy kiüssem.
<A tapaszok 6. szintűek.>
Ezzel indulhatunk is.

- Én szépen sétálok az utcán, ti biztosítsatok oldalról! Kiren, ha tudsz hosszabb ideig láthatatlan lenni, akkor csináljuk megint azt a trükköt, amivel idejöttünk a sarokról, kövess pár lépéssel lemaradva! Klingsor, te pedig haladj kicsivel előttünk, nézd át a rizikósabb helyeket, nehogy ott lapuljanak a haverjai!

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.07.16. 18:38

Klingsor von Ungerland (KLNSúR)

- A véleményem változatlan. Vigyük.

*Bernard tervére bólintok. Ellenőrzöm a fegyverem majd vetek még egy pillantást a lakásra és annak tartalmára.

//Utólag jutott eszembe, ha az a piros pór az a helyi drog "különlegesség" akkor nem tartok rá igényt és enyhe megvetéssel az arcomon ejtem vissza a tasakot a ládikóba.//

- A részemről mehetünk.

*Szólok miután ellenőriztem, hogy tiszta e a levegő az utcán és biztosan nincs senki a lakásban rajtunk kívül.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.07.17. 17:47

Mindenki

//off: Vicces, előbb reagáltam mint gorodak :) .//

*Klingsor végül visszateszi a vörös port, mivel az szinte biztos, hogy a drog, még hozzá a város helyi sajátossága. Megegyeztek abban, hogy elviszitek magatokkal a tündét. Ki tudja, talán hasznos lehet. Kiran szavakat kezd el mormolni, hogy láthatatlanná váljon, közben Klingsor a romok takarásában figyeli a környéket. E közben Bernárd a tündét kísérve indul az úton. A hegyes fülű kissé morog a lába miatt, de egyébként nincs vele gond.
A séta hosszú, és unalmas. Szerencsére senki nem akart belétek kötni, vagy akár megtámadni titeket.

*Jó 15 perc múlva értek az iskolához. Belépve az udvarba a tünde kissé nyög egyet.

- Kezd egyre jobban fájni a lábam. Nem sírni akarok, csak nem biztos, hogy sokáig tudok menni.

*Szerencséjére megérkeztetek. Óvatosan körbe néztek, és az iskola romos épületébe léptek. Szinte azonnal megjelenik a semmiből a törpe, és int felétek, hogy menjetek beljebb. Meglepetésetekre észreveszi a láthatatlanul érkező Kirant.
Beérve, meglepődve nézi a fickót, majd kérdőn néz rátok.
Ti elmesélitek neki, hogy miért is hoztátok ide, az-az a fickó állítása szerint felbérelte egy Mr. Jhonson, és ma este kellene leszállítani a szobrot. Át is adjátok neki a tárgyat, minek nagyon megörül, és már fizeti is ki nektek az 1800 nujent. E mellett a plusz infó miatt még 500 nujen üti a markotokat. Ezután odalép a tündéhez. Pár szót mormol, majd mintha az elméjében olvasna, csendben összpontosít. Kis idő múlva újra szavakat kezd el mormolni a törpe, mire a fickó összeesik.

- Nincs semmi gond. -*Mondja nyugodtan nektek. – Csak elájult. E mellett kitöröltelek titeket az emlékéből, a szobrot, és azt a Mr. Jhonsont. Igazából majd azt hiszi, hogy csúnyán betépett… Nagyon jó munkát végeztetek. Őszinte leszek hozzátok. Már rég kerestem egy olyan csapatot, akik ennyire össze tudnak dolgozni. Ha van kedvetek hozzá, szívesen felbérelnétek titeket egyéb munkákhoz is. Mindig hű vagyok a szavamhoz, és amiben megegyezünk, azt ki is fizetem. Nos, mit szóltok hozzá?

//off: Ha elfogadjátok, akkor írjátok fel egy 1-es szintű kapcsolatot a karakterlapra. Törpe Mr. Jhonson.//

*Akár miben is egyeztek meg, hirtelen léptekre lesztek figyelmesek. Kinéztek az udvarra, persze úgy, hogy ne vegyenek észre benneteket, és meglepetten látjátok, ahogy öt felfegyverkezett alak közelít a romos épület felé.

//off: Ti bent vagytok az épületben. Több helyen is fedezék mögé tudtok bújni. Az alakok tőletek úgy 30-40 m-re vannak. PM-ben Írok le részletesebben mindent. Mindenki írja le, hogy 10 másodperc alatt mit csináltok. Utána már körökre osztott cselekedetek lesznek, és kérek mindenkitől KÉ-t. Persze lehet, hogy ők nem fognak támadni, de ki tudja.//

PM:Mindenki
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2016.07.17. 17:52-kor.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.07.17. 17:51

Kiren

- Rendben van ! Akkor legyen ugy. -

Majd láthatatlanná válok miután kiértek a többiek és Bernárdot úgy 10 lépes távolságból követem, a sisakkal a fejemen, amivel pásztázom a környéket !

Láthatatlanság: 5 4 3 4 4 3 6 3 ; 5
Kimerültség : 4 4 1 6 5 4 4
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.07.17. 17:53

//off: Írtam Gorodak előtt. Valamiért előtte rakott be :) //
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.07.17. 18:17

Kiren

- Meg egyeztünk a elérhetöségünket tudod! -

Majd körbe nézek, miközben várom a többiek válaszát!

Meglátva a közeledö alakokat, meg problom beazonositani öket !

// ŰHelyimerettel, ha lehet... //

< Lehet a tünde haverjai ! >

A többiekre nézek.

- Bujjunk el és várjuk ki, hogy hátha a tündéért jöttek vagy szedjük szét öket amikor beérnek?
vagy dobjak egy gránátott oda hozzájuk, aztán meg pucolás közben ??? -

Persze meg is lephetem öket egy levitációval! -

Takarásba helyezkedem és várom a többiek gyors vállaszát !
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.07.20. 6:20

A pénz átvétele

*Az 1800 nujent eltéve kezet rázok a törpével. Valamint Kiren kijelentésére is helyeslőn bólintok.

- Hívjon minket bátran.

*Majd Bernard-ra nézek kérdőn, hogy mint mond ha még nem bólint rá ő is az ajánlatra.

A támadóknál.

*A támadók láttán ösztönösen ellenőrzöm a fegyverem és a tartalék táraim, valamint vetek egy pillantást társaimra. Na meg, hogy a törpe itt van e még.

- Nem tudom ki, hogy van vele de én ha nem muszáj nem várnám meg, hogy megtudjam mit akarnak.

<... Hiába tudnánk kilőni a három embert még mielőtt ide érnének és bánnánk el a két troll-lal...>

*Mondom a fal mellől takarásban, hogy ne lássanak a támadók miközben meglesem őket, ám tekintetem már a menekülési útvonalakat keresi. Ablak, ajtó, leszakadt falrész ... stb.

//KÉ:9//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.07.20. 15:22

Bernard

(A törpénél: )

A munka végeztét örömmel nyugtázom. Eddig kellemeset csalódtam a törpében, nyoma sem volt a szakmában hírhedt átbaszós Johnsonnak. Örülök, hogy az első érdemi meló sikerrel végződött - ráadásul közeledni látszik még néhány. A többiek szavait én is egyetértő képpel nyugtázom, és mondom a törpének:

- Én is úgy gondolom, hogy a további együttműködés mindannyiunknak gyümölcsöző lenne. - azzal szintén kezet nyújtok neki.

(A közeledő alakok láttán: )

A törpétől gyorsan megkérdezem:

- Ismered ezeket az alakokat? - ha ő nem, akkor a tündétől is. Ha a törpe nem ismeri őket, kicsit hátrébb küldöm, hogy fedezni tudjuk.

Közben előszedem a rohampuskát és felteszem a sisakot, meg ellenőrzöm, hogy könnyen előkaphatóak-e a póttárak.
Többieknek mondom:

- Próbáljunk eltűnni! Ha harc lesz, Kiren, tied a jobbos troll, én elkapom a baloldalit. Klingsor, addig zavard össze a humánokat!

A tündét itthagyom, mivel a törpének nem kellett, számunkra is feleslegessé vált. Felmérem, hol tudunk rendezetten és lehetőleg csendben távozni. Ha találok ilyen helyet, én is arra veszem az irányt. Közben igyekszem fedezni a többieket, én fogok utoljára távozni, ha el tudunk tűnni csendben.

< KÉ: 21 >

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.07.21. 16:24

Mindneki

*A törpe boldogan fog kezet mindannyiótokkal.

- Örülök, hogy megegyeztünk. Most pedig itt az ideje, hogy elmenjünk innen…

*A közeledő alakok láttán a törpe arca kissé elkomorodik.

Bernárd
- Ismered ezeket az alakokat?

- Nem. Fogalmam sincs, kik lehetnek ezek. És egyetértek, amíg lehet, húzzunk el.

*Közben az udvarról közeledők közül az egyik bekiált.

- Hé, Will, meg vagy?

*Közben a törpe udvariasan biccent felétek, és pár szó kimondása után a szokásos módon eltűnik a szemetek elől. Legalább nem kell őrá is odafigyelni. Ti is lassan elkezdtek hátrálni, és így eltűnnek a szemeitek elől a közeledők, de nem is akarjátok nagyon sokáig figyelni őket.

*Jó tíz perc lopakodás után már jól tudjátok, hogy senki nem követ benneteket. Valószínű rátaláltak az ájult tündére, és mivel nem láttak benneteket, így nem indultak a keresésetekre. Így szépen elhagyjátok a lerombolt körzetet.

*Az első bolt láttán szinte eufórikus érzés tőr rátok, majd mikor végre sétáló átlag polgárokba ütköztök, mintha újjá születtetek volna. Végre újra beszippant bennetek a városi élet.

//off: Gratulálok. Sikerült az első küldetést végig vinni. 5 Karmát (TP) kaptok. Rátok van bízva, hogy elköltitek vagy sem. Egy hónapotok lesz a következő akcióig. //

Új küldetés

*Egy kedd reggelen kaptok mindannyian üzenetet. Az egy hónappal ezelőtt megismert törpe Jhonson írt nektek, és egy munkát szeretne a figyelmetekbe ajánlani. Szerencsére most nem a lerobbant negyedben akar veletek találkozni. A köz negyed egyik plázájába invitál benneteket. Ez olyan normális városi hely, ahol lehet vásárolni, bowlingozni, biliárdozni, beülni kávézóba. Mivel ide családok szoktak jönni, ezért nem igazán tapasztalható a géppuskával járkálók serege, de mivel biztos lesz mindenkinél fegyver, így általában pisztolyokat szoktak viselni magukkal az ide jövők. Az üzenet másnap délelőtt 10-re szól. Tehát akinek van kedve, az akkora érjen a plázába.

Július 9. szerda

//off: már a megszokott módon küldjétek el PM-ben, hogy mit hoztok magatokkal. Illetve a reag elején írjátok le, hogyan is néztek ki, esetleg a látható fegyvereket is.//

*Jó érzéssel léptek be a plázába. A kinti forróság így a klíma segítségével elviselhetőbb. Beérve emberáradat fogad benneteket. Családok rohangáló gyerekekkel, vagy félre álló, ülő egyedek, akik bőszen nyomogatják kütyüiket. És persze a formásabbnál formásabb fenék és egyéb szemet gyönyörködtető látványok. Na meg a holo reklámok. Bármerre is léptek, vagy egy lebegő fogkefe akar tiszta fogakat, vagy éppen egy dekoratív hosztesz lép hozzátok, hogy rábeszéljen benneteket egy kihagyhatatlan ajánlatra egy ismeretlen nevű parfümre mutatva.

*Egy kávézót jelölt meg a törpe találkahelyül. Oda érve üdvözöl benneteket. Szürke farmernadrágot, fehér rövid ujjú inget, és barna szandált visel. Nyakán a már látott fa golyók összefűzött lánca látható. Addig, amíg nem érkeztek meg mindnyájan, addig csak cseverészik, és közben meghív titeket, amire szeretnétek. A kávézó hangulatos, és a nagy zsivaj miatt igen nehéz kihallgatni a beszélgetéseket.

Mikor már mindannyian ott vagytok.

- Örülök, hogy újra láthatlak benneteket. Mivel nem nagyon hallottam lövöldözéseket, gondolom el tudtatok menni gond nélkül. Na de ne is foglalkozzunk a múlttal, inkább nézzünk a jövőbe. Egy nagyon érdekes feladatot szánnék nektek. A munka egy temetkezési hely feltárása lenne. Na de ne féljetek, nem a koporsókat kell felnyitni… -* Nevet fel. – Egy tárgyat kellene megint csak elhoznotok. -* Ekkor elővesz egy papirost, ami egy képet ábrázol. Megnézve egy pici urnát láttok, amit ősi jeleket ábrázoló motívumok díszítenek. Ezután elővesz egy pici kör alakú falapot, aminek a szélén beleégetett jelecskék láthatók. – Ez a lapocska fogja megmutatni nektek, hogy hol is van a sírhely bejárata. Nézzétek…-* Megérinti a fakorong közepét az ujjával, és ekkor az szélén lévő írások egy 5 mm-es részen felizzanak sárgásan. Ezután megmozgatja a fatárgyat, és mindig ugyan abba az irányba izzik fel a fény, mintha egy iránytű lenne. – Tudom, az első kérdésetek, hogy miért nem egy munkáscsapatot kérek meg a sír feltárásával. Nos, nagyon egyszerű. Nem tudom, hogy mi várható ott, és félek, hogy egy széttört koporsóból kifordult csontváz látványa után a munkások inkább elmennének. És a lényeg. A fizetség. Abban az esetben, ha elvállaljátok, és megtaláljátok a sír bejáratát, akkor kaptok 1000 nujent. És, ha el is hozzátok nekem a tárgyat, még 2000 nujen üti a markotokat. Kérdés?

//off: Legközelebb jövő hét szerdán tudok csak írni.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.07.24. 15:55

Bernard

Az egy hónapot igyekszem nem tunyulással tölteni, még berozsdásodnak az alkatrészeim. Először is, mivel még új arc vagyok az árnyak közt, igyekszem nem elhanyagolni az ismerősöket, hasznos kapcsolatokat. Mindegyikkel elcsevegek egy sort, esetleg segítek pár apróságban, adok 1-2 tippet. Akikkel barátibb viszonyban vagyok, azokat meghívom egy sörre/ebédre/akárimre is.
A jól szituált környéken lévő lakásomban pontosan keresem fel a háziurat a lakbérrel, semmi kedvem egy újabb "na, látszik, hogy ork, még azt sem tudja, mi az a határidő" jellegű tekintetre. A szegénynegyedbe is elmegyek a menedékemhez szemlét tartani. Ha valaki beköltözött, kihajítom, aztén megkérdezem a helyi bandát, hogy ugyan miért is fizetem én a védelmi pénzt.
A többi időt edzésel és gyakorlással töltöm, és felszabadítok némi szabadidőt is, hogy kedvenc könyveimet és folyóirataimat bújhassam, esetleg beüljek egy filmre.
Mondjuk kezd aggasztani anyagi forrásaim kezdődő beszűkülése, így a törpe üzenete örömteli vigyort vált ki belőlem.

A plázában:

//off: a kinézetem nem sokat változik, csak annyit, hogy a nyár közepén nem vasalt bakancsban meg hosszúkabátban állítok be a puccos plázába. Helyette sportcipőt és egy "katonazöld" inget választok. A páncélkabátot a kezemben viszem, benne rejtve van a pisztoly.//

A giccses fényűzést kissé utálkozva figyelem, de a formás idomokkal kapcsolatban nincsenek eféle ellenérzéseim (persze azért nem bámulok bunkó módjára). A hosztesszeket igyekszem elkerülni, az ilyenektől nehéz udvariasan megszabadulni, és most nem érek rá álldogálni.
A törpe pénztárcáját nem terhelem túl, max egy üdítőt iszom. A csevegés ellen semmi kifogásom (amíg tényleg csak semleges témákról folyik a szó).
Aztán miután előadta, mit szeretne:

- Igen, van még pár homályos pont. Először is, ez a temető valami elhagyatott hely, ami eddig senkit nem érdekelt? Vagy valaki már nekiállt ott ásni, netán már eleve valamilyen műemléki védelem alatt áll? Van-e valami elképzelésed, milyen állapotban van a hely, hogy kell-e valami külön óvintézkedés omlások meg hasonlók ellen? Fizikai valójában mekkora ez a tárgy?* Ha jól látom, egy urnáról van szó, így gondolom törékeny és elég régi. Milyen speciális törődést, óvintézkedést igényel azon kívül, hogy ne ejtsük le? Az iránytűvel megtaláljuk a bejáratot, de hol van maga a temetkezési hely, amit át kell kutatni?
Ha jól sejtem, számítasz a sírban nehézségekre, ezért a külön bónusz a tárgy elhozásáért. Van valami ezzel kapcsolatban, amit nekünk is hasznos tudnunk?

// * - ezt csak akkor kérdezem meg, ha a rajzon nincs valami egyértelmű viszonyítási alap//

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.07.26. 19:22

*Az eltelt időt magam is tevékenyen töltöm, törpétől függetlenül ha volt valami kis meló pl. valami öltönyke egyszeri fuvarozása a városban akkor gondolkozás nélkül vállaltam el. Valamint a napi meditációkat és edzéseket nem hanyagoltam el.

A plázában.

//A kinézetem változatlan. Azzal a különbséggel, hogy az ingemet a plázában összegombolva hordom.//

*Közömbös arccal sétálok végig a folyosókon és az üzletek mellet. Oda érve üdvözlöm a törpét és csendben végig hallgatom az új megbízás részleteit valamint Bernard kérdéseit.

- Engem is érdekelne, hogy hol van a temető. Nagyban befolyásolja a helyszín az álláspontunk.

*A magam részéről elfogom fogadni a megbízást legfeljebb az alapdíj összegét alkudnám feljebb.

//PM km//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 162 / 180 • 1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján