• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

SW D6-megbeszélős

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
206 hozzászólás • Oldal: 9 / 14 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14

Re: SW D6-megbeszélős

HozzászólásSzerző: Azekien » 2017.07.23. 21:07

csak egy karakter pontot álldoztam fel.
dobtam egy 4-est meg még egy 4-est jokerrrel + kaptunk +2 és utána áldoztam be a karakterpontott. Viszont ha azt a 2-t nem fejenként kapjuk akkor csak 13 az érték ha azonos értéknél is siker? Ha me, ma akkor még feláldozok 1 karakterpontot.
Azekien
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 170
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.07.23. 21:32

A térképes+2-es modosító -mint ahogy Con Gosepnek írtam válaszként- csak a nyomozás vezetőjének jár.
A 13-assal így is megvagy.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Azekien » 2017.07.24. 10:16

Jut eszembe skillráköltés nélkül tehát simán csak mechanika képességel tudok upgradelni fegyvert vagy inkább ne is próbálkozzak vele mert csak hazavágom? Persze ez nem most lenne fontos hanem a későbbiekben.
Azekien
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.07.24. 11:51

Attól függ milyen szintű upgraderól van szó és van-e hozzá alaktrészed.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Azekien » 2017.07.24. 12:37

Később majd fejleszteni akarom a kardomat hogy jobban vágja majd az acélt cimszó alatt vagy valami hasonló. De még nem annyira sürös a dolog csak azért kérdeztem hogy a jövöben költsek-e majd rá pontot feltéve ha kap olyat az ember vagy ne. (mert akkor inkább kihagyom a dolgot)
Azekien
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2017.07.24. 16:28

Sziasztok!

Ma csak futtában írok ide pár gondolatot. Minden másra - dobálás, reag, stb. - holnap este lesz időm. (Meg reméljük erőm is. 8) )

Nyomozás: Gyakorlatilag mindegy ki dob, mert a +6-tal (feltéve, hogy a másik megdobja a 13-at) akár Yarroq, akár Jeran meg tudja dobni a 16-ot. ... Ha ezt a játékban is fel akarjuk vázolni, akkor jelenleg úgy érzem, hogy a krokiember a "vezető" személy, így élethűbb, ha én dobom a végső próbát a nap végén az infó összerakásról. (HA meg nem sikerül, akkor jól lelámáztok és másnap cserélünk. :D )

Természetesen nem erőszak és nem akarok senkit "elnyomni". ;)

Kamera: Azt hittem, hogy már megegyeztünk, hogy nem kamerázunk. 8)

Fegyver fejlesztés: A magyar könyvben biztos benne van, az angolt nem néztem ilyen részletesen: Technical skill-ek között van az adott repair skill (javítás képzettség) leírásában, hogy +x sebzés +y pénzt és egy z nehézségű javítás próbát igényel.

Jártasságok és fejlesztés: Mindenre dobhatsz az alap Tulajdonsággal, amire nem raktál egyébként pontot.
Fejlesztés karakterpontból megy, ezért is kaptunk a fejezet végén 3-1-et. Nemcsak a játékbani dobások erősítésére szolgál, hanem a jártasság (vagy akár tulajdonság) fejlesztésre. Részletek nélkül: Ahhoz, hogy +1 "pip"-et fejlődjön a jártasság, a jelenlegi érték K előtti számát kell kiköhögni karakterpontban.

Pl: Tendra Technical értéke 4K (ha jól rémlik) és nem tett a Power weapons repair skill-re kezdéskor. Ahhoz, hogy 4K-ról 4K+1 -re fejlessze a "pwr" skillt 4 karakterpontot kell fizetnie. Ha ezt követően 4K+1 -ről tovább fejleszti 4K+2 -re, akkor az is 4 kp-ba kerül.
(Bocs az önkényes rövidítésekért! Meg remélem érthetően fogalmaztam. Holnap este fogok tudni válaszolni/bővebben írni, ha kell a segítségem. ... Bocs Castor, ha elveszem a KM-i kenyeret! :oops: )
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2017.07.24. 17:04

Akkor segítőként dobok célszámom akkor a 13.
A kamera nélkül is oké, csak azt szeretem, ha egyből kifizetnek s nincs semmi olyan humbuk benne akkor.
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 687
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2017.07.24. 17:07

Én is megdobtam.
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 687
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Azekien » 2017.07.24. 18:18

Quator köszönöm a választ. Igazából kerestem de nem találtam róluk infot. néha vak vagyok csak a nagyobb dolgokat találom meg :-D.

Ami a karaktert illeti ő most az elején depis és hisztis lesz. Sajnálom de szerintem megérthető ha belegondoltok min ment keresztül. Igyekszem azért nem idegesíteni titeket vele(ááá hazudok).
Igérem amint sikerélménye lesz változni fog viszont csak szólok hogy a jellem fejlődését ti is be fogjátok folyásolni.
Azekien
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Azekien » 2017.07.25. 8:38

Castor ha ezt a küldit a későbbiekben megcsináljuk:

"Kizsigerelve (Light Side, hősi)

A Black Sun sok undorító és gyomorforgató dolgot csinál a 1313-ban, de a legkegyetlenebb, mikor szállítójárművekbe terelik az utcán élő hajléktalanokat és a belső szerveikért gyakorlatilag kicsontozzák őket és nagy haszonnal túladnak rajtuk bizonyos vállalatoknak. Senki nem tudja melyek ezek a vállalatok. A Coruscant bugyraiból az utánpótlás gyakorlatilag végtelen, az üzlet virágzik, a Black Sun elégedetten hízik a bevételből.
OFF: A Black Sun üzelmeinek felszámolása közvetlen pénzdíjazást nem, viszon 1 Light Side és 3 Force pontot ad."

Itt teljes nyomozati dologra gondolsz és itt most a cégek lebuktatására és egyéb dolgokra gondolok, vagy elég bevágni egy rakás bombát az egyik szállítójármübe majd a bázisra érkezve felrobbantani?

Jut eszembe a swooposoknál van rá lehetőség hogy az ember belebotlik egy inaktív JN-66-os droidba. Vagy az csak a mesékben van. És ez pont az.

Igazából unatkozom és gondoltam kérdezketek küldikről meg elképzelésekről.
Azekien
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.07.25. 10:32

Attól függ milyen mélyen akartok abba az ügybe belemászni.

Más.

Pathfinder RPG-t lenne valakinek kedve kipróbálni, akár itt fórumos formában, akár élő időben Team Spekaen keresztűl és Roll 20 segítségével?
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Azekien » 2017.07.25. 11:09

igazából szivesen de nekem kell hozzá egy magayar nyelvű könyv mert nem valami jól megy az angol. Mind2 jonak hangzik, de nem tudom a forum vagy a ts lenne-e jobb mert othon ha a lányom nem alszik el időben akkor esélyem sincs megjelenni. És aznap álltalában nem is nagyon vagyok.
Azekien
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.07.25. 11:21

Magyar nyelvű könyv biztosan nincs hozzá, nem fordították le és nem adták még ki magyarul.
De D&D 3.5 az alapja, annak átgondolása, hibajavítása, ha azt a rendszert ismered, ez is menni fog. A játékülés péntek vagy szombat este 20.00-tól lenne ha összejönne.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Azekien » 2017.07.25. 12:50

Rendben benne vagyok de most várjunk vele 1 hetet mert most jelentkeztem egy mágus csapatba és ha mehetek hozzájuk akkor viszont a 2-re nem lesz időm
Azekien
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.07.25. 17:12

Azekien!

Figyu, akkor szerintem, próbáljuk elször itt a fórumon írásban, az kényelmes mert nincs időhöz kötve.
Akkor írsz mikor akarsz, nem vagy időkényszerben. Egy embernek is szívesen mesélek engem nagyon érdekel ez a rendszer, bele akarok tanulni.

Ezen a linken találsz pár könyvet amit nézegethetsz.
http://zaffudo.com/sebe/Pathfinder%20Ro ... ng%20Game/

Ha a D&D 3.5-tel képben vagy ez is menni fog.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
206 hozzászólás • Oldal: 9 / 14 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14

Vissza: Castor Starwars mókája