Moderátor: Admin
Quator ar Zaraquer írta:Sajnos a sorcerer elvérzett. A bloodline-ok mellett is nagyon kevés a 3 db ismert 1. szintű varázslat.![]()
Így az aasimaros/ifrites agyrémek helyett visszatértem a tájleírás alapján ihletett karakterötletekhez: druida, ranger, barbár - még a faj kérdéses.
Ha lehet, összegezzük kicsit, hogy ki mivel is lesz (Castor JK felsorolása alapján):
1. Quator - druida, ranger, barbár ? - faj ?
2. Con Gosep - human cavalier
3. Azekien - half-elf paladin(1)/fighter(2)
4. Con Larrodan - fighter(1)/cleric(2) - faj ?
5. egy barátom akinek én szóltam hogy jöjjön - ?
Jól írtam össze ugye?
Quator ar Zaraquer írta:Lenne néhány kérdésem:
- Látom, hogy dobtok pénzt. A kapott 3000 arany nem a kezdőpénz helyett van? Dobunk még rá?
Quator ar Zaraquer írta:- Mennyire legyen egységes karakterlap. Őszintén szólva valahogy nekem nem így "állnak kézre" a statok, mint ahogy felsoroltátok őket. Lehet más forma?
Quator ar Zaraquer írta:- Mennyire kell(ene) ismernünk a világot? Sandpoint leírása merre található a Campaign settingsben? (Lehet csak én vagyok láma, de átpörgettem a könyvet elejétől a végéig és nem találtam meg.)
Quator ar Zaraquer írta:- Előző kérdéshez kapcsolódva: Mennyi előtöri az elvárt? Mármint azt pontosan meg kell írni (birodalmakra, tájegységekre, népekre hivatkozva), hogy a karakter hol járt az előző 2-3 szinten, ami a karavánkísérés óta eltelt?
Quator ar Zaraquer írta:- A környéken vannak goblinok? Őket venném fel főellenségemnek, de az furán venné ki magát, hogy nagyon hatékonyan gyűlöli őket a kari, csak éppen még sose látott egyet se.![]()
Quator ar Zaraquer írta:- Szintén környékre vonatkozóan szeretném kérdezni, hogy ez milyen terrain? Szintén kasztképesség miatt. (Ezt se az "űbertápolásra" kihegyezve kérdem. csak nekem a térképről nem teljesen jött le, hogy mekkorák a távolságok, illetve hol lehet kószálni sokat, ha errefelé lakik az ember/félszerzet/egyéblény/stb.)
Con Gosep Romuald írta:Egy kis segítséget kérhetek karakter alkotásban?
Idáig jutottam, amennyit feltöltöttem.
- A képesség + pontok, hogy vannak? 12 (+1) 14(+2) de a 15 pl?
Con Gosep Romuald írta:- Intelligenciából jövő + érték szerint függ, hogy mennyi nyelvet beszélünk ha jól emlékszem?
Con Gosep Romuald írta:- A skillek fejlődése illetve maga a skill pont és értékek, hogy vannak?
Con Gosep Romuald írta:- Harc értékeket és egyebeket nem ismerem, hogy hogy számolom ki illetve a hp-nál a CON feletti rész vagy a + amit ad az adódik hozzá és szintenként vagy csak egyszer?
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó