• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Lótuszvirág Fogadó és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
141 hozzászólás • Oldal: 9 / 10 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.25. 18:13

KM esemény
KM: Elrolas Malkhas
Helyszín: Erion, Fogadó negyed, Lótuszvirág Fogadó fogadó
Időpont: éjjel
Résztvevők: Gróf Hart Bel Laumel, Eldwyr

*Hart kegyvesztett ekűűlett a hölgyek szemében, egyre tüzesebb pillantásokat vetnek rá. Fordítca sült el a dolog, nem kezdenek versengeni érted, inkább Eldwyr felé fordítják figyelmüket. Annak ellenére, hogy dorbézolós dalokat játszik, a dallam a fülükbe szállt. Az egyikük feláll, majd Eldwyrhez megy.. *
-Uram, ha nem bánná, majd énekelnék önnel egyet. A dalt biztosan ismerni fogja, majd fáradjon az asztalunkhoz, ha készen áll rá.

*A választ meg sem várva sétál vissza az asztalához.. Közben egy egy feltünőbb társaság is megérkezik. Egy láthatóan gazdag férfi, vele egy nő és az ő társaságukban 4 férfi. Magas, testes férfiak, fekete öltözékben, kardjuk oldalukon díszeleg. A hölgy lesütött szemmel megy az előre lefoglalt asztalhoz. Leülnek, majd a 4 férfi közül az egyik leadja a rendelést.*
*Hart úgy néz ki mások szemében is kegyvesztett lett... Az egészet végignézte a fogadóbam dolgozó lány. Nagyon bántotta, hogy ilyen hamar megfeledkeztek róla. Nem akar most egy hölgy sem táncolni vele..*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.01.25. 18:30

* Kicsit meglepődök azon, hogy csak úgy sarkon fordul a hölgy, de mivel nem vagyok sértődős és a mai párbaj után minden nap ajándék, ezért az aktuálisan játszott szám végeztével odamegyek az asztalhoz.*

-Kisasszony! Én készen állok. Melyik dalt fogjuk előadni?

*Jól érzem magam, tehát a mondókámat nyugodt, elégedett mosoly kiséretében adom elő.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2006.01.26. 0:16

Szemeimet a most érkező társaságra irányítom, és valamiért nyugtalanságot kezdek érezni. Megfeledkezve az összes hölgyről, odasétálok a pulthoz, rendelek a csapostól egy erős pálinkát, és valami közepes száraz vörösbort, majd nyílt, már-már szemtelen//de nem kötekedős//tekintettel kezdem el bámulni az új társaságot. Közben megiszom a pálinkát, bele-belekortyolgatok a borba, és fél szemmel néha Eldwyr felé nézek.
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.29. 12:59

KM esemény

*Eldwyr egy rövidebb dallam kiséretében a högyhöz sétál. Felnéz rá a gyönyörű nő:*
- Válasszon egy dallamot.. Kezdje el nyugodtan!
*Eldwyr elkezd ez nyugodtabb, szomorúbb hangvételű dallamot, a hölgy rövid időn belül bekapcsolódik. Csodás hangjával egy balladát énekel el. Igazi tehetség, a fogadóban, mindenki rátok figyel.. Elámulnak duótokon.*

*Hart figyeli a társaságot, egyenkőre ők nem törődnek vele*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.01.29. 15:06

*Igyekszem leplezni a meglepődöttségemet. Nem számítottam ilyen gyönyörű, tiszta hangra.*

<Mindenki minket figyel. Talán egy kicsit nagyobb hatást érhetünk el ha bevetek egy kis trükköt>

//Fényvarázs: 3 mana

A hatás: A teremben kb 15 m sugarú körben enyhén sötétedni kezd, kivéve a körülöttünk. Az egyik gyertya mintha erősebben világítana és erős fénypászmát vetít ránk, pont úgy ahogy a csepürágók használják a furmányos tükreiket az előadások közben. Ez Kb. 2 pecig tart//

*A ballada végeztével a nyitott tenyérrel a hölgyre mutatok és őszinte örömmel az arcomon bólogatok és hallgatom a tapsot és az éljenzést (ha van). Közben diszkréten intek Hart barátomnak, hogy jöjjön oda az asztalhoz*

-Kisasszony! Köszönöm a lehetőséget, hogy szerény játékommal kisérhettem a gyönyörű előadását. Engedje meg, hogy bemutatkozzam. Eldwyr Bounries vagyok. Megtudhatom kit tisztelhetek Önben?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2006.01.29. 19:25

Mikor látom, hogy Eldwyr int nekem, lassan odasétálok hozzá, és a hölgyhöz, úgy, hogy a hölgy ha akarja észrevegye amint megyek feléjük. Mikor kiszúrnak, elegánsan tapsolok egy keveset, majd meghajtom magam a hölgy előtt, és én is bemutatkozom neki:

-Úrnőm, engedje meg, hogy rajongójaként bemutatkozzam önnek.Hart Bel Laumel vagyok, és engedtessék meg szóvá tennem, hogy hangja elbűvölt. Eldwyr Úr, kit bátran nevezhetek barátomnak, méltón kísérte az ön elragadó, csengő, éteri hangjáz játékával, így külön boldogság szerény személyemnek, hogy két ilyen nagyszerű ember mellett lehetek most.

Meghajtom feléjük magamat, és arcomon egy üdvözült mosollyal kissé arrébb lépek, hogy ha úgy alakulna, csendben eltudjak tűnni, de ha akarják hogy maradjak, még ne legyek túl messze.
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Elrolas Malkhas » 2006.02.04. 12:26

KM esemény

*A hatás nem maradt el, mindenki tapsol, nagyon tetszett az egész társaságnak a szép zene.. Éljeneznek, ujjonganak! Amikor a hölgyre mutatsz, fütty 'koncert indul'.. Egy ideig még hagyátok, hogy kitombolják magukat, majd helyet foglal a hölgy az asztalnál. Hart monologját figyelmesen hallgatja végig..*
- Köszönöm Uram e szép szavakat.
*Eldwyr kérdésére elmosolyodik..*
- Hát nem emlékszel rám Drágám?? Rossana de Ammiditana..
*Majd kezét nyújtja Eldwyr felé(persze nem kezet akar rázni veled..)*
Elrolas Malkhas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.02.04. 16:11

<Ó Alborn! Miért teszed ezt velem?>

*Jobb kezemmel megfogom a felém nyújtott kezet, majd egy csókot lehelek a finom kézfejekre, mindvégig Rossana szemébe nézek. Ha nagyon figyel akkor valami ilyesmit olvashat ki a szememből: "Hát Te ki vagy kedvesem?. A kézcsók után felegyenesedem és tanácstalanul Hartra nézek, majd vissza Rossanára. Nagyot sóhajtok és belekezdek*

- Őszintén bevallom, a múlt éjszaka emlékei finoman szólva a homályba vesznek.... *Kis szünetet tartva, nézek újra Hartra*
- A párbajról bizonyára tudsz.... *Hosszabb szünet következik, figyelem a reakciót és magamban átkozom a fogadóst,amiért nem figyelmeztetett.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Elrolas Malkhas » 2006.02.04. 18:53

KM esemény

*Mélyen a szemedbe néz:*
- Sajnálattal hallom, hogy nem is emlékszik arra a csodás estére.. Azt hiszem: te is sajnálhatod Drágám!
*A többi hölgy jót mosolyog rajta..*
- Tudom mi lett a párbaj eredménye. Örültem, hogy nem sérült meg egyikőtök sem.
*Egy pillanatra elgondolkodik, majd hozzá teszi:*
- Örülök, hogy élsz.. Ugyanis most csak te segíthetsz rajtam! Van egy nyugodt hely ahol tudunk beszélni??
Elrolas Malkhas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.02.04. 19:15

<Tehát Ő az! Meglepően jól fogadja, hogy nem emlékszem rá.>

*Jobban megnézem magamnak. Annyira, hogy többé soha ne felejtsem el.*

-Azt hiszem szavakban ki se lehet fejezni, hogy mennyire sajnálom. *mosolyodok el kissé feszengve*
-Fogalmazzunk úgy, hogy nem volt komolyabb sérülés egyik félnél sem. A férjed "elég jó " kardforgató.
*Körül nézek a fogadóban. Hátha találok egy félreeső boxot ahol nyugudtan beszélhetünk, de mégis szem előtt lehetünk, így elkerülhető lehet az újabb konfliktus a féltékeny férjjel. Ha nincs ilyen, akkor a szobámba invitálom a hölgyet, de mindenképpen ragaszkodom Hart jelenlétéhez is.*
-Sejtésem szerint a nehéz helyzeted, amiért a segítségemre van szükséged, kapcsolatban van a férjeddel, akinek a ma délután lekötelezettje lettem. Ebben az esetben Hart barátom is érintetté vált. Tehát ha nem gond és barátomnak sincs ellene kifogása, akkor megkérem, hogy csatlakozzon hozzánk.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2006.02.05. 10:45

Maghajtom fejem Eldwyr kérése előtt.

-Ahogy óhajtod, barátom-mondom, és ha felmennek, és a hölgynek sincs különösebb kifogása, megyek velük én is.
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Elrolas Malkhas » 2006.02.05. 11:32

KM esemény
Résztvevők: Gróf Hart Bel Laumel, Eldwyr, Rossana

*Rossana Körbepillant*
- Itt nem nagyon tudunk beszélni.. Fönt se nagyon biztonságos. Hajnali 4kor jöjjenek vissza a párbaj helyszínére. Addigra itt is csitulnak a kedélyek. Fontos ügy, a segítségére van szükségem Eldwyr. És amennyiben kedves barátja is önnel tart - mosolyodik Hartra, majd újra komor arcot vág - jöjjön, hisz minden segítség jól jön nekem.
*Int a többi hölgt felé, majd felállnak.*
- Azt hiszem, hogy az olyan högyek, mint mi jobban teszik, ha nem maradnak el soká az éjszakában. Hisz egy ilyen városban elég sok veszély fenyegethet. Remélem elljönnek..
Elrolas Malkhas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.02.05. 11:48

*Hartra nézek, ha nem ismertem félre akkor már csak kalandvágyból is benne lesz a dologban azárt csak kúrtán válaszolok Rossanának*

-Ott leszünk. Vigyázzanak a hazaúton.

*Ha van valami kabát féléjük akkor szépen sorban felsegítjük nekik és az ajtóig kísérem a hölgyeket. Ott elköszönök és a bárpulthoz ülök.*

-Na ez kezd érdekes lenni. Mi a véleményed a helyzetről? -*kérdezem Harttól*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2006.02.05. 11:54

Végig csendben maradok, és nem beszélek.Egyelőre ez Eldwyr reszortja, nem az enyém, és tiszteletben tartom azt, hogy hozzá jöttek, nem hozzám.

Majd mikor távoznak, odaülök Eldwyr mellé, és válaszolok kérdésére.

-Nos, lehet hogy csapda, sőt, van egy ilyen megérzésem, de úriemberek vagyunk, nem?-itt elmosolyodok-Ha csapda, de szép hölygek vannak ott, akkor mosolyogva megyek be a csapdájukba-majd kacsintok egyet, és kissé halkabban folytatom.

-De nem háttér védelem nélkül, hehe. Szerintem keressünk pár embert, akik biztosítani tudják a terepet, és a nemesebbik felünket.-aztán odaintem a kocsmárost, és felmutatok egy ezüstöt neki.

-Jóuram, biztos tudsz nekünk segíteni. Olyan emberekre van szükségünk, akik értenek a személyvédelemre, és ezért sok mindent képesek megtenni...remélem ért engem-mondom, és átadom neki az ezüstöt, egy sokat sejtető pillantás kíséretében...ahol egy van, van több is.
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Elrolas Malkhas » 2006.02.05. 12:01

KM esemény

*Felsegítitek a hölgyekre a kabátjaikatl, majd ők távoznak a kocsmából. A pultnál foglaltok helyet, mebeszélitek a dolgot. Hart a kocsmároshoz fordul.*
- Hát Uraim, szerintem az a kalandozócsapat tudna segíteni.
*Majd a kalandozókra mutat. Még mindig az asztalnál ülnek, önfeledten beszélgetnek.*
Elrolas Malkhas

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
141 hozzászólás • Oldal: 9 / 10 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Vissza: Régi Kalandok...